kolmapäev, 3. detsember 2008

Väikese Irja soovitus onu Oliver Kruudale


Pildil väike Irja koos isaga.

Kallis onu Oliver Kruuda!

Kirjutan sulle esimest korda. Mul on suur mure. Minu kunagine lemmikajakiri Just! on muutunud kohutavalt igavaks. Lausa nii igavaks, et ma jään seda lugedes magama. Ja ma pole veel ühtegi ajakirja lugedes magama jäänud. Kui võid, siis palun, palun, palun, saada minema see tädi, kelle igav mustvalge pilt on selle ajakirja esimesel leheküljel. Ütlen sulle ausalt - ta on väga vilets peatoimetaja. Ajakiri läheb number numbrilt järjest halvemaks.

Arvasin juba kuu aega tagasi, et no ega enam halvemaks minna ei saa. Aga saab! Ja läheb veelgi. Armas onu Oliver, kui tahad, et keegi veel su ajakirja loeb ja ostab, siis sa pead selle tädi minema saatma. Olen isegi valmis sulle nõu andma, ausõna. Kutsu mind kohvile ja ma tulen rõõmuga. Ja annan koos oma hea sõbra Innoga nõu, kuidas teha ajakirja, mis müüb nagu mühiseb.

Ütlen sulle sõbra poolest, et ka sarja Kalevi naised, mis on sulle kindlasti südameasjaks, kuna näidatakse seda ju sinu kanalil, annaks palju paremini promoda. Küsi minult, kuidas seda teha!

Kõike head sulle, onu Oliver! Söön ikka su komme.

Väike Irja

8 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Selle eest delfi ja publik on iga päevaga aina paremad.
Minu arust selle aasta pärli ütles maha Peeter Mardna
"Psühhiaatrilises mõttes on omasooiharus haigus,seda teavad kõik"
Hipp-hip-hurra!
Kas nüüdsest hakatakse saatma pederaste hullumajja ravile? See oleks väga teretulnud.

Anonüümne ütles ...

Issand, kui almas!

Anonüümne ütles ...

Selline kiri murrab iga mehe südame :D

Anonüümne ütles ...

Väike Irja võiks onu Oliverile kommide tegemist ka õpetada. Kalevi toodang on ikka nii alla käinud, et kole kohe. Võtku teilt näiteks martsipaniretsept ja... Irja peaks Justi peatoimetajaks panema nagunii! ja Inno sobiks väga hästi onu Oliveri majandusnõunikuks. Kaua te ikka seal provintsis hapnete, eesti rahval on teie andeid ja oskusi mujal palju rohkem vaja, et ometi kord majja saaks.

Irja ütles ...

Onu Oooooliveeeeeer! Miks sa ei vasta juba? Mina igatahes oleksin nõus kohe nõus hakkama Justi peatoimetajaks!

Irja

Anonüümne ütles ...

Kõige suurem ja uhkem "hapnemine" toimub viimasel ajal(igal ajal) ikka Tallinnas- kogu see pseudo-ja galmuurielu. Hoirassaaa....
Tõeline hapukapsatünn!

Enamus tegelasi ei tee loomulikult üldse enam vahet, kui tünni vahetab!
Vaid suurus loeb!

Sihuke soigumine siis arenes.

Anonüümne ütles ...

elu ja inimesed ise on igavamaks läind, kulla tilluke Irja! Mis sääl teha, kriisi aeg. "Kinnitagem rihmad!" nagu onu Innu ütleb. Elame veel! Näeme siis, kui sügavale põhja see kriisikeeris seekord meid kõiki kaasa veab ja kes kuidas välja jõuab ujuda.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Äripäev kirjutab eesti majanduse tõusust.Tallinkil läheb hästi reisijate arv kasvas 19%.No kui reisijaid enam siis ka turiste ja viina ostjaid,hotellide täituvus jms.