neljapäev, 15. november 2007

Üks 500.- puhtalt! vihje Reformierakonna peasekretär Kristen Michali kohta


Kristen Michal, foto Riigikogu veebist.

Saabus selline huvitav vihje:

Kristen Michal`i puhul on jäänud liiga kauaks tahaplaanile üks kõnekas seik - nimelt korraldas ta aastal 1995 Keskerakonna promokampaaniat ja sai selle eest isegi autahvlikese, kus seisis peal, et Kristen Michal on parim valimismanager. Ilmselt on ta autahvlikese vaikselt keldrisse peitu viinud ja oma Keskerakonda kuuluvuse oma sügavatesse ajusoppi maha matnud. Aga väga tegus ta oli, lakkunud muudkui Ninasarviku pepuvahet, kuniks läks Reformi üle, et uusi pepuvahesid lakkuda.

Peasekretärina lakutakse nüüd teda ennast. Eks see on ikka nii, et esmalt lakud ise, siis lakutakse sind.

Kuuldavasti käivad kõik Reformierakonna rahavood tema kauda ja usaldusväärne allikas teab väita, et üks kolmandik Reformi rahadest voolab Michali tasku. Näiteks, on ta valmis vastu võtma raha, et mingi kindla summa eest keegi erakonnast välja süüa. Süüdistusi kaela veeretama, alandama, ähvardama. Jutt käib siinkohal väidetavalt ikka miljonitest.


Ka Kruuse pani Michal mõnusasti linnapeatoolile istuma, sest Kruuse Võrumaa ärimeestest sõpradel oli palju raha ja raha Kristen armastab maailmas üle kõige. Kristenil on ka huvitav elumoto: "See, kellel pole Mercedest, pole inimene." On see maailm ikka huvitavaid inimesi täis küll!

Ja kuuldavasti käib Michali puhul jutt ALATI miljonitest, mitte mõnest tühisest mõnesajatuhandest kroonist, millega ei saa korralikku Mersudki. Reformikad pidid Michali selja taga irvitama, et see mees mõõdab kõige Mersudes.

Ometi ei ole tema Mercedeste armastus teda õnnelikuks teinud, sest tal on kapaga komplekse. Esiteks puudub tal kõrgharidus. Seda varjab ta igal võimalusel ja on häiritud, kui see jutuks võetakse. Selle omandamiseks on ta astunud sisse küll Nordi, küll Tallinna Ülikooli, aga kui on vaja hakata esimesi eksameid tegema, jääb poiss jänni ja kaob koolipingist. Michalile soovitakski põtkata kolmeks-neljaks aastaks välismaale, seal Mersusid testida ja osta kuskilt nurgaülikoolist ülikoolitunnistus ning siis juba õige mehena tagasi tulla. Aga näed ei saa ära minna, sest siis lõikab keegi teine Reformi miljonitest kasu.


Ja prille ei meeldi Michalile kanda. Tal on silmad miinus seitse või miinus kaheksa ning see on suur kompleks, et tuleb prillidega käia. Aga mis sa teed. Lõpuks on ta ju ikka inimene, sest tal on Mercedes.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kristen Michal 12.07.1975 Eesti Reformierakond 80043147 Registrisse kantud 21.11.1996

väga kaua ei lakkunudki ninasarvikut