laupäev, 24. oktoober 2009

IRL pesitseb Rakveres parteikomitee majas


IRLi kontor (pildil all paremal) Rakveres endises parteikomitee majas.

Lisaks sellele, et IRLi tegevust juhib Rakveres endine NLKP liige ja kõrge Rakvere parteijuht Mihkel Juhkami (kes astus kuritegeliku ühingu liikmeks selleks, et sõjaväest ära pääseda ja head palka saada), asub ka IRLi esindus Rakveres endises parteikomitee majas, ehk nn hallis majas.

Mina küsin, mis IRList me siin räägime! See on puhas kompartei filiaal. Algul Isamaa ja hiljem IRL on oma valijaid haledalt petnud. Vanad kommud istuvad IRLis tähtsalt reas, ja siis pole ime, et ei õnnestu kommunismi kuritegude hukkamõist. Seda polegi kavas, see on puhas bluff, samasugune bluff kui see Plats puhtaks! loosung. Tegelikkuses on endised kommud IRLis samamoodi nagu ka teistes erakondades.

Siin veel üks ülesvõte IRLi kontorist hallis majas:

16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tegelikkuses on endised kommud IRLis samamoodi nagu ka teistes erakondades.

LÕPUKS SAATE KA TEIE ARU, MIS EESTIS TOIMUB! SELLISE SELGUSE ÜLE ON VAID HEAMEEL. TEGELIKULT OLEKS PÕHIJÕUD VAJA KONSENTREERUDA NING SUUNATE ENDISTE KOMMUDE, MIILITSATE JA KAGEBESHNIKUTE ELLIMINEERIMISEKS POLIITIKAST JA RIIGIETTEVÕTETEST. KUI KUNAGI SEE ÕNNESTUB, ALLES SIIS VÕIB LUGEDA EESTIT VABA JA KORRUPTSIOONIVABAKS EESTIKS. KAHJUKS SAAB SELLELE PROTSESSILE KAASA AIDATA VAID VIKATIMEES ISE. RAHVAS ON PURULOLL JA VALIB IKKA ENDISEID KURITEGELIKU ORGANISATSIOONI LIIKMEID. NII, ET OOTAME LOODUSLIKKU AJAKULGU, MIS MUUD ÜLE JÄÄB. SENI AGA TULEB ENDISI PUNASEID JA NENDE RAKUKESI, "LOPUTADA" IGA NURGA ALT.

Anonüümne ütles ...

...noh, te polegi veel kaineks saand..?:P
..aga mis te turakad seda Rakveret kotite...kui teil IRL vastu sügeleb, siis uurige mis taustaga seltskond Võrus IRL nimekirjas volikokku pääses/kandideeris...ja esinumbriks neile hääli korjamas maavanem isiklikult....

Anonüümne ütles ...

Võru lugu oleks jah umbes sama intrigeeriv kui Rakvere oma, ehk mõnef Lõuna-Eesti kirjassatjad valgustaks seda kanti ka :D

Anonüümne ütles ...

Ja mida võiks järeldada sellest, et keskerakond pesitseb Rakveres endises vangimajas?

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Parem lugege tarkku raamatuid:)))

http://www.wwindea.org/home/index.php?option=com_content&task=view&id=226&Itemid=43


Wind Energy International 2009/2010
The new edition of the international standard yearbook for wind energy
with country reports covering 100 countries
and special reports on: Financing, Industrial Trends, Policies and more.
Download order form (342.96 Kb)
Download Table of Contents (832 KB)



"If you want to know the status of wind energy development worldwide and you only can afford one book, this is the one.", Paul Gipe
"This yearbook is a kind of a Wind Bible and is a must-have!" Emma Sanan, Sharad Saxena - Kestrel Wind Turbines, South Africa


Book reviews


Paul Gipe (full review on Paul Gipe's website)

"Wind Energy International 2009/2010 reminded me of the solid feel you get when you close a door on a Mercedes or BMW: The feeling of quality, the knowledge that there are still people who take their jobs seriously and do it right. This is a book that was done right. It was written by the right people for the right reasons and printed on quality paper in full color. (...) This is the latest edition of what has become the standard yearbook on wind energy development worldwide. Wind Energy International includes individual article on wind energy in 100 different countries plus features on policies, trends in the industry, financing, and much more. It is simply too much to list (...). If you want to know the status of wind energy development worldwide and you only can afford one book, this is the one. As valuable and useful as the statistics are alone, an equally important contribution is the contact details for the authors of each individual country report as well as authors of the technical articles. These alone are worth their weight in gold for those wanting a quick introduction to who's who in wind energy. (...)"

elektritsaabtasuta.blogspot.com

Anonüümne ütles ...

Tallinna linnavalitsus asub endises Eesti Leninliku Kommunistliku Noorsooühingu majas, kus muu hulgas tegutses ka Eesti Õpilasmaleva keskstaap, ja Edgar Savisaar selle kunagise juhina suunas sealt õppiva noorsoo ideoloogilist (loe: kommunistlikku) kasvatust. Mida sellest järeldada?
Ja üldse oli terve see maja aastakümneid nõukogude ideoloogiaasutuste käsutuses.

Anonüümne ütles ...

Ennäe, Veiko Rämmel on endale blogi asutanud. Siin üks väljavõte sellest.

Juhan Saul Gross - mõttetu mees.

Pealkiri on minu isiklik hinnang sellele persoonile. Ma mõtlesin eile jupp aega, kas kirjutan või mitte? Kristlasena olen talle tema solvangud, ähvardused ja muu tatipritsimise enda aadressil andestanud. Samas ma arvan, et inimestel, kellele ta on haiget teinud ja ka teistel, keda ta on petnud on õigus teada, et mis, kes ja kus.
Alustame siis. Tegu on 1964.a. sündinud härraga. Emaks Aime Piirsalu, hetkel Vormsil elav õpetaja haridusega naine, aga üldiselt värvikas persoon, kes erilist tutvustamist ei vaja. Isa Jaan Saul (surnud). Mingil ajal täitis kasuisa kohuseid, ema teine mees, tuntud baleriin Tiit Härm, kuid ka temal ei õnnestunud Juhanist meest teha. Lähme edasi, nime Gross on ta endale ise võtnud, ilmselt arvas, et on pidulikum ja mainekam. Tegelikku seost (sugulust) selle nime omanikuga tal ei ole. Austusest tema isa vastu, kes puhkab loodetavasti taevas ja kes oli ka minu vanemate koolikaaslane ma tema suuremaid sigadusi kajastama ei hakka.
Olgu mainitud, et aegade jooksul on "härra Juhan" mitmeid kordi Eestist pagenud, põhjuseks pahased võlausaldajad, keda härra halastamatult tüssas. Täna võib ta kergemalt hingata, sest aegumise tõttu on enamik hagisid maas. Põhilised kohad, kuhu Juhan pageb on Moskva ja USA.
Hetkel võitleb härra Inno ja Irja Tähismaa abil ja nende blogis kohtumisõiguse eest oma lapsega. Kohus on naise suhtes kohaldanud lähenemiskeeldu ja, kas vanema õigused juba on võetud või hagi alles kohtus, siin võin eksida.
Milles on asi, tegelikkuses ei ole Juhanil lapsest sooja ega külma. Miks ma seda väidan, võidakse küsida? Asi lihtne, Juhanil on poeg (lapse huvides ma nime ei nimeta). Poja ema soovis väga, et Juhan natukenegi oma lapsest hooliks, tänaseks on naine loobumisvõidu andnud. Poeg ise on juba suur mees, pea 18 aastat vana. Isa Juhan ei ole last isegi vaatamas käinud, kordagi-SIC! Materiaalsest abist ma pigem ei räägiks - see on olematu. Kuidas saakski selle taustal uskuda, et ta tütart siiralt armastab ja temast hoolib. Ei, see on vahend manipuleerimiseks ja oma haiglase ego rahuldamiseks elik eksnaisele (tütre emale) kättemaksmiseks. Poja lugu ise, on veel pikantsem, sest lapse ema oli Juhani sõbra õde. SIC!
Minu isiklik kokkupuude mainitud härra Juhan Saul Grossiga oli mõni aasta tagasi. Isand Gross tellis ühest firmast auto - mööbli veoks(isikliku). Auto oli tellitud MTÜ Tallinna Kristlik Hoolekandekeskus nimel. Arve oli tühine 1000 krooni, kuid härra lihtsalt ülbelt ei maksnud, rääkimine temaga oli mõtetu. Ta vahelduva eduga, kas sõimas ja ropendas telefoni või lihtsalt karjus. Pöördumine ema Aime Piirsalu poole ja mainimine, et asi läheb ajakirjandusse, andis tulemusi (MTÜ asutaja ja juhatuse liige on Aime Piirsalu). Mainitud MTÜ on tänaseks tegevuse lõpetanud, kuigi koduleht veel ripub ja äriregistris on ettevõte olemas.
Algselt, kui Isand Gross eile mind ähvardama asus, millest ka kirjutasin, olin täis otsustavust ta kohtusse anda. Täna leidsin, et see on mõtetu. Kahjuks on EW õigusorganid jõuetud. Tegu on egomaniakiga ja tegelikult sügavalt haige inimesega.
Seega Issand palun halasta Juhan Saul Grossi peale, ravi ta terveks ja kaitse inimesi ja lapsi, kellele ta plaanib haiget teha ja on teinud. Aamen!
Võib-olla tasub mainida ka fakti, et pr.Aime Piirsalu on tubli fanaatiline Keskerakondlane.
PS. Ma vastutan täielikult selles kirjatükis avaldatud faktide eest ja olen isegi rõõmus, kui härra mind kohtusse annab, sest siis saab kõik tema enda sigadused tema raha eest paljastada menetluse käigus.
Kui kellegil on infi, mida ja milliseid pikantseid sigadusi on herr Gross veel korda saanud, siis KOGUJA KROONIKAD on nõus kõik need avaldama.
Ma olen teadlik, et nüüd järgneb sopasadu minu suunas teise egomaniaki Inno Tähismaa blogis: Inno ja Irja kohvik. Elame näeme ja isiklikult loodan, et Jumal aitab. Aamen!
Veiko Rämmel
teoloog@gmail.com

Anonüümne ütles ...

Noorte kasvatustööst (seoses kõnealuse majaga, kus oli ka ELKNÜ Rakvere Rajoonikomitee kodu):


Kapitalistlik süsteem hukutas palju noori, sulgedes nende jaoks kõik inimliku eksisteerimise teed ja
jättes vabaks vaid kuritegevuse teed.
Ajast aega on kodanlus püüdnud noorsoo mässumeelsust ühtede või teiste institutsioonide
nõrkusega seletada. Autoritaarne perekond, demoraliseeriv kirik, jõuetu politsei, liberaalne kohus –
kõigega võidakse põhjendada noorte protestivaimu. Paljud noorsooprobleeme uurivad teadlased on
selle peibutise õnge läinud. Seda hinnatavam on Marxi läbinägelikkus mõista kõigi nende jõuetute
või hoopis repressiivsete "vahepealsete struktuuride" põhjusena kodanlikku ühiskonda kui tervikut.




(Marksism-leninism ja noor põlvkond." "Noorus" 3/1982. Edgar Savisaar.)


Lk. 1.

Komparteis karjääri tegemisest:


...Lõpuks. Olen siin kui KOMMUNIST ja saan väljendada vaid ühte kommunisti suhtumist.
Kuivõrd vastuvõetav on see EKP Keskomitee pleenumile, eeskätt aga partei avalikkusele ja
avalikkusele üldse, seda peavad muidugi teised ütlema. Mida minu arvates praegu ootab
reakommunist parteilt?
Tooksin selle kohta mõned mõtted. Kõik me oleme nõus teesiga, et Partei peab koosnema
eesrindlikest inimestest. Praegu on see esmatähtis. Midagi nähtavat selles suunas aga ju ei toimu.
Kas siiski poleks õige aeg välja kuulutada parteiline mobilisatsioon perestroika toetuseks Eestis?




(EKP Keskkomitee XI pleenum 09.10.1988. a.
Edgar Savisaare sõnavõtt. Avaldati ajalehes "RahvaHääl" 13.10.1988. a.)



Lk. 4-5.

Anonüümne ütles ...

Mis see maja siia puutub? Kas tuleb kõik kommunistliku režiimiga seotud hooned maja lammutada, nagu Karla katedraaliga tehti? Idiootsus!

Anonüümne ütles ...

Aga näe Urrotürja jaoks puutub. Parema puudumisel.

Inno ütles ...

Pole probleemi, võtame ka Võru IRLi luubi alla, esialgu siiski fookus Rakverel.

Anonüümne ütles ...

näita innoke mulle eesti erakonda, kõrgkooli või kirikukogudust kus värvimuutnud punased ei peesitaks. ärist ärme parem üldse räägi. nagu mihkel mutt ütles, et näidake mulle endist nomenklaturnikut, kes peale N.Liidu lagunemist oleks vaesunud. Sellist pole olemas juu!

Inno ütles ...

Just. Ütlesin seda ka Mart Laarile, ja see võttis tal mõneks ajaks suu kinni.

Inno ütles ...

Mispeale ta viis jutu mujale.

Anonüümne ütles ...

Jah, Inno, lõpuks sai Mart Laar just sinu suust teada, kuidas asjad käivad. Aitäh, et tal lõpuks silmad avasid, aitäh, no mis me küll teeksime ilma teiesuguste kanaarilindudeta kaevanduses! Kes siis veel, kui mitte teie...

jevlampi ütles ...

Võib nimetada kanaarilindudeks, aga võib nimetada ka piksevardaks. Mõtelge, kuhu peaksid minema need kommentaatorid tatti pritsima, kes kolm-neli viimast aastat on kommentaariumites ansipit-laari kiitnud nind Savisaart öördanud, kuid kes nüüd, masu tingimustes peaksid vakka olema, sest suurte foorumite meelsus on muutumas. Siin on ikka hea julge põrutada paari omasuguse seltsis, I&I on teisitimõtlejate vastu üsnagi sallivad, teinekord isegi liiga. Aga paar inimest on saanud oma pingeid maandada, veidi rahulikumad, haigekassa raviraha jälle kokku hoitud:-)