neljapäev, 28. mai 2009

Veel ühel reformaril naksatas ära: Kristiina Ojulandi avaldus

Tundub, et Reformi juhtivatel ninadel naksatab järjepanu ära. Kõigepealt Jürgen Ligi, kes tegi avalduse Kalle Muuli kohta, mille puhul tekkis küsimus, et kas mees on purjus või ... Nüüd sama lugu selle Ojulandi avalduse puhul. Ja täna õhtul ei julge telekat lahti tehagi, et mis "avaldus" sealt veel tulla võib. Ehh, Odessa.

Aga siin see Ojulandi avaldus on (kirjapilt muutmata):

From: Silver Pukk silver@reform.ee
To: pressiteated pressiteated@lists.reform.ee
Sent: Thursday, May 28, 2009 10:06 AM
Subject: RIIGIKOGU ASEESIMEHE KRISTIINA OJULANDI AVALDUS

Reformierakond

RIIGIKOGU ASEESIMEHE KRISTIINA OJULANDI AVALDUS

28.05.09

Eurole ülemineku mahategemine näitab sotside-marxsistide tõelist palet

Eile, 27. märtsil tegi üle-euroopalise sotsiaaldemokraatide partei esimees Poul Nyrup Rasmussen avalduse, et Eesti peaks europüüdlustest loobuma.

Sellist mõttesähvatust on võimatu võtta tõsiselt. Ka välisministri ametis olles tuli mul kokku puutuda toonaste juhtivate sotside, näiteks Saksamaa liidukantsleri Schröderi valitsusliikmete hoiakutega, et milleks Eestile NATOt üldse vaja on. Isegi Euroopa Liitu astudes oli tunda vasakpoolsete vastuseisu. Selle taustal on eurole ülemineku mahategemine sotside-marxsistide tüüpiline käik.

Jääb ainult küsida, mis oleks siis saanud, kui Eesti ei oleks saanud ei NATOsse ega Euroopa Liitu, kas Eestit oleks oodanud samasugune saatus kui Gruusiat? Kas siis oleks sotside silma kinnipigistav suhtumine samasugune, kui täna Gruusia puhul?

Poul Nyrup Rasmusseni seisukohavõtt on isegi diskusiooniainena vastuvõetamatu. Eesti seab oma eesmärke ise, Euroopa sotside vastuseisule vaatamata. Tuletan meelde, et Euroopa sotside vastuseisule vaatamata saavutati kommunismi kuritegude hukkamõistmine. Euroopa sotside vastuseisule vaatamata teeme me kõik, et Eesti oleks valmis minema üle eurole lähiaastatel.

Eesti Sotsiaaldemokraatlik erakond kuulub Poul Nyrup Rasmusseni juhitavasse üle-euroopalisse parteisse. Kas endine rahandusminister ise ei julgenud välja öelda, et nad ei tahagi euroga liitumiseks ettevalmistusi teha? Kas selleks oli vaja tuua Eestisse Taani endine peaminister? Kas selle tõttu ei esitanud Padar rahandusministri ametis valitsusele vastuvõetavat ja eurole üleminekuks vajalike tingimustega eelarvet?

Kinnitan, et Reformierakond valitsusjuhina ei lase end mõjutada sotside vildakatest ja Eesti inimeste heaolu ohustavatest avaldustest. Me jätkame ettevalmistusi liitumiseks euroga.

Kristiina Ojuland
Riigikogu aseesimees

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ojuland tunneb paanilist hirmu "marksistide" vastu, ometigi pole vanaproual puuduliku haritus(!)taseme ja vähese lugemuse tõttu üldse aimugi, mis imeloomad need "marksistid" on. Ojulandi kujuteldavad "marksistid" on nigu Ivan Orava "tiblad" sellised karvased ja kaheksa jalaga. Tülgastav eit. Kui Kägu õppis kraanajuhiks, siis Ojuländ mingu ja õppigu Edgari käe all nüüd trammikoondise reisisaatjaks. Konduktoriamet oleks talle jõukohasem kui mis tahes teine. ptüi

Anonüümne ütles ...

ära tee jah õhtul telekat lahti. ja ära tee seda üldse lahti. ning siis ära arvutit ka nädal aega lahti teed. usu, maailm on kohe parem.

Anonüümne ütles ...

See tekst tuletab väga meelde Brežnevi kõnet!Kapitalismi asemel on ainult kasutatud sõna "sotsiaaldemokraadid"

Anonüümne ütles ...

Kuritegelike kommunistide nimekirjas on Ojulandi enda parteikaaslased.
Ja mitte lihtliikmed, vaid ikka tippu pürginud karjeristilurjused.
Mutt ajab muidugi kägu.
Rasmussen hoiatas, et Eesti majandusel ei lähe hästi, kui seda euro nimel üleliia maha jahutada.
Eks tal hakkas lollidest hale.

Anonüümne ütles ...

Totaalne demagoogia -Ojuland ületas iseennast!