kolmapäev, 18. veebruar 2009

Suusa-Andrus oli veel pool aastat tagasi Tallinna linnaosavalitsuste vastu, nüüd millegipärast on neid armastama hakanud


Väljavõte ERR veebist.

Kas pole huvitav, et suusa-Andrus oli veel pool aastat tagasi Tallinna linnaosavalitsuste vastu, nüüd aga ootamatult saanud nende suur armastaja. Nojah, mis õiget armastust saab seal ollagi, kui ta on hoopis Tartu patrioot. Ja Tartu mees Tallinnas asju ajamas, see ei lõppe kunagi heaga.

Muide, Tartus on samuti kaotatud kõik linnaosadest valimisringkonnad ja seda tegi just Ansip. Siis oli selline tegevus hea. Nüüd Tallinnas, kui nad ise võimul pole, on see millegipärast halb. Aga selline see poliitika juba on, räägid, mida vaja. Ja rahvas usub.

Ka Siim Valmar Kiisler, kes oli veel pool aastat tagasi linnaosavalitsuste vastu, märkides, et need on muutunud parteipropaganda tööriistaks, on nüüd oma meelt millegipärast 180 kraadi muutunud. Et nüüd on hoopis linnaosavalitsuste kaotamine üks parteipropaganda.

Ega see pole miski muu, kui valimiseelne aeg, kus kõik, mis Savisaar ette võtab, on halb. Ja valitsuse tegevus on ka siis hea, kui majandus kukub 10, või isegi 20 protsenti. Mis toimub, asi hakkab võtma juba anomaalseid kontuure.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Riigikogu võiks tegeleda sellega, mis tema pädevusse kuulub. On ju võimalus võtta kohalikel valimistel valimisõigus mitte EL kodanikelt ja ongi asi lahendatud, selle asemel aga tegeldakse mingi jamaga. Reinsalu mingu kooli tagasi või küsigu nõu targematelt.

Anonüümne ütles ...

Mille kõige pärast küll ei võidelda? Üks võitleb selle eest, et endal oleks parem, teine selle eest, et kolmandal oleks halvem. Mis oleks meie elu ilma võitluseta! Head võitlemist!
Alles surm lõpetab meie võitlused inimese hüvanguks. Allesjäänud võitlevad edasi. Kas või sinu maistele jäänustele puusärgi õigeaegse saamise nimel.

Anonüümne ütles ...

Üks mees tagus endale rusikaga vastu rinda: Mina oma sõnu ei söö!
Kui mina ütlesin kevadel, et kartul tuleb kähku maha panna, siis ütlen ma sügisel sedasama!

Anonüümne ütles ...

http://www.tartupostimees.ee/?id=83190

võite leida ka mõned ansipi selged arvamused seoses ühe suure valmisringkonnaga