laupäev, 10. jaanuar 2009

Ettevaatust: Kaitsepolitsei


Väljavõte Kaitsepolitsei kodukalt.

Kuivõrd Kaitsepolitsei ehk Kapo on kaugenenud oma eesmärkidest ja sellest asutusest on saanud NKVD-stiilis poliitiline politsei, mille üheks eesmärgiks on poliitilise kliki vastaste hävitamine ning vaba mõtlemise tasalülitamine, ja sellest asutusest endast on saanud tõsine oht Eesti julgeolekule, siis annan Kapo kohta hoiatuse.

On näha, et Kapo struktuur ja tegevus on viimastel aastatel aktiviseerunud, tegeletakse juba teisitimõtlejate tümitamisega, võimalik, et ka propagandarünnakute korraldamisega võimueliidi vastaste suhtes, siis on tõenäoline, et viimasel ajal on kutsutud Kaposse "kohvile" märkimisväärne hulk inimesi. Ja Kapol on tavaks, et kui inimene läheb ülekuulamisele, võetakse talt ära isiklikud asjad, kaasa arvatud telefon. Ning hiljem, kui telefon tagasi antakse, on sinna paigaldatud pealtkuulamisseade. Kui tähele panete, siis näiteks maadevahetuse asjas on kasutatud just selliseid töödeldud telefone, kus selle telefoni omanik pole ise ilmselt teadlik pealtkuulamisest. Võib arvata, et Kapo on nõnda pealt kuulanud väga paljusid kõnelusi, kuna seade võimaldab kuulata kõike seda, mis toimub ka telefoni ümbruses. Ja nõnda on võimalik inimesi šantažeerida, nii nagu juhtus Rein Kilgiga. Kus siis Kapo lekitas Kilgi kõnelused Kalev Kanguriga, kelle telefoni oli vastav seade paigaldatud. Nii oli võimalik Kapol salvestada nii Kilgi telefonikõned Kanguriga kui ka kõnelused kohvikulaua taga. Kapo lekitas kõnelused pärast seda, kui Kilgi sõbra Hans H Luige ajaleht Eesti Ekspress avaldas artikli Reformierakonna juhtide seotusest maadevahetusega.

Mina soovitan kõigil, kes on käinud Kapos ülekuulamisel, ja oma telefoni ära andnud, see telefon minema visata ja muretseda uus.

Eestis on välja kujunenud ohtlik olukord, kus endisest nõuka-aegsest Viru hotelli turvaülemast, arvatavast KGB kaastöötajast, hilisemast Kapo juhist Jüri Pihlist on saanud siseminister. Võib arvata, et järelvalve Kapo tegevuse üle kas puudub üldse või on see nõrgenenud. Samuti võib arvata, et ühe isiku või kliki kätte on Eestis koondunud väga suur võim ja tohutu hulk infot, mida on võimalik vastavalt vajadusele ära kasutada. Eesti on liikumas totalitaarse riigi suunas, nagu Irja on kirjutanud. Ja seda, paradoksaalsel kombel, Euroopa Liidu liikmena.

8 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Mobladega on sedasi,et neid ei peagi ümber tegema-nood tulevad juba tehasest pealtkuulamis seadmetega ja need töötavad ka siis kui mobla on välja lülitatud...
Kui teid kutsutakse KAPOsse kohvile siis tuleb teie juurde hüpnotisöör ja see paneb teid magama või antakse teile unerohtu.
Mil te magate siis süstitakse teisse mikrokiip...selle kiibi abil olete totaalse kontrolli all,iga teie kõnet kuulatakse pealt ja teie asukoht on teada neil igal hetkel..teie lastele süstitakse mikrokiipe vaktsineerimise süstidega ühes...)))
Mobla jutt on küll õige sest tean,et grupeeringute liikmed tihtilugu ei kasuta mobiile ega muid telefone...
mikrokiibi juttu räägivad globaliseerumise vastased ja Nõmme raadios Tiit Madisson...
Globaliseerumise vastased räägivad ka seda,et mikrokiibi abil tulevikus hakatakse osutama telefoni turu kauppu...helistatakse teile kiibi peale ja dikteeritakse mida peaksite sööma täna hommikul ja lõunal sest neil on teie isiklikud andmed,teie vere suhkrusisaldus jpms. näitajad...
Seepärast peaksime vastu hakkama neile telefoni teel kaupade pakkujatele...ei tohi lubada neil sekkuda meie privaatellu...Dublini konventsiooniga meil on õigus privaatsusele...kuradima raisad helistavd koju ja pakuvad oma sitta...ja neil raiskadel on seadusega õigus seda teha!!
Vastupidi seadus peaks keelama ja muutma karistatavaks sellise teenuse osutamise...Zeitgeistis on ju see üleval,et illuminaatidele ei piisa teie orjastamisest nemad tahavad,et te läheksite hulluks...nad on nõnda küünilised,et ei anna teile rahu ka teie kodus...nad ronivad teie koju ja teie ajudesse...nad tahavad,et te teeksite nii nagu neile meeldib...
Üks võimalus kaitsta ennast illuminaatide eest on
www.kaitsepolitsei.com

Anonüümne ütles ...

KAPOl pole mitte mingit mõtet mobiiltelefonidesse lutikaid toppida, sest niikuinii salvestatakse Eestis, sideettevõtete kulul, KÕIK võetud kõned .mp3-deks ning hiljem on huvipakkuvate inimeste kõnede kättesaamine lihtsalt andmebaasipäringu küsimus.

Anonüümne ütles ...

Lutikate paigaldamine telefonisse on kapo traditsioon juba pikki aastaid. Paar aastat tagasi rääkis üks tuttav, kuidas lutikas tuli välja siis kui telefoni remonti viis.

Anonüümne ütles ...

Küll on tore lugeda, et selle blogi püsikommentaatoril pole asjad kohe üldse kodus...

Anonüümne ütles ...

Kella 12:25 anonüümsele:

Eestis EI SALVESTATA kõiki kõnesid, operaatoril on kohustus säilitada ainult infot kõnede kohta (ehk siis "kõnede eristust") - kes, millal ja mis numbrile helistas.

Kõnesid salvestatakse ainult kohtuniku loaga.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

anole.16.11
Miks sa oled nõnda häbelik ja napisõnaline?
Sa too välja see millega pole nõus,eks ju.

Anonüümne ütles ...

Inno, sa oled natsa valesti aru saanud. Kõik kõned on väga lihtsalt lindistatavad, ilma telefoni modifitseerimata. Palju lihtsam ja vähemmärgatav on kõnede lindistamine keskjaamast, ning just seda vajadusel tehaksegi.
Kanguri kõned lihtsalt läksid kõik linti ja sealt see Kilgi kõne saadigi.

Anonüümne ütles ...

Minu teada ka kõik sms sõnumid salvestatakse ja nende säilitamine 2 aastat on operaatorfirmale kohustuslik!?