laupäev, 27. detsember 2008

Mis Kristiina Heinmetsaga tegelikult juhtus


Kroonika esikaas Kristiina Heinmetsaga, väljavõte Toptopi veebist.

Ingrid Veidenberg on oma Kroonika-aja memuaare kajastavas järjejutus jõudnud ajani, mil Kroonika esikaanel ilmus Kristiina Heinmetsa pilt. Ingrid kirjutab, justkui oleks sellise pildi ilmumine olnud Kristiinaga kokku lepitud. Mis on ilmselge vale.

Ingrid rääkis isegi kodus, suu vahus sellest, kuidas Kroonika fotograaf oli saanud Heinmetsast mõned alasti pildid ja nüüd oli vaja leida mingi nipp, kuidas need pildid kaanele saada. Ma ütlesin, et pane pilt ära, pärast ütle, et ei tea, kuidas selline pilt sinna sattus, et läks sassi, või umbes nii. Sest, mis seal salata, pildid olid ahvatlevad ja oleks olnud kahju, kui nad oleks jäänud niisama sahtlisse kopitama.

Jama tekkis ainult sellega, et Heinmets tahtis nö lugu enne ilmumist näha. Ingrid siis näitas talle lugu ja pilte, mis läksid sisekülgedele. Esiküljepilti Heinmetsale ei näidatud. Ja arvata võib, mis lament läks lahti siis, kui Kroonika ilmus. Heinmets oli ilgelt leilis, helistas närviliselt Ingridile, aga viimasel oli pärast iga numbri ilmumist telefon ettenägelikult välja lülitatud. Heinmets tormas siis tollal populaarsesse Kahvli saatesse. Kuhu Ingrid omakorda kupatas kohale pool Kroonika toimetust. Kes pidid kõik Kroonikale kaasa elama. Isegi mina olin Kahvli saates kohal, koos lapsega stuudio servas. Ingrid siis istus koos Kroonika tollase peatoimetaja asetäitja Inga Raitariga ühel pool ja teisel pool Kristiina Heinmets, koos oma toonase mänedžeri Raul Andressoniga. No loomulikult ei saanud nad Tähismaa-Raitari tandemi vastu, kes suutsid musta valgeks rääkida. Ja Heinmets jäi veel lolliks ka. Umbes nii, et mis sa siis ronisid üldse pildile, mis lasid endast selliseid pilte teha. Kui lasid sellised pildid teha, siis pidid ka arvestama, et need võivad minna Kroonika kaanele.

Heinmets siis lubas veel, et asja nii ei jäta, annab kohtusse. Aga mõtles vist ümber. Sest neist piltidest, või sellest pildist sai alguse Heinmetsa tähelend. On ju ennegi naisi nende alasti keha kuulsaks teinud, näiteks Marilyn Monroe, Julia Roberts, Madonna, Britney Spears, Sharon Stone, Demi Moore, kui vaid mõningaid nimetada.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See oli tõeliselt armas postitus!








Päikest ja lund!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Andke mulle andeks,et ei süüvi sellesse postitusesse,kuid kuna pildil on imeilus piiga,teda vaadates silm puhkab... siis lubagem siia kirjutada minu meelest selle aasta ühe parimatest sõnumitest mis on samailus nagu see piiga,mis on ilus nagu pärl...
See sõnum on Äripäeva artiklist:
"Briti logistikaühingu juht:Eesti suurim vara on asukoht."19.12.08
autor lugupeetud Mariliis Pinn-logistika uudiste boss.
Sõnum:
"Näiteks Briti valitsus ei saa Prantsuse valitsusega läbi,kuid me oleme nendega sajandeid rõõmsalt kaubelnud."
Minu arvates need on kuldsed sõnad mis tuleb raiuda marmorisse...selle aasta pärl...mis kaunistab meie südameid ka aastate pärast..nii ilus...musi...