reede, 16. november 2007

Blog Wars: Day 1 Final Results



innojairja.blogspot.com vs blog.tr.ee, not a single comment.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma saan aru, et blog.tr.ee esilehele jõuavad enimloetud blogid. Ja kuna teie blogi seal pidevalt esindatud oli, siis järelikult loetakse palju.

Ja nüüd eemaldati blogi käputäie (palju ei saa neid ju olla, sest see oleks eelnevaga vastuolus) vingujate nõudmisel.

Enamus loeb, vähemus nõuab maha võtmist - tehtud!

Absurdne.

Ja eks tegelikult loevad ka vingujad. Vinguvad, aga loevad ikka. Silmakirjatsejad.

Ning kindlasti on nad vaimselt nõrgad, sest ei suuda klikkimata jätta. Ja peale lugemist vinguvad jällegi, et koristage ära.

Anonüümne ütles ...

Blog.tr maine langes kohe mitu pügalat! Arvasin kah, et tegu on diskrimineerimisest vaba keskkonnaga, aga tutkit! Blog.tr võiks siis avalikult kuulutada, et ootame meie veebi ainult koduperenaiste ja blogivate ajakirjanike iroonilisi ja sarkastilisi heietusi kuidas savisaar on loll ja ansip on loll ja mis kõik elust puudu jääb. ja kuidas ma eile vahukooretorti tegin ja kui tubli ja hea inimene ma olen ja pealekauba veel tohutult õilis ja suuremeelne. ja kuidas ma kõiki ja kõike armastan aga ikka mind petetakse ja tehakse ülekohut ja nüüd ma ikka otsin seda õiget. Nagu see daki ja urbaanika. Daki on sellesmõttes lausa fenomenaalne, et täidab kogu blog.tr.-i oma heietustega ja kui siis keegi ta koha ära võtab siis on kiun lahti. siis pole headusest enam jälgegi. Ainult see endine kitliga köögitädi...

Ray D. Noper ütles ...

Aga see ei ole ju diskrimineerimine, tegelikult ?
Oletame, et tuleb R-kioskile kaebus - ajakiri X kaanepilt on näiteks Põhiseaduse §12 mõttes vaenu õhutav. Loomulikult võetakse see ajakiri X ajutiselt vitriinidelt maha, samas, kuni kohtu korralduseni seda ilmselt ometi edasi müüakse, lihtsalt ei eksponeerita. Nagu ma aru saan, ka blog.tr.ee-st eemaldamises mainiti ära ajaline piir (kaks nädalat või kuni asjaolud selguvad). Pealehelt eemaldamisega ei lõpetatud ju blogi indekseerimist ?

Rääkimata sellest, et blog.tr.ee on eraettevõte, kellel on õigus oma avalikule teenusele kliente valida (või ajutiselt mõne kliendi teenindamisest põhjendatult keelduda), a'la Moka juhtum...