teisipäev, 27. jaanuar 2009

Vaata Peeter Ernitsa kohtumist dozor-lastega HD formaadis!



Vaata nüüd ajakirjanike liidu esimehe Peeter Ernitsa kohtumist Öise Vahtkonna (Nochnoi Dozor) esindajatega juutuubis parema kvaliteediga HD formaadis (vali alt paremalt noole alt "HQ"). Ernits räägib Eesti ajakirjanduse olukorrast ja Eesti mr Hooverist, Jüri Pihlist. Samuti oma suhtumisest pronkssõduri küsimusse ja Eesti liikumisest politseiriigi suunas. Ernits loodab, et mõistuse hääl Eestis võidab. Ernits, kes on seoses pronkssõduri teemaga küsitlenud kümneid inimesi ja valmistab ette vastavasisulist raamatut, ütleb, et venelaste ja eestlaste vahel oleks vaja rohkem dialoogi. Ent seda on raske teha, sest näiteks eestlased ei julge Dozori liikmetega kohtuda.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ega need dozoorlased ju seda ka ei tea, et igas riigis on oma "Hoover" ehk siis ühe teatud organisatsiooni juht, kes kogub-haldab-valdab komprat selle, teise ja kolmanda kohta. Meil on selle "Hooveri" nimi tõepoolest Pihl - aga võiks sama hästi olla Mänd, Kask või Kuusk. Nii et milles probleem? Muide, Venemaal on ka oma "Hoover" - äkki nad ei tea seda ka? Sel juhul võiksite teie neile sellest rääkida, saavad jälle natuke targemaks.

Anonüümne ütles ...

Tegelikult soovis Kalev Rebane ja teised nn vabadusvõitlejad juba 2006 pronkssõdurit sini-must-valgega kaunistada aga läks väikeseks löömaks

http://www.tatagrupp.ee/albums/alosa/slides/RR060730.html

http://www.tatagrupp.ee/albums/alosa/slides/RR060703.html