esmaspäev, 28. juuli 2008

Kas Rõivas ja Meikar on paar?



Meile on tulnud mitmeid vihjeid, et Riigikogu liikmed Taavi Rõivas ja Silver Meikar on paar. Neid olla mitmel pool koos nähtud, lisaks panid nad koos pidu Tartus, kui Meikar üüris omale GMP Plazas korterit, kus toimusid öised orgiad.

Ehk keegi teab neist lisa pajatada?

Panin üles ka vastava küsitluse.

P.S. Õigesti vastasid Urmas P. Tallinnast ja Helve V. Räpinast. Ka nende vahel loosime Ekspressi aktsia välja aasta pärast, seoses Ekspressi ilmumahakkamise 20. aastapäevaga.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Taavi Rõivas käib Luisa Värgiga, kindel ja vankumatu fakt juba päris pikka aega. Kuigi, nad müüvad praegu oma Pirita korterit.

Anonüümne ütles ...

Joel on natuke sinu eksnaise moodi - on samuti väikesest maakohast pärit ning nüüd üritab end kuidagi kõrgemale süüa. Ainult et Joelil on teine tee - läbi p***.

Anonüümne ütles ...

Täienduseks, Kadrile: Meikar on abielus ja vist umbes paariaastase lapse isa, ent tunnen isiklikult mitut noormeest, kellega ta nahistanud on. Nii et miks sa Taavit paremaks pead?

Anonüümne ütles ...

meikar on biseksuaalne ja on seda ka ise oma tutvusringkonnas reklaaminud. antud pildil aga v6ib r6ivas olla langenud yksnes soovimatu l2henemiskatse objektiks.