laupäev, 26. juuli 2008

Mõnusalt mere ääres



Nonii, nüüd on Lõuna-Eestis juba 26 kraadi sooja ning merevesi on soe kui supp! Olemegi siin mõnusat suve nautinud ning kuna alati ei ole internetiühendust, siis on jäänud mõned päevad blogimata. Aga eks enamik rahvast olegi Viljandi Folgil joomas ja nikkumas, nii et pole vast hullu. Ja maasikatest oleme omal kõhu täitsa täis puginud.

Otsustasime selle suve vaid endale pühendada. Eelmistel aastatel sai hullult teisi ooberdatud ja selle hullu ooberdamisega haigeks jäädud, nüüd siis oleme isekalt vaid kahekesi. Isegi Folgile ei läinud. Eelmisel aastal käisime ja üks hull joomapidu oli. Võib-olla mõned üksikud nautisid muusikat ka, aga enamik oli pühendunud joomisele, nii et ses mõttes ei erine Folk kuidagiviisi Õllesummerist. Mõlemal üritusel on hulk õliseid inimesi ja palju juua.

Parem pikutage niisama ja nautige ilusat ilma. Muidu saab suvi enne otsa kui arugi saate!

1 kommentaar:

Edmund ütles ...

Nädalavahetusel oli ikka päris hea suvine ilm tõesti. Olin ise muidugi samal ajal Soomes. Nüüd Tartus ma vaatan et pilved ja ainult 17C sooja! Suht masendav võrreldes sellega, mis alles eile veel oli. Paistab et ilmade jahenemine on ka teile mõjunud ja teid tagasi blogima toonud.