kolmapäev, 18. märts 2009

Urve Pano uus peika: Keit Fomotškin


Väljavõte rahvastikuministri veebist.

Saabus selline tagasiside:

Urve Palo (tuntud ka kui Pano), kes on võõraste meeste peale maias, on leidnud endale uue silmarõõmu - oma büroo juhataja Keit Fomotskhini. Koos lähevad nad tihti pikkadele lõunapausidele ja koos käivad välissõitudel. Kuuldavasti kestab romaan juba pikemat aega. Võib-olla tahab Palo uut last endale?

Kõik on võimalik, tõepoolest.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ei taha uskuda seda lugu eriti. Keit ja Urve on mõlemad seotud Põlvamaaga ehk see neid ühendab rohkem. Keit on teada tuntud naistemees- ta teeb oma sarmiga ja kena lauluhäälega naistel põlved nõrgaks. Keit on ka ühes süldibändis solist. Ja tal on naine olemas.

Anonüümne ütles ...

Täna Tallinnas toimunud piketi pilte vaadates tekkis soov teilt midagi teada saada. Nimelt kuidas kommenteerite seda, et kui Ganini ema palus kohe pärast poja hukkumist seda kurba sündmust MITTE kasutada poliitiliste mängude mängimiseks, tegelevad LinterReve&Co justnimelt sellega. On see siis ilus leinava ema suhtes, käituda tema tahte vastaselt?

r2ndrott ütles ...

väga kahju. tunnen Fomotškini pruuti, tegu on väga toreda inimesega. ei taha küll, et Pano poisi üle lööks.

Anonüümne ütles ...

Irja kui jurist ilmselt teab,kuidas teemade peal balansseerida,et kohtukeisse ei tule teie blogist?Rahval muidugi lõbu laialt!

Anonüümne ütles ...

Viskasin pilgu peale. Chikk on täitsa OK ja targa silmavaatega. Miks mitte last soovida sümpaatselt ja heade geenidega mehelt? Põrutaks isegi teda... Lugupidamisega Teie "Pärisorjuse tunnetaja..

Anonüümne ütles ...

mis siis ikka.
ilus naine, ilus mees... las trehvavad. ja kui veel lapsi ka saavad,siis ju super. mis muud kui õnne ja edu.
ega te kadedad ei ole.

Anonüümne ütles ...

Fomotshkin ju teada-tuntud casanova. ei imestaks üldse...

Anonüümne ütles ...

vaatasin pealtnäigijast solkkütuse lugu ja heiti hääl meenutas metsikult villu relianit kas neil on mingi sugulusseos?just see demagoogia ja silmade pööritamine

Anonüümne ütles ...

kusjuures, nii ongi. imelik, et see inf alles praegu teile jõuab.

Anonüümne ütles ...

No kurat, kui see tegelikult välja tuleks , siis ta riskiks ju paljuga!

Anonüümne ütles ...

Uskumatu kui palju on joudi I ja I, et siin kribada. Miks peaksin jalle sona votma? Teate miks? Sest 50 dollari asemel antakse tagasi 200. See on fenomen ja
margatav viimase nadala jooksul. Ka toesti jaavad ellu vaid ausad? Inno, kadstan.. Irja on naine keda paneks lodvaltt ise ka...)))tasuta reklaam..)) Miilitsad AHJU. PM tunnetaja

Anonüümne ütles ...

Huvitab mind jee miski kollane soga Palo armukesest või mittearmukesest, aga küll iseloomustavad siinsed "kommentaarid" antud blogi lugejaskonda, keda jätab täiesti külmaks ano 17.05 esitatud küsimus, mis on VÄGA huvitav (see tähendab, et huvitav oleks kohvikupidajate vastus sellele). Aga paistab, et ka viimastel on see sügavalt sülitada, kuigi muidu leiab kajastamist vaata et iga Dozoori liikmete lastud peer. Jõudu mittekolletamisel, Tähismaad!

Anonüümne ütles ...

Jätke nüüd , poiss on homo