kolmapäev, 18. veebruar 2009

Inno ja Irja kohvik on jõudnud otsaga Riigikogu saali!

Kirjasaatjad, kes laiali üle maa, annavad teada:

Tere,

Selline huvitav leid Riigikogu lehelt:

Lauri Laasi
Aitäh! Austatud peaminister! Miks teie arvates nimetatakse abielupaar Tähismaade poolt toimetatavas, mis siin salata, ülipopulaarses blogis järjekindlalt Kaitsepolitseiametit Reformierakonnna sülekoeraks? Kas pole mitte nii, et kus suitsu, seal tuld? Aitäh!


Peaminister Andrus Ansip
Aitäh! Ma arvan, et perekond Tähismaa kindlasti ei oota seda, et peaminister hakkaks nende blogi kommenteerima, seda enam, et ma selle blogiga tuttav ei ole. Tõtt öelda, ma ei pea seda nii autoriteetseks allikaks, et hakata sellega üleüldse väitlema. Aitäh!

http://www.riigikogu.ee/?op=steno&stcommand=stenogramm&date=1234785900

Inno:
nojah, ma ausalt öeldes ei usu, et suusa-Andrus kohviku tegemistega kursis pole. Ehk siis, ta valetab, mis kole, nii et suu suitseb. Mis pole ilus kõrge poliitiku puhul. Tark inimene vastab nii, et ei peaks valetama. Küll aga hiilis ta osavalt küsimusest kõrvale, mis oli: miks on Kapost saanud Reformi sülekoer?! Seda võiks nüüd suusa-Andruse käest ülepäeviti küsida.

Irja:
hehe, ja kuidas saab väita, et pole autoriteetne allikas, kui pole tuttav? Vist veitsa läks närvi suusa-Andrus selle küsimise peale :D!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

no aga i&i blogi ongi keskerakondlik hääletoru, pasakahur teise samasuguse värderakonna vastu, mitte mingi tõsiseltvõetav institutsioon.

Waffa ütles ...

Huvitav ei tea kas selle blogi autorid ise ka seda blogi pool-tõsiseltki võtavad? Vaevalt küll.

Mitte päris nii debiilne, kuid ligilähedselt sama idiootne oleks minna elu24's kirjutatud Nibiru planeedi & maailmalõpu teoorjate kohta aru pärima mõnelt teadlaselt. - loomulikult enamus neist ei hakkaks isegi vastama midagi sellise source peale, isegi kui neil oleks midagi mida vastata.