neljapäev, 24. juuli 2008

Iiiigav Ekspress 2

Mnjaa, arvasin, et igavamaks Eesti Ekspress enam minna ei saa, aga näe, saab! Täitsa uskumatu. Mu keskaaegne keemiaõpik oli ka huvitavam, ütleks.

Alakem algusest. Krister Kivi kirjutab posijatest, et posijad keelasid vähihaigele ravi. No andke andeks, kurb lugu, aga keda kotib? Suvel, rannahooajal? Avalooks passinuks palju paremini intervjuu üliõpilasprostiga, kes teenib väikese vaevaga head raha, nagu ma soovitasin. Või teha intervjuu mõne Viru tänaval kakerdava soomlasega, kah huvitav! Suvine Tallinn on välismaalasi täis: mis nad siit otsivad, kas otsivad naist? Nendega saaks kohe mitu intekat teha, pool lehte saaks täis.

Edasi, Heath Ledger. Projeehali. Kutt on ammu surnud, sellest oleks võinud varem kirjutada.

Argo Ideon möliseb sellest, kuidas peab lootma iseendale. No kes seda ei teaks. Aga kuidas on lood EEL-rahadega. Alustasid teemat, siis lõpeta see. Mis seisus on EEL-rahade kõrvaldamise uurimine? Intervjuu Riivo Sinijärvega, Kristel Siitamiga, kes uurib asja???

Raul Ranne kirjutab Mart Siimannist, et kui palju ta loodab Pekingist medaleid. Olgem ausad, keda see kotib, mida Mart Siimann millestki arvab. Kus on intervjuud sportlastega?

Sellest, mis Madis Jürgem "Lasnamäel tegutseva salapärase aedniku" kohta kirjutab, ma parem üldse ei räägi.

Halllloooo, Hans, kas magad või? Linna peal räägitakse juba ammu, et Ekspress pole enam see. Noored inimesed räägivad, et vanasti oli Ekspress ainus, mida lugeda oli mõtet, nüüd on aga oma kungise hiilguse hale vari. Lõbu ja nalja on lehes vähe, Ekspress oleks kui Eesti Kiriku eriväljaanne. Ei ole seda särtsu ja pärast lehe läbi lugemist on tunne, nagu oleksid läbi nätsutanud ammu läbi nätsutatud nätsu.

Ei oskagi muud öelda kui et shape up või close up.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

http://www.ekspress.ee/2008/07/24/varia/3633-blogi-andis-mulle-pulmakleidi-aga-viis-ara-peigmehe

Mida sellest arvate?

Anonüümne ütles ...

EE kirjutas:
http://www.ekspress.ee/2008/07/17/areen/3519-noorautorid-laksid-polvamaal-vage-tais
Sandra Jõgeva presenteeris enda juhatatavat kirjanduslike kohtumiste sarja "Üks hullem kui teine", mille avalöök on juba 17. juulil Kultuuritehases Polymer koos Armin Kõomägiga ning kuhu on järgmistena kutsutud üksteiselt mõõtu võtma Jan Kaus ja abielupaar Tähismaad.

Kas mõõt võetud? Või millal selle võtmine toimub?

Irja ütles ...

Ma arvam, et tore jutt Daki poolt. Eks ta saab nüüd ise ka aru, et see, mis teed tabloidis töötades teistele, tuleb sulle ükspäev, isegi kui ajakirjanik peaks end blogijaks nimetama, tagasi. Hea arutlus oli.

Mõõduvõtmine toimub oktoobris. Jan on lahe, ootame!

Anonüümne ütles ...

Tea nüüd kas EE nii hull ka oli? Sada vene nimega nõida, eesti nimega patsient, letaalne lõpp ja 300 000 krooni peaks müüma kui`s mühab.
Jürgen ju selliseid etüüüdikesi vaid kirjutabki. Pole piinavalt pikk ega midagi. Säärane süütu ja pretensioonitu asi.
Muidugi kas Siimani jutt just tervet hektarit väärt oli?
Ravimifirma intekas oli ju hea. Tundus, et lihtne intervjueeritav ka. Suvel ehk küll sellist ahah-nojah-siis küll reaktsiooni tekitav.

Anonüümne ütles ...

minu meelest on palju igavamaid ekspresse olnud, pole sel tänasel häda midagi.

Anonüümne ütles ...

see pole Maaja, Irja, see on Ekspress. Ekspress ei kirjuta kogu aeg kepist.

Anonüümne ütles ...

kunagi kirjuats ekspress - vali või varbaga number telefoni klaviatuurilt - keegi kusagil maailma nurgas ikka vastab. nüüd pööran varbaga põrandal vedelevat ekspressi lehekülge ja mõtlen, kuhu küll see hunnik sitta trükivärvi ja paberi segu panna mille poiss koju tassis. vanaema krt. ka ammu surnud, kes vanapaberit korjas..

Anonüümne ütles ...

arge norige herr ansu kaest muhku. vaat kui akki avastate, et voodi poleb??:-)

Anonüümne ütles ...

see aedniku jutt mulle ka kohe üldse ei istunud....selline väga mõttetu lugu

Anonüümne ütles ...

Naersin kohe kõva kõhutäie

Anonüümne ütles ...

Hoopis teie blogi on igav ja mõttetu. Pooltõdesid täis memuaarid ja laim teiste kohta kordub ja kordub ja kordub. Shape up või close up.

Anonüümne ütles ...

Kas oli see Sveik kes ütles "Alati saab teha sitemini."? Ma olen väga tänulik eskpressile mis võttis üles minu poolt algatatud trendi või kampaania või lihtsalt sõimamise farmaatsia ja ravimi tööstuse aadressil.See polnud mu eesmärk omaette aga enam tahaks,et rohkem pöörataks tähelepanu juurikate söömisele ja oliivide kugistamisele,tammepuu kallistamisele.Ei hakka varjama oma kaarte,ideoloogia sõda põhineb üksik isiku eelistuste kujundamisel.Kes võidab üksik isikute eelistused see on kuningas.
Loo moraal on selles"Teie kes te pole veel söendanud hakata kommenteerima,teie kes olete lihtsad töölised ja muidu mehed,pange kirja oma arvamused ja tõeks pidamised,sest teie arvamuste põhjal mis segunevad kõikide kommenteerijate arvamustega pääseb võimule INIMMÕISTUS,saabub VALGE LAEV.
Sa võid olla jobu või muidu mees aga kui sa ei kommenteeri siis oled sa pask ja sind ei vaja keegi.Roni ahju raisk!

Edmund ütles ...

Tead Irja, tegelt see Ledgeri loo mahategemine oli sinust natuke ignorantne. Ledger oli lehe jaoks aktuaalne see nädal, sest kinodesse jõudis just ju see "Dark Knight" action-film, ja seal osaleb ju Ledger, kes suri pärast filmivõtete valmimist. Tehti siis lugu temast kui näitlejast, kelle näitlemist võib tihti ekraanil näha kinodes postuumselt.