esmaspäev, 13. juuli 2009

Vello Väärtnõu räägib olukorrast riigis



Otselink videole on siin, klikka siia!

Vabadusvõitleja ja budist Vello Väärtnõu räägib olukorrast riigis, kus siis praegune valitsus varem või hiljem kukub.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

TUBLI VELLO! VÕIDELGEM ÜHISELT SELLE KLIKI VASTU!

Anonüümne ütles ...

uurige välja, kes on see reelika reformiluige piltidel http://www.reform.ee/kandidaat/lauri-luik/blogi&nID=1964 kas on tema tšikk või õde või mis? tundub päris armas tüdruk muidu

Anonüümne ütles ...

Väärtnõu on vana praktik impeeriumi lammutamisel ,kuid eks kohalik võim ostab Väärtnõu ruttu ära ,kui saab aru kust tuuled puhuvad.Igal mehel on hind ka Väärtnõul.

Anonüümne ütles ...

ERSP lasti kraavi ,sinna lähevad ka teised ,kes soovivad Toopeale ronida.

Anonüümne ütles ...

Madisson nullis enda kah kihtsameelselt ära.Algul asus veiseid kasvatama ,siis Kreekasse kolima .Eks ta tuulepealt ole.Pole temast asja.Kui Väärtnõu ta enda käe alla sättib siis saab vast temastki midagi.Muidu mitte.

Anonüümne ütles ...

Et siis juba punaste kallale asumas?
Toompea värise dissidendid tulevad, Nali missugune!

Anonüümne ütles ...

ma arvan, et ei ole siin vaja ei väärtnõud ega kedagi. estonski voolab niigi allavett mühinaga, kollapsi poole. oodake veel kaks kolm kuud, siis hakkab asi kuju võtma. jaanuaris veebruaaris on väga suured muutused tulemas. märts aprill massiliselt noori ja töötuid välja rändamas. töö kaotanuid on kevadeks 250000-300000, kes kõik hakkavad juhtoinastelt nõudma ellujäämise garantiid, mida muidugi keegi ei anna. stsenaarium toimub kilinal kolinal praeguste juhtoinaste ohhetamise ja hävingu saatel. kui 2010a suveks keegi appi ei tule estonskile, siis käib järgmisel sügisel enamus orjarahvas puhvaikades, ellujäänud külvavad kevadel kartulit ja kapsast mulda, et talvel leemekest saaks keeta. palju saab rootsi numbrimärkidega sõiduautosid näha liikumas. maade ja küprokpmajade ümber askeldamas. milleks väärtnõu või tema aktiivsus? kõik see juhtub niigi. punanomenklatuur on oma aja ära elanud, mõistus on otsas, teovõime riigi juhtimisel NULL. mulle tundub, et see oligi kapitalistide plaan - peenelt hävitada kommunistide mõjuvõim, kes punase lipu vahetasid sinuimustvalge vastu. algul söötsid ja nuumasid rasvamagusid, nüüd kui ravi vaja, lastakse hääbuda madalamale kui muru ja hävitatakse see rakuke lõpuks baltikumi kaardilt lõplikult. venemaaga on ammu asi selge. jänkistani 25a hävitusplaan töötab täiega, seal sama saatus. estonski vaeseke kahe tule vahel. suured muutused seisavad ees.. varuge soola, tikke ja jahu

Anonüümne ütles ...

Üks budist ei pööra maailma niiviisi,vaid on vakka ja palvetab soovide poole.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Selleks,et säilitada riigis odavat tööjõudu ehk orjapidamist on vaja
pidada üleval tohutul hulgal järgnevaid allmaailma mõistes VENTIILE:
1.Pidada üleval sellist meediat milline ta praegu on ja on olnud...
2.Pidada blogisid mis meedia eeskujul teevad ajupesu...Inno
3.Pidada üleval poliitikuid kes üheskoos ajupesu meediaga pööblile panevad kannikasse...
Ajakirja SCIENTIFIC AMERICAN
artikkel
THE SCIENCE OF BUBBLES & BUSTS

The worst economic crisis since the Great Depression has promted a reassessment of how financial markets work and how people make decisions about money
by Gary Stix

Key concepts
*The wordwide financial meltdown has caused a new examination of why markets somtimes become overheated and then come crashing down.
*The dot-com blowup and the subsequent housing and credit crises highlight how psychological quirks sometimes trump rationality in investment decision making.Understanding these behaviors elucidates the genesis of booms amd busts.
*New models of market dynamics try to protect against financial blowups by mirroring more accurately how markets work.
Meanwhile more intelligent regulation may gently steer the home buyers or the retirement saver away from bad decisions.
-the editors.

It has all the makings of classic B movie scene.A gunman puts a pistol to the victim´s forehead,and the screen fades to black before a loud bang is heard.A forensic specialist who traces the bullet´s trajectory would see it traversing the brain´s prefrontal cortex-a central site for processing decisions.The few survivors of usually fatal injuries to this brain region should bot be surprised to find their personalities dramatically altered.In one of the most cited case histories in all neurology,
Phineas Gage,a 19th-century railroad worker,had his prefrontal cortex penetrated by an iron rod;he lived to tell the tale but could no longer make sensible decisions.Cocaine addicts may actually self-inflict similar damage.The resulting dysfunction may cause even abstaining addicts to crave the drug any time,say,the thudding bass of a techno tune reminds them of when they were stoned.
Even people who do not use illicit drugs or get shot in the head have to contend with the reality that some of the decisions cooked up by the brain´s frontal lobes may lead them astray.
A specific site within the prefrontal cortex,the ventromedial prefrontal cortex(VMPFC) is,in fact,among the suspects in the colossal global economic implosion that has recently rocked the globe.
The VMPFC turns out to be a central location for what economists call"money illusion".
The illusion occurs when people ignore obvious information about the distorting of inflation on a purchase and,in an irrational leap,decide that the thing is worth much more than it really is.Money illusion may covince prospective buyers that a house is always a great investment because of the misbegotten perception that prices inexorably rise.
Robert J.Shiller,a professor of economics at Yale University,contends that the faulty logic of money illusion contributed to the housing bubble:"Since people are likely to remember the price they paid for their house from many years ago but remember few other prices from then,they have the mistaken impression that home prices have gone up more than other prices,giving a mistakenly exaggerated impression of the investment potential of houses."
Jätkub ww.kes-kus.ee
kommentaariumis...
Nõmme raadio fänn
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

jube negatavism ja kiunumine. las räägib siis milline on see ideaalmaailm. ning kus tuli nüüd prohvet välja, et oskab valitsuse langemist ennustada. seda oskab öelda ju iga paadialune, et valitsus ükskord kukub. ja siis need irjakese heakskiitvad niutsatused vahepeal. aga noh, budistliku maailmavaate värk arvatavasti.

Anonüümne ütles ...

to 21.09
teinekord ütle mõni asjalik mõte või argumenteeritud kriitika. niisama oskavad kõik möliseda.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Ajakirja
Scientific American artikkel
The Science of Bubbles & Busts algus on eelmises kommentaaris ja ülejänud osa on www.kes-kus.ee
Hüttüneni artikli kommentaarides...
Elagu konkurents!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kurivaim küll,))) kogu see artikkel
The Science of Bubbles & Busts
by Gary Stix on üleval
netis-www.ScientificAmerican.com
Elagu konkurents!