neljapäev, 21. august 2008

Lauri ja Oksana lahkumineku taga Jaan Toots?


Väljavõte Delfi meelelahutus-saidilt Publik.

Mis kena uudis enne magamaminekut! Publik raporteerib, et lahku on läinud Eesti poliitikataeva üks säravamaid paare, Lauri ja Oksana Laasi. Kui mäletate, siis Kroonika seostas Oksana Laasit üksvahe šarmantse ärimehe Jaan Tootsiga, kes naisele Peterburis silma peale pani (ja temaga ehk ka midagi muud ette võttis?). Lugu päädis sellega, et nii Kroonika kui Just vabandasid härdalt härrasmees Tootsi ning proua Laasi ees. Meie blogi ei vabandanud ning üllatus-üllatus, meile kirjutas proua Laasi isiklikult.

Ja nüüd siis selgub, et Laasid lahku läinud. Tekib mõistagi küsimus, miks? Kes on lahkumineku taga? Ilmselt ei tule süüdlast kaugelt otsida. Eks see vana kaval rebane Jaan ikka olnud, kes kanakese Lauri Laasi koduõuelt ära varastas ja metsa viis. Katikesel ju laps tissi otsas ja seksirindel nagu on, eks ole, aga Jaan kui tuntud naistemees peab ikka oma jao kätte saama. See ju täitsa loomulik!

Nii et küllap varsti kuuleme uudist, et Jaan Kati maha jätnud ja Oksana juurde kolinud. Igaljuhul, kui asjad sedasi, siis õnne noorpaarile! Elagu Jaan ja Oksana! Tulgu neil palju särasilmseid põngerjaid!!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

see tootside saaga on üldse väga huvitav.
jaanuaris miilustas ju katjušake kellegi teisega? ja siis korraga samal ajal jaanuškaga tite teinud. midagi kahtlast on selles.
aga samas, on naine selle lapsega oma elu kinldustanud. ja kas ta seda jaanuškat nii väga tahabki?

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Inno ütles ...

Eino jah, teeb karjääri nagu Urve Palo.