pühapäev, 11. jaanuar 2009

Käes on säästu-aeg!


Väljavõte OG Elektra kodukalt.

Viimasel ajal on märgata senisest suuremat sagimist nn säästukettide poodides, nagu Säästumarket, Grossi kauplused, Maxima, isegi Maksimarket ja Prisma. Samas on suht tühjad Selverid, Rimid ja Stockmann. Põhjust pole vaja kaugelt otsida- käes on säästuaeg.

Nüüd pole enam häbi Säästumarketis käia. Ja tegelikult on seal sama kaup mis Rimis, ainult valik on väiksem. Ja raha kulub palju vähem. Meie kohviku kogemuse põhjal on Säästukas värskeimad juur- ja puuviljad Eestis.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Alati kui kuulen sõna Säästumarket, siis tuleb meelde teine sõnavärdjas ... autolavka.

Anonüümne ütles ...

tarbimise tõusikliktasand - käia mainekates poodides? Parimat leiad ikka turult, ja aitad KOHALIKUL põllumehel järjele jääda!

Anonüümne ütles ...

Grossi pood on korterile kõige lähemal ja seega enamus oste saab seal tehtud. Valik on suhteliselt okei kui just midagi väga spetsiifilist ei otsi. Aga enamus valmistoitu mis seal müüakse... ei kõlba süüa. Ikka eriline anne peab olema, kui isegi praekartuli, makaronid ja grillkana suudad mittesöödavaks kokata.

Anonüümne ütles ...

säästukas ja rimi ongi ju sama keti poed. kaup sama, ühes müüakse rikastele, kellele ei kõlba sääastukas käia. teises vaestele, kes ei saa aru, miks sama kaupa rimis kallil müüakse... või midagi sellist.
ise olen ja jään selveri kliendiks.