neljapäev, 11. oktoober 2007

Ühinen Poni üleskutsega

Ühinen minagi Jüri Pino alias Poni üleskutsega lõpetada saba jupitamine ja kehtestada Eestis kohe kuiv seadus, nii nagu selle viis NSV Liidus sisse endine NLKP KK peasekretär, perestroika ja glasnosti isa Mihhail Sergejevitš Gorbatšov ja mida on praktiseeritud nii USAs, Soomes kui paljudes muudes riikides. Saavad kõik Olev Remsud ja muud tegelased lõpuks rahu ja lõppeb see lõputuna näiv kammajaa ja jahumine kõiksugu keelamiste ümber.

Ja kuiv seadus olgu täielik, pole vaja mingit alkotööstust Eestis. Eesti olgu riik, kus alkoholi ei müüda ega toodeta! Ega pakuta, kuskil, isegi mitte kirikus. Ja neil, kes vahele jäävad, tuleks pea maha raiuda. Kohapeal. Umbes nii nagu islamiriikides. Ka kõigil samagonni ajajatel. Tuleks algatada üleriigiline kampaania, välja selgitamaks salaja alkoholi pruukijaid ja samagonni ajajaid. Taksoviina müüjad tuleks põletada oma taksos. Sest see on neile paras.

Ma narkotsi ja muude antidepressantide kohta ei oska veel seisukohta võtta, aga hea on, kui ka need ära keelataks. Ka aspiriin, kuna ka see on valu vaigistava toimega, nagu alkohol. Inimesed võiks surra kõik piineldes, raisad, see on nende õiglane saatus. Värdjad! Ma ütlen.

Aitab jamast, ütlen ma. Muvvame läbi! Plats puhtaks! Uus poliitika! Täieline Eesti Vabariik. Tema ekstsellents.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Muvvame läbi :D...ohh naermisest silmamunad märjad. Samas meenub, et sama hea efekti andsid Väino-Mardi lood. Parim!!

Anonüümne ütles ...

Jõuline ja ilus!