neljapäev, 24. juuli 2008

Üks ilus pilt meist

11 kommentaari:

Edmund ütles ...

Njummidus kuubis!!!

Samas see roosa fooniga pilt mis veel natsa aega tagasi üleval oli oli kah väga kena. Seivisin ta muidugi oma arvutisse ära, enne kui te ümber vahetasite. Mõlemad on vist Justi kaaneloo sessioonide outtake'id?

Irja ütles ...

Jaa, me saime need ilusad pildid endale. Fotograaf muide Rasmus Jurkatam.

Roosa fooniga pildi leiad altpoolt.

Anonüümne ütles ...

Ei noh jummala eest,huuled samad,silmad samad,näo kuju kah samma,isegi ninnud on samasugused,armastavad paarid pidavat muutuma sarnasteks,kui Irjal kasvab habe ette siis oletegi apsoluutselt ühte nägu.
Loo moraal on selles,et peab hoolikalt valima kellesse armuda,mõned armuvad oma koerasse...

Edmund ütles ...

Inno ja Irja on jah täitsa ühte nägu ma vaatan! Vast ongi nii, et sobivas suhtes on sobiv naine peaaegu nagu femiinne versioon sinust endast! Kõik naised, kes usuvad, et neile on vaja mehi, kes neist erinevad, petavad ennast. Olen ses üha enam veendunud.

A muide Justist rääkides, ma nägin eile Justi värskeima numbri esikaant, seal oli Eveli Ventsli, kellega oli tehtud intervjuu ja esikaas tsiteeris teda nii, et ükski mees ei saa olla täiuslik ilma sobiva naiseta. Kas usute kah sedasama? (ma eeldan, et olete isegi seda intervjuud lugenud, mina hetkel ei ole veel)

Inno ütles ...

Mina mitte ei usu seda, ma tean seda. Nüüd.

Edmund ütles ...

Väga tore! See näitab, et üha enam inimesi (ka meinstriimis) hakkab teie ideid sobivuse teemal omaks võtma. Paradigmamuutus on lähedal! Kanaemalike uskumuste aeg on läbi.

Anonüümne ütles ...

to sm & kallista tammepuud:

Mäletan lausa üht raamatut, kus oli analüüsitud kuulsate abielupaaride näojooni ja päris paljudel harmoonilises abielus olevatel paaridel olid üllatavalt sarnased näojooned. Pidasin sellist teooriat tol korral parajaks jamaks, aga aja jooksul on järjest rohkem hakanud tunduma (muuhulgas ka Inno ja Irja case puhul), et jutt jummala õige. Igatahes ise kavatsen edaspidi naist otsides küll väga tähelepanelikult ka näojoonte sarnasust võrrelda :)

Tuleb meelde ka kellegi mehe ütlus oma kaasa kohta, et "kui mina oleksin siin elus naine, oleks ma tema ja kui tema oleks mees, oleks ta mina". Ning jah, selline variant vist tõesti ongi ideaalne sobivus. Igatahes ei ole kunagi suutnud uskuda seda "vastandite tõmbumise" teooriat. Ok, iseloomujoonte tasandil võivad erinevad inimesed vast tõesti teineteist täiendada - umbes nagu Irja on pisut sõjakam, Inno seevastu rahulikum - aga maailmavaade jms. peaks siiski üks olema. No ei tule ju reeglina head nahka nt. vaimuinimese ja paadunud materjalisti kooselust.

Anonüümne ütles ...

tere inno! pilt on super aga tekkis kysimus..? kui palju sa kaalud? oletan, et yle 90ne.. kui nii, siis soovitan alla votta mingi 10 kilo ja usu, oled tunduvalt voimekam voodis, muidugi irja suhtes.)) ja kuis iganes sexikam... seda on kerge teha kui rampstoitu ei tarvita.

Anonüümne ütles ...

See pilt on väga kena. Need ülevõõbatud näoga pildid Irjast on suht mõttetud.

Anonüümne ütles ...

ilusad olete ja pilt on ka armas. veidikene olete seal küll nagu nukud, kellel on pead niimoodi armsalt viltu keeratud.

Anonüümne ütles ...

Ülevõõbatud näoga.... hm. "Loomuliku meigi" tegemiseks läheb samapalju või rohkemgi värvi, kui diivameigi jaoks. Aga loeb ju see mis paistab, eks.