pühapäev, 31. mai 2009

Vaat kus lugu lahti: Ansip räägib läbi Kersna


Väljavõte Õhtulehe veebist.

Peab olema küll midagi hullu lahti, kui selline poliitika-kauge mees nagu Vahur Kersna hakkab tegelema poliitikaga, või esitama poliitilisi seisukohti. Ja veel selliseid, mis tavaliselt iseloomustavad meie praegust peaministrit Andrus Ansipit.

Võib arvata, et Kersna teeb raha eest kõike, mida talt palutakse, aga miks valis Ansip just Kersna, kellelt pigem ollakse harjunud ootama sõnumeid seoses UFOde, ekstrasensside või eksabikaasaga. Ma kardan küll, et läbi Kersna suu välja öeldud poliitilised seisukohad ei jõua kohale. Neid oodatakse pigem ikka Ansipilt endalt. Või on ta tõesti UFO, et temaga peaks Kersna tegelema hakkama.

Või, mis samuti tõenäoline, et Kersna elukaaslane, valitsuse pressiesindaja Liina Lepik kardab kinga saada ja seetõttu on ka oma mehekese rakendanud poliitvankri ette. Mis istub Kersnale, paraku, nagu sadul sea selga.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Täielikku möga ajate. Klassikaraadio "Räägivad" ongi selleks, et poliitikaväliste inimeste arvamusi ära tuua. Ei mingit vandenõud - piiratud silmaring vaid.

Anonüümne ütles ...

no kersna ei ole nagu teie, kes kusikute 200 tonni eest mis solki iganes suust välja ajab. kersna on kersna ja ta ilmselt jääbki selleks. te pole teda vist varem kuulnud või kuulanud. või puudub teil elemetnaarne arusaam inimese jutust. te olete haiged. kõik mis vähegi poliitikasse puutub, on kindlasti kinnimakstud. ärge võtke kõike enda malli järgi. teile makstakse selle eest, et solki viskate. teistel on omad seisukohad ja ei ole tuulelipud.

Anonüümne ütles ...

oh Vahur, ma arvasin, et sa oma hinge ikke maha ei müü, aga rasked ajad, mis teed...

Anonüümne ütles ...

Vahur Kersna on tõesti pigem mingi kentsakas ufoloogiusku mehike.
Olen samuti kindel,et kõik,kes praegusele valitsusele,eriti Ansipile meeldida püüavad läbi meedia või pressi,on kinni makstud.'
Meenutaks näiteks Janek Mäggit,kes sai maha oodiga Ansipile,kui suurele tegijale.
Keegi kommenteeris,et tundes Janekit,on see ennegi tellimusartikleid treinud raha eest.
Ei teadnud,et Kersna elukaaslane on poliitikaga tihedalt seotud.

jevlampi ütles ...

Kersna poliitikakauge? No andke andeks! Ta peab ikka ennast mingit moodi halliks kardinaliks! Mõelge kasvõi tema lemmikfilmile, millest ta igal võimalusel meelsasti räägib. Ja see, et meil on praegu toomas-hindrek-elvis on ju ka tema ja ta sabarakust käsilase teene. Pandi preemia...maeivõi..