esmaspäev, 2. veebruar 2009

Tulnukad on võtnud Eesti riigi üle?



Keit Pentus veel mõni aeg tagasi (vasakul, väljavõte Pentuse blogist) ja nüüd (või see tegelane, kes tutvustas end kui Keit Pentus, väljavõte Postimehe veebist).

Appi! Appi! Ma nägin veel üht tähtsat nina, kes ei pilgutanud silmi. Appi! Ka Keit Pentus on ka välja vahetatud. Appi! Eesti riik on tulnukate käes. Appi!

Nüüd on selge, kõige selle jama taga on tulnukad! Ja nüüd on oma kämblad ajanud riigi rahakoti kallale. Arvata võib, kuhu läheb eelarvest kärbitud raha, kelle taskusse. Ma kujutan ette, et tulnukad loovad Maa peale oma riiki, nad on nagu puugud maailma finantssüsteemi kallal.

Kas Eestis on olemas selline teenus nagu Ghost-Busters? Midagi tuleb nüüd ette võtta!

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ja kui näiteks selguks, et inimesed ONGI tulnukate orjad, mis siis sellest muutuks teie arvates?

Anonüümne ütles ...

Selle parempoolse pildi tegijal ei olnud moraali! Igal inimesel on halbu hetki aga sellised pannakse sügavale arhiivi või kustutatakse aga neid ei levitatada.
Kuigi mind rõõmustab reformierakonna reitingu jätkuv langus, siis ometigi on Keit ilus karjäärinaine ja tuleks eristada võitlust inimeste või nende levitatavate ideede vastu. Ma tahaks näha muidugi millist nägu teeb Ojuland kui aasta detsembris on erakonna reiting langenud 2007. aasta võrdluses 10 protsenti ehk 29 peale. Ma ei tea, kas kuulsin raadiost või nägin unes aga jaanuaris olevat see number olnud vaid 16 protsenti (ma ei suutnud nüüd seda allikat leida) ja just nimelt seoses Marikuuga.

Anonüümne ütles ...

selle nimi on kunstlik intelligents. blondist brünetiks.

Anonüümne ütles ...

ja milline naine näeks kena välja kui pole maganud ja on stressis?

Anonüümne ütles ...

just-just, mitte ainult minister Padar, vaid ka tibi oli oosel magamata ja m6tles, kust kärpida

Anonüümne ütles ...

Mõtlesin ise ka, et mis selle Pentusega juhtunud on. Vaene laps. Ehk peaks puhkusele saatma? Hästo kaugele ja hästi kauaks -- saaks ehk Eestis ka vähe kergemini hingata?