laupäev, 24. jaanuar 2009

Nii ruttu lahendus olemas?


Väljavõte Postimehe veebist.

Huvitav, et Romet Põldme osas on juba nii ruttu lahendus olemas. Et vabasurm ja õnnetu armastus. Vai-vai. Meie kohvikusse juba vihjati, et see on kergelt pullikaka jutt.

Ja mis jutt see on, et lükati kiiresti ümber jutt, et ta käis kaitsepolitseis ülekuulamisel?! Kes lükkas? Ja mis tähendab kiiresti? On siililegi selge, et Kapo selliseid asju ei avalikusta. Ja kui ei avalikusta, siis on "õnnetu armastus".

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ennast kai äärde uputada on veel kerge variant. mõni kapoga kokkupuutunu tapab ennast paari noahoobiga südamesse.

Anonüümne ütles ...

Mida õnnetu kallim ütleb selle peale? Kas õnnetu kallim on nõus uurijatega?
Kuidas küll kolleegid võisid eksida Rometi töös? Kolleegid teavad teiste kolleegide kohta enamgi kui tööülesandeid ja tegemisi,nad teavad kõike.Kolleegid teavad ka sinu intiimelu kõige pisemaid detaile sest pole asju mida kolleegid ei tea sinu kohta,kolleegid teavad enam sinu isiklikke asju kui su abikaasa,eks ju...Mina mäletan mistahes kollektiivis olen teinud tööd ikka suitsupausidel või mingitel puhkehetkedel on vesteldud pea kõigest ja mitte kui midagi ei jää välja rääkimata,see muidugi sõltub paljudest asjadest aga ikka...
Võib-olla pededel on see asi teistmoodi...
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

kahjuks ei leia artiklit, nii ruttu koristati ära?
meeedia missugune

Anonüümne ütles ...

no aga mis seal teie poolt imetletud linnavalitsuses siis toimub, et sealseid ametnikke teie väitel tappa tuleb? mõtlesin, et imetlete pimesi kesikuid, ning kõik mis nendesse puutub, on püha ja puutumatu. nüüd tuleb välja, et nende juhitav linnavalitsus viib ametnikud surma? või mida te väite püüate? oleks tegemist reformistiga, siis oleks selge, kuidas te asja serveerite. aga nüüd???

Inno ütles ...

Uurime asja.

Anonüümne ütles ...

eriti huvitav on see, et niitäpselt teatakse, keda Romet armastas, milline oli armastus, et ta oli õnnetu jne. peale surma, huvitav kuidas see tõestati küll?
kuna Romet midagi öelda enam ei saa, siis võib väita midaiganes ta kohta... ja kirjutada ajalehes uudisena
ja kui see oli enesetapp, siis mis on asitõendid, mis viitavad sellele? peavad olema ju siis mingid faktid, mis toimusid ja tõestaksid, et ta tegi enesetapu, mis need on? ilma nendeta, kuidas saab üldse sellist asja väita, see on ju praegu nagu lihtsalt laimamine...

Anonüümne ütles ...

Lugesin just Reporteri veebist kommentaari, et tal oli leidmise hetkel surnukangestus, mis pidavat kestma 3-4 päeva. Seega oli ta pool oma kadumise ajast elus. Kus ta siis aga viibis? Samuti see koht kust ta leiti, oli ju teada, et sukeldujad sinna lähevad...Ja heal palgal inimene, kes pole ka enam teenager ei tee nii kergelt selliseid asju õnnetu armastuse pärast...

Anonüümne ütles ...

..oleks ta ennast ise uputanud, oleks mõlemad kingad alles....seega otsige...

Anonüümne ütles ...

Soovitaja vihjab Medisofti pealikule. See oli tore jah, tappa ennast peale Kaupo juures käimist kahe noahoobiga südamesse.
Mehe nimi, mida otsida googlest on Tüüve Jugandi.

Anonüümne ütles ...

Innole vihje: Tallinna lahte visati dissidente juba esimese vabariigi ajal. Näiteks Viktor Kingissepp lõpetas oma elu seal.

Anonüümne ütles ...

Kõik kommijad igal pool jahuvad selle kadunud kinga teemal. Aga soni ja korterivõtmed ? Kas tal sall oli ujudes kaelas ja kuidas muutus pikem hall suurte taskute ja pagunitega manteljakk vees lühikeseks mustaks jakikeseks!?

Anonüümne ütles ...

Lahkamisel selgus, et mõrvatu polnudki surnud, vaid ainult teeskles surnut. Lahkamist teostanud isik sai infarkti ja suri, joobes ja armuahastuses simulant aga toimetati kinnimajja, kus ta nägi unes, et viibib uppununa vee all.