neljapäev, 15. november 2007

Üks 300.- kätte! vihje Kruuda ja Seppiku kohta


Keskerakonna tähtis niiditõmbaja Ain Seppik, foto Postimehe veebist.

Ajakirjanikud ja kelgukoerad! Asuge nüüd otsingutele. Mul on edastada tähtis üleriigiline teadeanne, mis tuli heatahtlikult hästi informeeritud vihjajalt (kalev.ee-st pole seda mõtet otsida): Ain Seppik on saanud oma poja firmade kaudu Oliver Kruudalt meelehead, et endine Kalevi kommivabriku maja läheks ilma konkursita politseiameti käsutusse. Taustaks niipalju, et poju firmadest on saanud üleöö teada-tuntud kinnisvara-tegijad.

Ja nüüd tahab Seppik, et riik ostaks kommivabriku maja, mis on riigil rendil, endale. Ehk siis, et riik close'iks diili, mille Kruuda ja Seppik tegid mõned aastad tagasi. Ma usun, et teatud optsiooni-nuts on Seppikul veel ootel.

Ära tee seda, Andrus Ansip. Ära lase end meelitada. Ma tõesti hääletan sinu poolt siis valimistel, teen kümme kükki ja kätekõverdust. Ja andestan selle koera-jama. Las Kruuda praeb kinnisvara hindade languses. Ta on maja peale võtnud mega hüpoteegid, mida pank hakkab peagi tagasi küsima. Las praeb omas mahlas koos Seppiku & Co-ga! Küll ta varsti siplema hakkab, pange tähele! Finants-üks samm edasi-kolm sammu tagasi-inspektsioon juba teatas, et tal pole Kalevi aktsiate tagasiostmiseks raha. Noh, järelikult on mees kollapsi äärel!

Kruuda meediaprojektid on nagunii paras lennuõnnetus. Ta hävib rahas iga päevaga. Aga tal on tore elukaaslane, kellest kirjutamise kartuses tegi Kruuda diili Ingrid Tähismaaga, kes kuuldavasti tahtis saada Reformierakonna kultuuriministriks, ja semmis Kruudaga kuni sai teada, et viimasel on uus naine olemas. Aga Tantsud Tähtedega ei toonud samuti loodetud edu ja Ingridike ei tahtnud niisama lihtsalt oma kullakallist peatoimetaja positsioonist loobuda. Küll on ta reformareid kandikul kandnud. Aga reformarid, ma informeerin teid, Ingrid diilitab ka Vilja Savisaarega. Ma tunnen Ingridit, temas on sisu!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Muidugi ei tohi tagasi osta.
Ja üldse ma ei saa aru. Enne oli vaja erastada, nüüd riigile tagasi ja varsti võib-olla uuesti ärastada.