reede, 16. november 2007

Tülidest sõprade vahel ja mis sest järeldub

Tülid on tegelikult head, sest tülitsedes saab palju asju selgeks. Näiteks see, kes on su tõeline sõber ja kes su esimesena üle parda viskab, veel jalaga takka andes. Ja see on ühtaegu jube ja vabastav.

Näiteks sain ma teada, et mul ikkagi on veel sõpru. On üks sõber, kes räägib võro keeles ja kes ütles, et tema mind ilmaski kuskilt välja ei viskaks. Ja on sõber, kes tuletas meelde, kui kaua me ikkagi sõbrad oleme olnud ja katsuks nüüd ikka kuidagi, eks. Ja on üks sõber, kes võttis täna, just täna Inno orkutis sõbraks. Kõige raskemal ajal. Ja on üks sõber, kes kinnitas veelkord, et meid ei ole hüljatud.

Aga on ka üks sõber, nooruke selline, kes ütles, et oleks parem, kui "neid Tähismaid" enam NAKi nimekirjas poleks (tema muide astus alles sel aastal NAKi liikmeks). Ja on üks sõber, kes ütles, et visake nad juba rutem välja, et nad rohkem ei "plödiseks". Ja on üks sõber, kes ei osanud midagi öelda.

Et ikka on mul neid sõpru ja see teeb südame soojaks. Ja hellaks. Nii hellaks, et ma kallistaks isegi Aapot, kui ta siin oleks. Ja annaks nina peale musi.

Ma ei astu NAKist välja, ei. Armastan liig palju seda organisatsiooni. Ja ma ei saa loobuda sellest, mida nii väga armastan. Tüli pärast ühe inimesega. Organisatsioon on ju ikkagi idee. Ja nagu Vahur ütles, siirus pole kuhugile kadunud. Hmm, ma vaidleks nati vastu, aga ma olen nõus aitama seda tagasi tuua.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Hommikust!Nii hea oli täna hommikul paarinädalase reisi järel oma kalli kõrval ärgata.Ja nii üle 8 aasta oleme koos ühte jalga astunud.Tõesti,samaväärselt heaks pean vaid väheseid asju ja enamus on neist ikka seotud kallite ja lähedaste inimestega ning nendega koos veedetud hetkedega. I.ja I.,ka Teie olete teinetesel olemas,mis võikski parem olla.
Sõbrad.Sõber.Hea,kui neid on palju.Veel parem,kui aga kas või üks,aga kindel ja usaldusväärne.Kõik ei peagi meid armastama ja kõigile me meeldida ka ei saa.Vahest peame pettuma,vahest suudame andestada.Peamine on,mu meelest, asjad selgeks rääkida,olgu siis tulemuseks leppimine või mitte.Nii nagu oma sõpru me armastame,peaks suutma ka armastada oma vaenlasi.Usun,et see teeb nad relvituks ja peamine: vihkamine ja muud negatiivsed emotsioonid mürgitavad meid esmajoones endid.Mis ma ikka siin targutan.Mulle te sümpatiseerite ja seda ennekõike seepärast,et Teist õhkub armastust.Mõnus.MÕNUS!!!!!!!!!!!!!!