teisipäev, 10. märts 2009

Reinsalu autod Eestis arvel, aga sõidavad Hispaanias, kas mingi uus mood


Väljavõte Ekspressi veebist.

Ekspress kirjutab ärimees Margus Reinsalu uhketest autodest. Piltidelt nähtub, et autod on Eesti numbrimärkidega, Eestis arvel. Samas sõidavad nad juba aastaid Hispaanias. Kas see on mingi uus mood? Või hoopis pettus, sest üldjuhul ei tohi üle 6 kuu autot teises riigis hoida.

3 kommentaari:

afanasjev ütles ...

eks ta ole. alati saab öelda, et käisin vahepeal ära. ainus asi, aru ma ei saa, kas ta ülevaatuse jaoks saadab need vahepeal eestisse. kui ei saada, ja ega isegi nendel uhketel parsedel pole ülevaatust vahe üle 2 aasta (onju nii?), siis on pätti tehtud ju küll.

tsekkasin üleeile tõenäoliselt ainsat zigulli brüsselis (vaz 07), sellel on bulgaaria numbrid, olen toda vist kaks aasta näinud parkimas ühes vanalinna piirkonnas. ja imelikul kombel on vazil klassi taga kohaliku elaniku parkimistunnistus.

ehkki belgias kehtib ka kuue reegel ja ei mina usu, et keegi tolla zigulliga vahepeal belgiast ära käib. nii et.

Anonüümne ütles ...

teate, miks autot eesti numbritega hispaanias?...hr.reinsalu ei taha lihtsalt maksta nn luxury tax hispaanias...vana skeem ja ilmselt autosid on veel kuidagi liisitud, seega ei talt hispaania maksuamet mitte sittagi...nice on!!!

Anonüümne ütles ...

OMG mis teil viga on kadedad olete vää?