esmaspäev, 15. detsember 2008

Pane amet maha, Kati Valma!

Olen sel nädalal kuulnud uskumatuid lugusid Nõmme linnaosavalitsuse lastekaitsespetsialistist Kati Valma kohta. Näiteks räägib Vello Loidi ema Maimu-Milvi alltoodud videos, kuidas seesama Kati Valma talt koos Liis Haaveli ema Varje Haaveliga Liisi väikest poega jõuga ära võtta ning Tõnis Paltsu naise Karmen Paltsu hoolde anda tahtis, ning kuidas tuntud lastekaitsja vanainimeselt lisaks sellele veel tema nimel olnud maja välja pressis, lubades, et kui Maimu-Milvi maja ära annab, siis saavad Liis ja Vello vangist vabaks. USKUMATU, kas pole. Millega tegelevad siin, Eesti Vabariigis lastekaitsjad. Ilmselt palk on nii väike, et tuleb mujalt juurde teha. Varje Haavel, kes oli väga huvitatud, et Maimu-Milvi talle kuulunud kinnistu ära annaks, siis ilmselt kuidagi tasus tal kuritegu toime panna aidanud lastekaitsjale.

Lisaks sellele helistas Kati Valma Liis Haavelile ning sõimas tal näo täis, et Liis on üks pätt ja kaabakas ning kogu Eesti paljaks varastanud, ja et talt tuleks laps ära võtta. Tuletan meelde, et Liisi suhtes pole veel süüdimõistvat kohtuotsust tehtud, istungid kohtunik Liina Pohlaku juhatamisel on alles algamas. Ehk siis: Eesti Vabariigis on lastekaitsjad nüüd ka kohtumõistmise enda kätte võtnud. Ei meeldi su nägu, võtame sult lapse ära - karmauhh! Ja kobiseda pole sul midagi. Vat nii.

Minu meelest tuleks selline "lastekaitsja", kes lapse huvidele sedaviisi kauges kaares sülitab ja teda armastava vanaema hoole alt ära tirima tuleb, kohemaid ametist lahti lasta. Lastekaitsja ei saa olla kurjategija, kes käib mööda rahumeelsete inimeste kodusid ja ähvardab neid. Sellised lastekaitsjad on lastele kahjulikud.

Kutsun üles kõiki inimesi, keda Kati Valma samal moel kohelnud on, sellest meile koheselt teada andma. Andke meile teada ja me kaitseme teid. Muu meedia seda teemat üles ei võta, sest Postimees kaitseb Reformierakonda, kuhu kuuluvad Liisi vanemad Varje ja Hannes Haavel, kes on prominentsed arstid Kuressaares, ning Hans H Luigel on esiteks kinnisvarahuvid ning teiseks sõprus Tõnis Paltsuga, kes on Liisi vanemate sugulane.

Igatahes - saatke meile infot Kati Valma kohta. Saame sest lastele kahjulikust lastekaitsjast lahti.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Absoluutselt ei saanud aru, kuidas selle asjaga Tõnis Paltsu naine seotud on?

Irja ütles ...

Liisi ema Varje Haavel tahtis viia Liisi lapse oma hea sõbranna Karmen Paltsu hoolde. Kummaline, kas pole? Aga vaata videot, seal seletatakse kõik ära.