laupäev, 9. mai 2009

Tubli, Ingrid!


Väljavõte Elu24 veebist.

Elu24 paparatso-fotograaf on tabanud ajakirjanikuna kõrbenud Reformierakonna meedianõuniku Ingrid Tähismaa šopingult Säästumarketis. Pole midagi öelda, see on igati tubli eeskuju. Eriti praegusel nn säästuajal.

Ja pealegi on Säästumarket parim valik värske puu- ja juurvilja osas. See toit on seal enamasti värske. Tundub, et siin on aidanud aeg Ingridil õige valikuni jõuda, sest varem pidas ta Säästukat lumpeni-poeks ja käis sellest suure kaarega mööda. Ütles, et haisevad nii Säästuka kliendid kui pood ise ka. Šoppas Stockmannis või Selveris.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis ta liigub kogu aeg selliste riietega ringi või? Ilgelt üleslöödud, nagu elaks viimast päeva....ma ei tea küll, et kõps-kõps kontsakingade ja valge mantliga minnakse poodi kapsast ostma. Või mida iganes ta ostab. Inno, kas ta üldse süüa oskab teha? Kodus vaja ju ka pikkade küüniste , kõpskingade ja sitskleidiga ringi käia...selle juurde vaaritamine ju ei kõlba. Või sööb ainult poolfabrikaate, mida hea miksrosse pista.

Anonüümne ütles ...

Minge vaadake neid säästuka kartuleid.
Vutimunadega võivad segi minna.

Anonüümne ütles ...

Täpsustus. Ei saa küll üheltki pildilt aru, et Ingrid oleks Saastukas käinud. "ajakirjanike" praak. Mida siis siin "ajakirjanikud" sama lahmivalt kordavad.

Mannu ütles ...

Las ta elab, jumal hoidku!
Esimesele kommenteerijale vastuseks, et mõni inimene tahab hea välja näha ka kapsast ostes eriti veel sellise ühiskonna juures, kus isahakanud "paparatšod" üritavad ilma teha.
Mina isiklikult ka näiteks ei lähe vanaema nooruspõlve kitli või sussidega poodi, ma ei tea, kuidas Sinuga lood on..

Anonüümne ütles ...

Esimese vanus ei ole üle 15-16aasta.Sest ei tahaks just hullumaja "puhta poole" palatikandidaadiks arvata ...?

Anonüümne ütles ...

Säästumarket lööb laineid jah. Olen tegelikult ise väga suur säästuka külastaja...

Lisaks odavatele hindadele, saab sealt TASUTA pappkarbi, kuhu on mugav kaup sisse panna. Kilekott on ikka tüütu asi selle jaoks, lisaks tahetakse selle eest roppu raha!