neljapäev, 22. jaanuar 2009

Huvitav intervjuu Ken-Marti Vaheriga


Väljavõte Maalehe veebist.

Kus Riigikogu liige Ken-Marti Vaher räägib, kuidas korruptsiooni väljajuurimiseks on mindud lausjälitamise teed ja igaüks võib oma ukse taha oodata Kapo töötajat, või umbes selline mulje jääb. Kõik ülla eesmärgi nimel puhastada Eesti korruptsioonist.

Vaher räägib oma saavutustest korruptsiooni väljajuurimisel, öeldes, et uurimine on paratamatult selektiivne, kuna juhtumid on erinevad ja seetõttu on raskem uurida Reformierakonnaga seotud korruptsioonijuhtumeid, mis on küll ajakirjandusest läbi käinud, aga mida pole uuritud.

Me oleme Irjaga täheldanud, et märkamatult on korruptsiooni väljajuurimine üle kasvanud poliitiliseks šantažeerimiseks, kus kõik, kes ei jaga Ken-Marti Vaheri või kellegi teise poliitilisi vaadeteid, on automaatselt kahtlusalused ja neid võib hakata jälitama. Kus Eesti on muutunud politseiriigiks, ja koos pesuveega on ka maimuke rentslisse visatud. Mis on ka huvitav areng.

Lisaks on huvitav areng see, et politsei jälitustoimingute käigus kogutud info, mis on mõeldud justkui korruptsiooni ohjeldamiseks ja väga kitsas ringis kasutamiseks, lekib ühel või teisel moel avalikkusse. Kus Kapo on hakanud ise riiki juhtima, temale sobivas suunas. Millest see tuleb? Kas Kapos endas on maad võtnud korruptsioon? Selline olukord viib kogu ühiskonna lõpuks kunagise NKVD-aegsesse hirmuaega, kus ühiskonnas kaob inimeste vahel usaldus täielikult. Kus vend ei usalda enam venda, naine meest.

1 kommentaar:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

KAPO on minu arvutis igal kellaajal,nad on selle täis risustanud troojade ja spy pogrammidega.Tegelt see pole minu arvuti,arvuti omanik on arvuti spets,ta on firmas vastutav arvutite peal ja ta kah laiutab käsi.Tramavõi ma ei jõua neid aknaid kinni panna ja siis on arvuti läinud nõnda aeglaseks ja sada muud häda.
Põhiline on see,et nad ju takistavad sisestamast kommentaare!!!
Täna hommikul ma ei saanudki sisestada kommentaari Delfi artiklile "Eestisse võib jõuda mitu korda kangem amfetamiin"-sellega KAPO teeb reklaami amfetamiinile.
Seal nad kirjutavad,et nad tõstsid amfetamiini hinda selleks,et vähem ostetaks??!!!
Mingi politseinik kelle nimi Kuslas
(minu mäletamist mööda oli seal kellegi politseiniku nimi selline,ma ei saa järele kontrollida sest see artikkel ei avane)
on arvatavasti narkodiiler sest ükski õige politseinik ei ütle nõnda,et nad tõstsid narkohinda...
KAPO ei ole sundinud Delfit seda artiklit kustutama!!!
KAPO on pederastlik organisatsioon mis tegeleb narkoäriga-võib vabalt välja lugeda selle artikliga seoses.
Minu kommentaar mis ei ilmunud Delfis.
"Selge,Kuslas on narkodiiler!
Ma olen seda juba ammu kirjutanud,et narkoäri on riigi monopol.Sõdurpoisid afganistaanis kindlustavad narkootikumide kättesaadavuse,politseinikud uudistes teevad reklaami narkootikumidele jne.
Sellise sita sisse viis meid Mart Laar selle Friedmani õpetustega.Friedmani järgi peab narkokuritegevus lokkama ja peab olema hästi palju sõdureid kes ei oska ega kellel ole õigust mõelda.
Mart Laar ahju!"
Delfi on üldse täitsa persses omadega sest aina ilmub vägivalda õhutavaid artikleid ja kui kirjutad kommentaari samas vaimus siis see kustutakse,kusjuures nad kustutavad valikuliselt.Näiteks seal oli(eile või üleeile) arvamuses artikkel pedofiiliast.
Selle artikli esimeses kommentaaris keegi õhutab vägivalda,õhutab tegema enesetappusid!!! Seda kommentaari pole kustutatud!! Mina kirjutasin,et tuleks maha tappa pedofiilid,esmalt Steinfeldt teistele hirmuks.See kommentaar kustutati.Miks ei kustutata kommentaari milles kutsutakse üles tegema enesetappe aga kustutakse kommentaari mis artiklile vastukaaluks kutsub üles käituma konstruktiivselt.
Tramvaõi artiklis levitati lootusetust pedofiilide suhtes.
Püüti jätta muljet,et las nad tegutsevad-tegid reklaami pedofiiliale!!!
Delfi on omadega täiesti persses!!