reede, 5. detsember 2008

Stiina paneb pillid kotti


Väljavõte Stiina kodukalt.

Aasta algusest paneb pillid kotti ajakiri Stiina. Nii et siis Vesta Reest-Meelis Piller, Stiina tegija-paar ja muidu ka paar saab kinga.

Põhjuseks tuuakse, et internet tappis selle väljaande. Aga miks ei võind siis jätkata internetis? Milles küss?!

Või oli põhjus selles, nagu Ingrid rääkis, et Vesta oli suuremat sorti napsitaja. Ilmselt siis ka Meelis. Et äri lõpuks põhja kõrbes.

Ja mis siis on järgmine väljaanne, mis hingusele läheb? Kas Stiil, mida toimetab Stiina endine toimetaja Kristi Pärn-Valdoja? Kes samuti suur napsilemb ja kelle toimetamisel on Stiil täiesti alla käinud. Viimane lugemisväärne asi seal oli Kristi Luige kolumn. Kuhu see kadus?

4 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Milline Meelis Piller,kas too kes oli Ekspressis tööl kujundajana või kuidas seda ametit nimetatigi kes paneb artiklid lehte kokku s.o. paigutab omavahel ilusasti ära?
Meelis Piller omal ajal oli ikka inteligentne inimene.
Ta võiks teile tulla tööle jutustama tammepuu kallistamisest ja muudest sellistest Loitsu Kelleri ulmemaailmast,kolmandast ja neljandast silmast,läbi seinte käimisest,auradest,astronoomiast,
energia kanalite puhastamisest,soolapuhumisest,silmamoondamisest,armastuse eliksiiri valmistamisest,taevakehade alla toomisest...

Anonüümne ütles ...

Luige jutunurk kadus, ta kah rüüpab, pole aega kirjutada

Anonüümne ütles ...

kuidas te alles nüüd selle avastuseni jõudsite? te lemmikleht kirjutas sellest juba ammu ju http://www.postimees.ee/?id=41466. aeglased olete, aeglased.

Inno ütles ...

Noh, kui ammu, siis ongi juba ära unustatud. Tasub meelde tuletada. Ja pole mõtet asju nii pikalt ette ära kirjutada.