esmaspäev, 28. juuli 2008

Veel mõned põnevad pildid noortest reformikatest


Meie tuttav Joel Hirv tervitab noort keskerakondlast Henri Kaselot.


Noorte reformikate juht Ingi Sutrop (NB! Tuntud soolapuhuja Margit Sutropi tütar).

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Alumise pildi osas, kas te olete ikka kindlad, et tegemist pole Inga Raitari tütrega?

Teiselt poolt üllatab, et teil lastakse nii vabalt tegutseda, st ei ole püütud teie elektroonilisi abivahendeid n.ö üle võtta.

Anonüümne ütles ...

Oh,Issand, halasta ja sellised tahavad meid valitseda!?

Anonüümne ütles ...

kes on Margit Sutrop , ja miks ta on "tuntud soolapuhuja"? kas tegu on mõnega "Eesti nõidadest"?

Anonüümne ütles ...

Margit Sutrop on tropp mis tropp!!!

Anonüümne ütles ...

Eesti on väike ja jääb üha väiksemaks - selleks veendumiseks pruugib vaid Avo Lille tänast EPL artiklit lugeda.
Samas on hämmastav erinevate "võimuvertikaalide" integratsioon, mis ei anna muust märku kui et käib aktiivne lehmakauplemine tagatubades ja leiliruumides.
Leidsin hämmastava tõiga Reiljani-advakaadi Tarmo Silla kohta, kes pole kunagi olnud teab-mis "teadusemees", sest see on konfliktis tema ülipragmaatilise iseloomuga, mis ei otsi tõde, st elul pole tema jaoks mingeid tõe-teoreetilisi sügavusi, kõik "ehtne" on pinnal, siin-kohe-nüüd.
Tal on ilmunud seoses Geeniandmebaasidega vajalik arv publikatsioone, et kaitsta kui vaja, doktorikraad õigusteaduses.
Need on ilmunud ... Trames's, mida toimetab Urmas Sutrop, Margiti abikaasa, juht, õpetaja ja "filosoofiline fantoom", kes on vorminud Margiti kirjatööd akadeemiliselt kõlblikeks.
Sild on kirjutanud need tükid koos kolleegidega Islandilt jne, samas pidi keegi just teda soovitama nendeks eriväljaanneteks ja nagu eelpool öeldud pole ta mitte isegi et võimekas akadeemiliselt, sest tal puudub loomulik kalduvus istumiseks ja süvenemiseks. Ometi on õigusteadlaste hulgas neid, kes on teadlased nii võimetelt kui loomuselt ja kes sobinuks antud tööks paremini. Sutropid pidid just teda kutsuma. Võimalik, et oli vahelüli.
S.t temale oli tehtud panus - anda hõlpvõimalus, mis lubanuks hiljem jätkata mistahes avaliku positsiooni taotlemist. Ministrit ja presidenti Sillast pärast neid korruptsiooniskandaale ei saa.
Küll aga osundab see mängujoonisele ja suurele hulgale nendele, kes meritokraatlikele põhimõtetele sülitades rajavad endale teed püramiidi tippu.