neljapäev, 24. september 2009

Ekspress Grupil TÄPU?

Kirjasaatjad, kes naksid nagu taksid ja laiali üle maa, annavad teada, et Ekspress Grupil on ilmselt käes TÄPU (täitsa putsis), sest grupi ettevõte Rahva Raamat on jäänud kirjastustele juba 3-4 kuud võlgu.

Näiteks on TEA Kirjastus sattunud lausa masendavasse olukorda, kuna Rahva Raamat ei ole juba kolm kuud tasunud arveid, mistõttu TEA ei suuda maksta töötajate palku. Samas on soomlastele kuuluv Apollo kõik ilusti ära maksnud.

Juhtumeid, kus Rahva Raamat on jäänud võlgu, on teisigi. Järelpärimistele, miks raha maksmata, lihtsalt ei vastata. Nii et siit moraal: ärge andke oma raamatuid Rahva Raamatusse müüki, te näete sealt oma raha nagu oma kõrvu.

Paistab, et Ekspress Grupil on taas käes nn vanad head ajad. Kauboikapitalism on tagasi!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Krediidiinfo põhjal on RAHVA RAAMAT AS'il pisike intressivõlg
24.09.2009 seisuga maksuvõlg puudub
24.09.2009 seisuga on ettevõttel intressivõlg 1 727 krooni

Anonüümne ütles ...

See on see asi, et eks halb eeskuju ole nakkav. Kesknädal tegi otsa lahti, nüüd riigile juba kahe ettevõtte pealt pea 3 milli maksuvõlga.

Mis siin imestada.

WSS

Anonüümne ütles ...

Kas pole äkki nii, et EG ostiski RR-u selleks, et oma kontserni ja selle sõprade kirjastuste (EG kirjastus, Ajakirjade kirjastus, Maalehe kirjastus, Pilgrim) raamatuid müüa ning muud kirjastused kui konkurendid välja suretada?

Anonüümne ütles ...

Täna maksis Eesti Ekspress ainult 10 krooni! TÄPU! NÖKA..nöör kaela!
iluspoiss