teisipäev, 10. märts 2009

Ärma-Evelin kurjustab rahvaga


Väljavõte Postimehe veebist.

Ärma-Evelin kurjustab tänases Postimehes rahvaga, ilmselt president, tuntud argpüks, ise ei julge. Või pole see piisavalt "väärikas", temasugusele pugejale. Või pole see piisavalt gay. Tont teab.

Aga Evelini pika ja lohiseva epistli kommentaariks: näha on, et sa, Evelin, oled seal Kadriorus kaotanud nii aru kui reaalsustunde, ja tegelt, ma arvan, et rahval on suht pohh, kas sa korraldad oma kinnise rikaste ja ilusate paraadi Tallinnas, mõnes maakohas või sootuks kuskil palmide all. Nagunii suur osa peole kutsututest elab suurema osa ajast Hispaania päikserannikul, ja sa ise ka veedad suurema osa ajast välismaal, korralda siis oma peod ka seal, et nad eestimaalaste õiglustunnet ei riivaks. Ja teles võiks olla siis AKs väike kokkuvõte video pealt, ning mõned pildid mõnes siivsas väljaandes, näiteks Sirbis. Siis poleks mingeid kommentaare ega ka ka üleaedsel naabritädil nende pärast häbi.

Ja palun, Evelin, ära oma tagumikku ja tisse (tissi ja tussi) enam Kroonikas (või mujal rahva ees) samuti eksponeeri, eksole, sest seda võidakse samuti kommenteerida ja siis häbenevad naabritädid jälle omal silmad peast.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

huvitav,miks te presidendipaari nii vihkate ?