neljapäev, 11. detsember 2008

Päeva nael: Merko juht Toomas Annus põgeneb ajakirjaniku eest


Väljavõte Äripäeva veebist.

Vaadake ja te ei kahetse. Sellist asja ei juhtu just iga päev. Ehitusfirma Merko juht Toomas Annus lubab algul Äripäeva ajakirjanikule intervjuu anda, ütleb, et läheb käib korraks ära ja paneb jope ära, selle asemel aga põgeneb, nagu võib aru saada, siis kuskilt sadama juurest mingist Tallinki hotellist. Proovib esialgu oma Mersusse istuda, aga kui näeb, et ajakirjanik talle järgneb, siis hüppab hoopis taksosse.

No on mees! Ja sellised mehed juhivad Eestis firmasid. Ma ei imesta, et see Merko omadega täiesti perses on. Ja on Annus leidnud omale ka partnerid, Indrek Neivelti ja Olari Taali, kes on samasugused susserdised, võta üks ja viska teist. Tsirkus bartseloonas, ma ütlen. Naera herneks. Ja samas muidugi kurb ka. Tragikoomiline.

P.S. Äripäev võiks oma videod kah Juutuubi üles laadida, sealt on neid parem vaadata ja linkida.

1 kommentaar:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Selge see, ajakirjanik peab oma tööd tegema ja peab olema nagu tüütu porikärbes.
Eks seda lugu naeravad tagant järele nii ajakirjanik kui ka Toomas Annus.))))
1.Äripäeva logistika uudistele soovitaks lisada huumori uudiseid,huumori eri.Ärimehed tahavad ju jutustada oma seiklustest,naljakaist juhtumitest,vingemaist petmistest-kõike seda mis toob ärimehe näkku naeratuse.
2.Kindlasti oleks vaja poosetamise eri,poosetamise nurka.Eestlastel on kadakasakslus veres,kõik tahavad poosetada-andkem neile võimalus poosetada nii,et süda lustib-see on hea ärimeeste tervisele ja eesti majanduse kasvule.