pühapäev, 27. jaanuar 2008

Kas te teadsite, et ... (rebime tekki Meelis Kubitsalt)


Mees nagu muhkel: suhtekorraldaja Meelis Kubits, väljavõte Ekspressi veebist.

Ma siin ennist kiitsin PR-meest Meelis Kubitsat, aga ütlesin, et eks tal ole ka mõned väikesed vead ...

Ja nüüd rebime natsa tekki Meelis Kubitsalt. Kas te teadsite, näiteks, et tema elukaaslane on ETV Brüsseli korrespondent Katrin Vaga, too nägus naine, kellel tuli hästi välja Pealtnägija toimetamine, aga kes on natuke jännis oma tööga kahjuks seal välismaal. Ta pole ajakirjaniku tüüp, kahjuks, või ütleme, pole selline püstolreporter, nagu Andres Raid, või kasvõi Heimar Lenk, kellesarnast oleks Brüsselisse vaja.

Aga jah, las ta siis olla, see Vaga. Aga nüüd selline uus oluline nüanss, et Kubitsast on saanud äkki Euroopa Komisjoni esindaja, ehk siis Euroopa Komisjonist Kubitsa firma Corpore suurklient. Kellel raha, nagu öeldakse, mitte just nagu ratsahobuse sitta, aga võib öelda, et nagu puuga seljas.

Nüüd koorub välja siit pikantne seik: Vaga, kes peaks hoidma silma peal muu hulgas Euroopa Komisjoni tegemistel, Brüsselis, elab koos mehega, ütleme siis, et armastab meest, musitab, kallistab, teeb keppi mehega, kes saab raha sellelt samalt Euroopa Komisjonilt. Noh, ja kas nüüd Vaga tahab enam nii väga Euroopa Komisjoni suhtes kriitiline olla? Mine võta kinni.

Aga uurime edasi: Euroopa Komisjoni esindaja, ehk see tegelane, kes Kubitsaga ametialaselt asjatab, on Eestis ei keegi muu kui Toivo Klaar, selline välisel vaatlusel memmepoju, kes on vahetanud erakondi nagu oma püksa: algul Isamaaliit, siis sotsid, nüüd Reformierakond. Kust parasjagu tuul puhub. Kuidas parasjagu vaja, nii talitab see Toivo Klaar. Käitub nagu üks komsomolitegelane, kuigi ta on välismaal üles kasvanud. Ja kuigi lubas Reformierakonnast välja astuda, on ikka selle erakonna liige. Jälle Reformierakond! Näedsa! Kohe ei saa ilma! Ring tõmbub koomale. Ja tähelepanu, lähenemas on Europarlamendi valimised, juba järgmisel aastal! Reformierakond tahab riisuda koore, agendid nagu Airis Meier, see kes nende koertega seal Brüsselis asjatas, on juba ette valmis saadetud. Ja info ELis toimuva kohta on Reformierakond enda kontrolli alla võtnud, tundub. Ja saanud. Kas nii on ilus?! Küllap on, peab olema! Kes vastu vaidleb, see läheb vangi! Just, vangi!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Nojah, kui Meieri Airis on agent, siis mina ei ole kade eestlane (mida ma muide olen). Vähemalt keskkooli ajal ei olnud ta värvikriidikarbi köige kirkam kriit, seda oma intellektuaalsete omaduste poolest. Aga noh, inimesi eristabki loomariigis teistest loomadest see, et nad arenenevad... Ehk on toimunud see ka antud preiliga.