teisipäev, 11. august 2009

Inno kommentaar Kroonika uudisele


Väljavõte Kroonika veebist.

Tänane Kroonika kirjutab, et Inno ja Irja Tähismaa astusid Keskerakonda, ja et nad on juba lausa erakonna liikmed. Ma mõtlesin selle peale, et tohhoo!, see on küll uudis! Irja suhtles Keskerakonna kontoriga, ja sealt öeldi, et see ei vasta tõele, ning peagi tuleb vastav pressiteade.

Ja Kroonika uudisele veel niipalju lisaks, et ma pole kunagi keeldunud kommenteerimast, miks mulle sümpatiseerib Keskerakond. Ja, mis seal salata, olen valmis ka Keskerakonda astuma. Nii nagu olin valmis pärast Irjaga kohtumist temaga abielluma, ja jääma temaga kokku kuni surmani. Aga, nagu ikka elus, iga asi omal ajal. Südmustest pole mõtet ette rutata. Seda ütlen ka kõigile ajakirjanikele, tuginedes oma kogemusele, sest sageli saab veidi oodates palju parema, enamasti eksklusiivse materjali, ent kiirustades, ja oma infole kinnitust saamata on oht lolliks jääda.

Kroonika ajakirjaniku jutust saingi nii aru, et ta polnud sellele infole kinnitust saanud, ja ta lubas mõne aja pärast uuesti helistada, ning küsida selle asja kohta. Ent millegipärast tegi ta selle loo ikka ära. Miski sundis teda lubadust murdma. Ju tal oli siis tuli takus.

Kommentaare ei ole: