esmaspäev, 2. juuni 2008

Kuidas aripaev.ee töötab/ How is aripaev.ee working


Väljavõte ÄP veebist.

Njah, töö ja vile käivad koos. Aga mis huvitav, juba 5 aastat tagasi oli juttu, et kohe-kohe kolitakse uutesse ruumidesse. Aga ei miskit, nagu juuresolevalt pildiltki näha. Ikka pead-jalad koos. Nagu kilud karbis. Loodetavasti on ventilatsioonid ja muud asjad korda saadud. Aga miks mitte uued ja avaramad ruumid, Bonnieril peaks pappi olema jalaga segada. Või on Rootsi onud na kitsiks läinud?!

Well, already 5 years ago the Aripaev employees were told that there will be new premises very-very soon. But, as you see, nothing has happened. People are still working side-by-side. Why not new office, as Bonnier Group swims in cash. What can the problem be?!

2 kommentaari:

Kirjatsura ütles ...

Mõned asjad lihtsalt ei muutu kunagi....

Anonüümne ütles ...

Hotell viruga sama lugu.Mingid tüübid erastasid hotell viru ja iga päev võtsid hotellist välja kuni viis miljonit krooni kasumit ja sedasi kümne aastat, alles siis tehti sellest vanast virust uus viru,tehti uus avar fuajee ja peldikus vahetati sitapaber.
Kesse usub,et hotell viru erastati soomlastele? Kes võis küll olla selline idioot kes oli nõus ära andma soomlastele iga päev kuni viis miljonit krooni?