neljapäev, 20. märts 2008

Eeli Kure asjus 1/100

Alustame aga dokumentide uurimist. Huvitav on näiteks üks avaldus, milles Eeli Kurg märgib järgmist: "Minu juures käis Kivineemel 3 krunti ostnud mees, kes tahtis ka meie osa osta".

Ehk siis ilmselt Sõõruka agendid või Tootsi omad, kes limpsavad ka Eeli krundi järele keelt. Ja kelle agendiks on siis omakorda Luik. Nendele on Eeli Kure hulluks tunnistamine väga sobilik, sest siis saaks:

1. Eeli Kurg teovõimetuks tunnistada ja tema tahteaktid tühistada, mis annaks omakorda võimaluse, hoplaa -
2. Eeli Kurele eestkostja määrata, kelleks saaks tema sugulane, mis annaks omakorda võimaluse -
3. Sel sugulasel Eeli Kurele kuulunud majad-maad asjast huvitatud kinnisavaraärimeestele (eelduslikult siis Sõõrukale ja Tootsile) maha ärida.

Ehk Eeli hulluks, vanadekodusse, maad-majad sugulastele ning sugulased müüvad maad-majad Luige sõpradele. Seepärast siis selline uhke esikaanelugu Eesti Ekspressis. Madis Jürgen tõdeb ses, et kui Eeli teovõimetuks tunnistada, siis annaks maatükke veel "päästa". Nuuks, nuuks, eks, Ekspress jälle vaeste kannatajate poolel ;). Tegelt muidugi kraabitakse vaid Luige kintsu ja Luik omakorda ajab oma sõbrude huve. Selline "sõltumatu" ajakirjandus siis!
Eeli Kurg ei huvita ei Madis Jürgenit ega Hans H Luike. Madis Jürgenit huvitab Luige soosing ning Luike huvitavad maad. Äkki sebib sõprade kaudu endalegi mõned tükid? Ilus koht ju.

Aga ajakirjaniku amet pane küll maha, Hans. Sa ei sobi sellesse juba tükimat aega.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

heh, tegelt ju rong juba läinud:) no ja ongi ju vähe värskendav, et antud kinnistu ostis margus valdes. sõõrukale ja joosepi nimekaimule täiesti vääriline "partner"