kolmapäev, 14. november 2007

Kes kasutavad Eestis botoxit??? Vihje eest 300.- kätte!

Nonii, nonii, sõbrad-Sherlockid, uus ülesanne! Kes meil siin Eestis botoxit kasutavad? Ja ärge öelge, et Tiina Park ja Marje Hansar, neil on see näostki näha, eks. Aga kes veel? Kes on need celebrity-naised, kes käivad endale salaja botoxit näkku süstimas? Vihjake ja me honoreerime teid, anonüümsus mõistagi 100 % garanteeritud.

Suur tänu kirjasaatjale välismaalt, kes meile sellise vihje andis. Üldse, kui teil mingi hea mõte on, siis kindlasti kirjutage ja teeme koos blogi paremaks. Kõik lahedad ideed on teretulnud! Ja reklaami kohta, juba uuriti meilt asja, kas saab reklaamida. Küllap hakkab blogi end peagi ära tasuma, juhhei!

Kreemieksperiment lahenes mul endal sedasi, et nüüd ma olen seda Chaneli tükimat aega kasutanud ja kuigi ma ei saaks öelda, et näen välja 10 aastat noorem, on värskem tunne ikkagi. Või ma olin lihtsalt vahepeal haige ja nüüd olen terve, ei tea. Kel positiivseid kreemi (või botoxi!?) kogemusi, kirjutage!

Et siis Eesti ilufriike paljastama!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ega need kreemid ei mõjugi kohe, aga lihtsalt kui teised on 50-aastaselt kortsus, siis sina oled alles 60-selt. Ja üldse, kurat võtaks, miks ei tohi botoxit süstida? See on mingi eestlaste hapu viinamari, et meil ei olegi pappi silikooni osta, aga ega me ei tahagi, õlgesid on kah tore kopsukasse panna.