neljapäev, 28. mai 2009

Vello Väärtnõu räägib, kuidas algas tema "lugu" Mihkel Kärmasega ja kuidas Kärmas teda ähvardas



Otselink videole on siin, klikka siia!

ERSP looja, budist Vello Väärtnõu räägib, kuidas algas tema "lugu" Eesti Ekspressi ajakirjaniku Mihkel Kärmasega. Väärtnõu võitles kohalikele elanikele ja ka endale Eesti Energialt välja elektrivõrguga liitumise. Pärast seda helistas Mihkel Kärmas ja pakkus, et võib intervjueerida ERSP teemal. Väärnõu ei läinud, ta tundis, et Kärmase puhul on miski mäda. Pärast paar aastat tagasi toimunud politsei aplaavat helistas Väärtnõu sekretär Kärmasele ja palus abi. Kärmas aga otsustas abi andmise asemel hoopis kätte maksta. Ja lõi noa selga.

Pärast juhtumit helistas Väärtnõu Kärmasele ja ütles, et tema seisukohta polnud üldse loos toodud. Kärmas ütles seepeale, et "ma olen uuriv ajakirjanik, kui tahad õigust taga ajada, siis küll me sinu kohta leiame midagi". Kärmas keeldus Väärtnõuga kokku saamast.

Nüüd helistas Väärtnõu Hans Luigele, ütles, et Ekspress laimas teda ja teenis tema pealt, ja Luik lubas saata ajakirjaniku, et kompensatsiooniks Kärmase tegevuse eest kirjutada Ekspressis budismist, budistlikust konverentsist, stuupast. Väärtnõu arvab, et Hans niisama ei lubanud, vaid on mees, kes ütleb ja teeb.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

"Oskus meeldida on tegelikult oskus petta."