reede, 6. märts 2009

Prügi-Raineri uued kampaaniad

Prügi-Rainer on avalikest kampaaniatest targu taandunud ja keskendub nüüd hoopis poliitikale. Samas kui algul oli jutt, et igal aastal hakatakse prügi metsa alt kokku korjama. Aga ilmselt seda enam ei viitsita teha, sest prügi on metsa alla tagasi toodud, seda on seal veel rohkem kui enne ning kokku kogutud prügi seisab sorteerimata platsidel. Ühesõnaga, üritus läks aia taha ja keegi ei taha sitta enam torkida. Kuigi võiks. Saaks vähemalt ühe asja korralikult lõpule viidud. Aga ilmselt seda ei tehta, sest see polnudki eesmärk. Eesmärk oli saada kokku mingi hulk rahvast, kelle abil siis hakata uut erakonda looma. On ju koku kogutud terve hulk kontakte, meiliaadresse, paljud inimesed on andnud nö tilga verd ja nüüd on neid juba lihtsam kaasa meelitada, tegema mida iganes.

Samas paistab Prügi-Rainer suht rumal mees ning sellised vaimsed asjad nagu poliitika talle eriti ei sobi, pigem võiks teha midagi kehalist, nagu see prügi metsa alt koristamine. Näiteks on paljud kõnniteed libedad ja puhastamata, selle võiks koos ära teha, siis peldikud on paljudes kohtades räpased, need võiks puhtaks küürida. Samuti võiks teha korda aiad, puuriidad, koristada lagunenud lobudikud, ja oh, eks neid asju ole veel, mis vajaks tegemist. Lisaks võiks kampaania korras kõik minna koos suusatama, või kelgutama, või siis, kui ilmad soojemad, siis ujuma, ja jalgrattaga sõitma. Oleks ju vahva! Kõike koos teha! Nagu oli see koos prügi korjamine, näiteks peldikute küürimiseks saaks luua samasugused lipujaamad ja muu taolise värginduse.

Panen üles ka vastava küsitluse.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui siin keegi rumal on siis sina ise , Inno. Kas teise mehe saavtused võtavad kadedaks. Sinul on ju ainult naise rahaga ülalpeetav sitablogi. Aga Nõlvak on ärimees, sportlane, erudiit ja suurepärane organisaator.

Irja ütles ...

Ja jumala asemik maa peal!

Anonüümne ütles ...

See prügi "teeme ära" oli edukas vaid idee tasandil!

Ise ma selles ei osalenud, kuna võin uhkusega öelda, et ma pole viimased 10 aastat ühtegi paberitükki ka maha visanud. Rääkimata pudelitest ja muust prahist.

Eks see oli nii, et kui raha käes tõmmatakse jeed ning kedagi ei huvita mis sellest "uuest prügimäest" saama hakkab!!

http://www.siilak.com/blog/heakuieiosalenudteemeratrallallaal

Anonüümne ütles ...

Tegelikult võiks I&I-l olla ka positiivne programm, ehk: rainer nõlvak, tule üle, räägi, mis palts sulle lubas?