pühapäev, 5. aprill 2009

Mandel maksab, või hoopis peksab?


Väljavõte Äripäeva veebist.

Äripäeva uus kampaania on kõhedust tekitav. Et kui pole rahul, siis saame kokku ja ... ma ei kujuta ette, mis siis saab, aga igal juhul on tunne, et sel kohtumisel juhtub midagi eriskummalist, kui see otsustaja või muidu ettevõtlik inimene, ühesõnaga arvamusliider, kes on Äripäeva tüüplugeja, et see oma arvamust siis pärast kohtumist Mandeliga muudab. Naisterahvaste puhul saan ehk veel aru, sest Mandel on kena mees, ja hea jutuga, suudab ära rääkida. Aga meeste puhul, kahtlen.

Igal juhul võiks keegi julgem proovi teha. Kel on aasta Äripäeva tellitud, et mis juttu see Mandel siis ajab.

Ja ma loodan, et see reklaam on ka Äripäeva omanikega kooskõlastatud, sest ma ei kujuta ette, mis saab lehest siis, kui tellijad ka oma raha tagasi hakkavad küsima. Reklaamist nagunii midagi erilist enam ei tule.

Eestis kasutas sama taktikat Pärnu konverentside üks juhte Aavo Kokk, kui inimesed enam konverentsile ei viitsinud tulla. Ja ma ei tea, mis oli tulemus, Kokk pole sellest rääkinud. Aga nagu võib aru saada, on Pärnu konverentsid vaikselt ära kustunud. Neist pole suurt miskit enam kuulda olnud.

Äripäevale soovitus: raha võiks tagasi saada igaüks, kes soostub Mandeliga kohtuma ja oma tähelepanekuid ning arvamusi edastama. Sest tundub, et seda on Äripäevale hetkel kõige rohkem vaja. Ja teisest küljest, kui sul on sitt toode, siis ei muutu see karvavõrdki paremaks isegi sellest, kui sa ostjaid vastupidises veenad.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kas kellelgi on veel Eesti Ekspressi veebilehele pääsemisega probleeme?

Anonüümne ütles ...

See "saad oma raha tagasi" on nii vana turundusnipp, et ajab lausa naerma. Sest statistika kinnitab, et peaaegu keegi ei hakka sellega jamama, kui "toode ei meeldi". Lihtsalt ei vaevuta. Elu on juba edasi läinud. Kui tuhandest üks oma raha tagasi küsib, ja pole veel kindel, et ka tagasi saab, on hästi. Nii et siis agoonias ajalehelt taas üks hale võte, mille abil loodetakse ellu jääda. Aga tegelt - ega sest miski halba ju polegi. Uppuja haarab ka õlekõrrest.

Edmund ütles ...

Off-topic ma tean, aga mõtlesin et teeks vähe promo enda muusikalistele tegevustele. Järgneb pressiteade:

R. 10.04 22:00
Trehv(Narva mnt.25a)

Stella & Opium Flirt
Pilet: 50.-

Stella (live)

Stella debüütalbum "Meie oma pisikene Mozart" Tartu esitlus.

Tallinna viisik Stella sai alguse 2005. aasta lõpul ja on tänaseks paljuski tänu oma eksentrilistele laividele omandanud Eesti undergoundis juba legendaarsele läheneva maine. Stellat, mis segab neile ainuomasel viisil psühhedeelset sündipoppi ja discot, on nimetatud koguni täesti uue, veel nimetu stiili loojateks. Bändi muusikat võiks võrrelda katustkergitava kosmilise kokteiliga, mille koostisosadeks on rütmimasinast rulluv diskogruuv (Kati), seda toetav trumm (Mammu), kirglik elektriviiul (Carmen), isemeelne kitarr (Tauno) ja võidukalt viiulikiunatustega võistlev vokaal - Eesti maniakaalseima frontwomani Lotte esituses.

vaata lisa - http://www.myspace.com/stellatallinn
http://www.youtube.com/watch?v=BB8I66HzAXk
http://www.youtube.com/watch?v=btCq-fDGuVI

Opium Flirt (live)

Lõpuks ometi.
Üle tõsiselt hulga aja taas laval Tartu underground duo Opium Flirt, kes toovad seekord ettekandele terve hulga uut materjali. OF kava koosneb nii duo-elektroonika techno-etteastest kui ka 2-trummariga freestyle-jammist! OF'i tuumikuga ühinevad lisaks veel külalismuusikud, ansamblitest Tartu Popi & Roki Instituut ja Wrupk Urei. Erakordne võimalus kõigele neile, kes on palju kõneainet pakkunud OF laive igatsenud.

Vaata lisa - www.myspace.com/opiumflirt
http://www.youtube.com/watch?v=8VjDtGfdJqc&feature=related

Dj: Majoor Liiv(space guitar disco)
Nicolas(vecherinka.fr)

Pileteid müüb: Chungin

Edmund ütles ...

9ndal aprillil aga esineb Genklubis Multiphonic Rodent. Ehk siis teen soolokontserdi Tartus esitlemaks oma uut plaati "Astral Dance".

Anonüümne ütles ...

..kas müügimees Ekke on leidnud uue väljundi.?