teisipäev, 2. detsember 2008

Kanal 2 helpigu ise oma sitta

Kanal 2 Reporter raputas tuhka pähe Saarepeedi valla elanikule proua Fatmele, kes olevat Võsa Petsi saates oma musta pesu pesnud. Point ses, et pärast loo eetrissepaiskamist hakati koolis kiusama proua Fatme last. Tea, kas südametunnistus hakkas vaevama või?

Ise te sinna ronisite, puugid. Ise filmisite, ise intervjueerisite. Ega igale küllakutsele ei pea ju reageerima. Helistab keegi ja kaebab oma naabrite peale, no ja siis. Ise te toitute sellistest paljastustest, ainuüksi selle "musta pesu" pärast teid vaadataksegi. Miks süüdistada inimesi, kes tahtsid kah kuulsaks saada? Ise tormasite kohale, keel vestil. Nüüd helpige ise oma suppi, tarakanid.

Kui kedagi selle loo pärast koolis kiusati, siis süüdi olete teie ise. Teinekord mõelge, mis sitta te inimestele igal päeval kell 7 serveerite. Kuigi ei saa eitada, et see sitt on reaalsus, reaalne elu. Nii et what's the big deal? Ma ei salli selliseid silmakirjalikke nälkjaid, kes kõigepealt tormavad kohale ja filmivad, kuidas inimene situb, ja pärast, kui tõuseb kisa, süüdistavad sittujat. Kui teile ei meeldi sittumine, siis edastage edaspidi kirikuuudiseid. Vot.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

õige Irja, ten points! :)

Anonüümne ütles ...

ah minu viga: http://www.juura.ee/artiklid.php3?cat=5&id=2792

peaks olema samad inimesed, vist on nimesid ka muutnud vahepeal

Anonüümne ütles ...

Mis on tegelikult sinu point?

Mida kraaksatasid?

N2rune on see eesti elu. Kogu see pull n2gi v2lja nagu Valdise Tulnukas redux.

Jube. Eesti on jube.

Kahju on k6igist asjaosalistest. Alates piinatavast pisipoisist ja l6pedates filmimeeste endiga. Ei ole ju eriti lahe sellist reaalsust filmida ise selle keskel elades.

Leevi ütles ...

Täpselt minu mõte! :)

Anonüümne ütles ...

Täiesti haiged saated on võsapets ja riisalu kaua võib.
Tõepoolest kui tahad kellelegi sitta keerata, siis helista ja kutsu kohale. Kontrollimatult tehakse selle kolmanda inimese kohta halvustav lugu valmis ja müüakse. Tõeliselt loll formaat.
Kunagi oli pealtnägija ka sinnapoole suundumas, aga õnneks sattusid nemad parematele rööbastele.