neljapäev, 4. detsember 2008

Meelis Mandelist on vähe abi!


Väljavõte Tehnokrati veebist.

Peeter Marvet kirjutab oma Tehnokrati veebis, et tahab pöörduda Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandeli poole, kuna viimane saadab üle mõistuse palju igasugust spämmi. Isegi neile, kes on spämmist loobunud. Ja paistab, et Marvet pole ainus hädaline.

Marvet kirjutab ka, et on varem pöördunud Äripäeva direktori Igor Rõtovi poole, aga ka sellest on olnud abi vaid lühiajaliselt.

Omavahel öeldes, ega Rõtov ega Mandel ei saagi midagi teha, sest nemad pole otsustajad. Nemad on lihtsad töömesilased, kes täidavad käsku. Ja käske ning korraldusi jagavad targad onud ja tädid Stockholmist, Bonnier Business Pressi peakorterist. Äripäev ripub nagu imik oma emaväljaande Dagens Industri küljes. Sealt kirjutatakse kõik olulised asjad ette. Ja Dagensi, või siis Bonnier Business Pressi poolt juhib Eestis tegevust Hans-Jacob Bonnier. Ta oli eile, ja on ka täna juhtumisi just Tallinnas. Nägin teda, kohver käe otsas, eile Swissoteli torni sisenemas. Vot tema poole peaks pöörduma. Ta näeb välja selline:

Väljavõte Bonnier Grupi kodukalt.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Huvitav. Oliver Kruuda oli ka eile täiesti juhuslikult sealsamas. Kas Kalev Meedia läheb müüki või?

Inno ütles ...

Seal hotellis oli eilse vist ka mingi üritus, kus börsiettevõtjad teineteisel selga sügasid. Kruuda võis seal olla.

Aga mine tea.

Anonüümne ütles ...

Ja mis sina, Inno, samal ajal sealkandis tegid? Tulid niisama Rakverest lõunat sööma või mis? Eks ta ole, väike Talina linn, inimesed ikka saavad juhuslikult kokku...

Inno ütles ...

Tulin jah lõunat sööma. 8. korrusel on päris meeldiv söögikoht, tehakse süüa vastavalt sinu enda soovile, kui menüüst päris õiget asja ei leia. Pole sellist asja veel kuskil Eestis kohanud. Igal pool tahetakse oma asja peale suruda.