teisipäev, 11. august 2009

Pealtnägijad: Freienthal lõi meie sõpra jalaga munadesse


Andrus Freienthal, väljavõte Tamsalu valla kodukalt.

Pealtnägijad kinnitavad, et Tamsalu vallavolikogu esimees Andrus Freienthal lõi asja eest teist taga juuli algul jalaga munadesse 26-aastast noormeest Raul Järmanit, kes tahtis oma sõpra hädas aidata.

"Me kõik nägime ju! Seal oli kohapeal viis tunnistajat!" raiub samas kõrval olnud Keit Kask (24), kuidas Freienthal lõi Järmanit jalaga munadesse. "Pani munni ära!" ütles Kask raevuka häälega. Sama kinnitab kohal asja näinud Kalmer Õunapuu.

Freienthal on ise Virumaa Teatajale antud seletuses löömise ümber lükanud. Freienthali sõnul tulid purjus noormehed temaga tüli norima ja läks rüseluseks.

Keit Kask lükkab ka selle väite ümber. Tema sõnul oli vaid üks noormeestest purjus, ülejäänud olid kained. Kask kirjeldas asjade käiku nii, et ta läks appi oma sõbrale, kes oli autoga vastu puud sõitnud. Ta hakkas koos paari oma sõbraga kiirelt tegutsema, et akuklemme lahti raiuda ja sõpra autost välja aidataa, sest oli oht, et auto läheb põlema ja sõber saab surma. Siis aga tormas kohale samas lähedal elav Freienthal, kes kukkus pröökama, et kuradi kõntsad ja joodikud, ning takistas noormeeste tegevust. Raul Järman läks Freienthali maha rahustama ja seletama, et noormehed läksid appi oma sõbrale, et nad pole mingid kõntsad ja joodikud. Seepeale äsas Freienthal jalaga Järmanile munadesse ja kutsus kohe seepeale kohale politsei, ja ütles, et noormehed olid joobes. Politsei tuli kohale ja tuvastas, et ainult üks sõber oli võtnud. Kannatanu, kelle noormehed autost välja aitasid, viidi kiirabiga ära.

Sama kinnitas ka kohal olnud Kalmer Õunapuu.

Kohvikule on vihjatud, et asja tahetakse kõrgemalt poolt kinni mätsida, sest Andrus Freienthal on Tamsalus tähtis tegelane, IRLi liige.

16 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

See munadesse löömine on järjekordne näide sellest kui madalalaubalised on IRL-is-nood on ajukääbiku Mart Laari
jüngrid-juutidele ja vene maffiale persse pugejad...
IRL muidugist erastaks ka päikese ja tuule...kui vaid saaks,kui vaid küündiks...ah jaa Jürka Mõis juba ärastab tuult...
Ei jürka,nüüd pead andma elektrit tasuta Eesti kodanikele sest tuult on piiramatus koguses ja emake loodus annab seda meile tasuta...
www.otherpower.com
www.power4home.com
www.thezeitgeistmovement.com
Youtube:
The Zeitgeist Movement:
Orientation Presentation
Elagu konkurents!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Aga teie Savisaar sülitab meile kõigile näkku...
Elu 24-s on artikkel mille savipäts on maha kopeeerinud Kuku
raadio Suur Hiina 2008.08.28 pealt ja ta raisk irvitab näkku...
Miks sasisaarov ei teinud juttu Hiina konteiner terminaali rajamisest aga pani sellist paksu olematu asja kohta?
Savisaar ehk sasisaarov on samasugune süüdimatu nagu on seda Mart Laar...
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Te oma lahmimisrõõmus ei saa ise ka enam aru, kes on kus tähtis tegelane, kes mida tunnistas, kes mida kinni tahab mätsida ja miks. Lugege nüüd oma sissekanne rahulikult läbi ja kontrollige nimed üle, ehk saate ise ka lõpuks pihta, et miski asi ei klapi.

Anonüümne ütles ...

I&I kohvik võiks üle vaadata samuti eilse ETV õhtuse humoorika meelelahutussaate Sadam otsib meremeest ja kommenteerida nähtust, kuidas Raimo Kägu veoauto kabiinis mängis ikka tälelikku eesti tigedat jõmm-matsi, kui tal paluti äraarvata kalanimetust, erinevaid kalaroogi maitstes(kuradid ja ....saatmised ainult lendasid).
Selliseid jõledikke eesti elu reostajaid on kõik kohad tänapäeval täis, teised osalised olid vähemalt asjalikud ja viisakad.
Mida ma peaksin arvama veel ojulambukese sisemaailmast ja meestemaitsest, kui too on omale valinud siukse jõhkardi nigu Kägu!
Või oligi see eesti huumor kägude moodi?!

Anonüümne ütles ...

Ma ei tea, ma oleks selle Freienthali asemel kogu selle rullnokkade kamba maa sisse tampinud. Koos mundae ja munnidega.

Ma ei kannata selliseid tolguseid mitte silma otsaski.

Fuck you Inno!

Terry ütles ...

kokteilid

Anonüümne ütles ...

Ma ei saa midagi aru.

Faktid.
See Raul kes munadesse jalaga sai oli nii täis, et jäi solvas politseinikke ja kui ta selle peale minema viidi jäi mendiautos enne magama kui kainerisse jõudis.

Keit Kask kellest algses artiklis sõnagi polnud on karistatud roolijoodik.
(http://www.virumaateataja.ee/010705/esileht/uudised/15025052.php)


Ülejäänud on päris segane.

Anonüümne ütles ...

Munadessepeksja on rafineeritud "autoriteet" kes ettevõtjana on saatnud korda ka majanduskuritegusid.

Anonüümne ütles ...

näe kuhu nõginina roninud on-

http://www.naisteleht.ee/11kysimust

Inno ütles ...

No aga siis võiks kõik roolijoodikud ette võtta ja neile ära äsada, kes need meil siin on olnud, viimasest ajast Toomas Sildmäe, siis ka Andres Tarand, Indrek Tarand, Kristiina Ojuland, Kaupo Reede jpt. Kala hakkab ikka peast mädanema.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Parem rääkige kui mitu peret oleks saanud PRIA miljardite eest tasuta elektri energiat...
Kui oleks nende miljardite eest ostetud päikese paneele ja tuulikuid siis oleks...noh kui iga pere peale oleks kulutatud 60-170 tuhat krooni,noh odavaim tuulik on 29 000 krooni ja päikese paneelide süsteem on 48 tuhat või oli kõikse odavam 2000 krooni?,noh parim variant oleks vast kui iga pere saaks oma päikese paneeli ja tuuliku...
Ah nõuka ajal pandi katusele klaasist boilereid milledes voolava vee küttis soojaks päikene ja nõnda sai tasuta nõude pesu vett...
Tänasel päeval on asi peenem...
Skandinaaviamaades pidavat olema seadus,et igasse uude ehitatava maja katusele tuleb paigaldada päikese paneel...Ei tea kas see on EL määrus?
WWW.COPOWER.EE
OSTKE PÄIKESE PANEELE JA TUULIKUID NING SAATKE KUU PEALE EESTI ENERGIA MIS RÖÖVIB MEILT PÕLEVKIVI JA RAISKAB MEIE ÜHIST VARA...

ELEKTER PEAB OLEMA TASUTA EESTI KODANIKELE!!!!
www.copower.ee
Oh,kurat,ma ei märganud,et juba kaks kommentaari on kirjas,vabandust ma ei suuda seda kommi kustutada.)))
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Inno viimast arvamusavaldust toetan täiega, kõigile tuleks äsada. Olen ka ise täis peaga sõitnud ja korralik mats munadesse oleks ikka pildi selgeks löönud küll. ;)

Kuskil peab alustama ja vähemalt on antud IRL liige seda teinud.

Anonüümne ütles ...

inno kuule ,siin on palju juttu olnud kaunitest naistest nagu raital jne.siin on üks tõeline iludus 30 aastane Liisi ,palju ise pakuksid talle vanuseks.muide mul on ettepanek valida eesti kõige koledam naine.
http://www.reporter.ee/2009/08/10/roolijoodik-tahtis-parast-avariid-reporteri-kaamera-ees-pihtida/

Anonüümne ütles ...

See munadessepeksja tuleks ära kastreerida.

Anonüümne ütles ...

Miks tahab IRL kellegi munni kinni mätsida? Pisikesest paist piisaks ma arvan.

Anonüümne ütles ...

I ja I, see on valeinfo mis teil siin on, ajalehes noormees ise ütles et alustas füüsilist kontakti haarates õlast kinni, mida siis tegema peaks sellise jobuga?