laupäev, 24. oktoober 2009

Veel kuuma inffi Rakvere võimuliidu kohta

Niimoodi siis, et kirjasaatjad, kes laiali üle maa, ja naksid nagu taksid, annavad teada, et Karl Mäesepp, see sotsist kirikumees (kas pole juba iseenesest huvitav kooslus?!) Rakvere volikogus, on huvitatud linna rahast, kuna tal on soov selle raha eest mängida, khmm.... toetage end palun kindlamalt ... jõuluvana. Justament! Mäesepp mängib jõuluvana, ja tahab selleks linna toetust. Ja see on siis põhjus, minu kallid lugupeetavad, miks meie Karlike tahab volikokku pääseda. See tegelik põhjus. Sest eks ta linnarahvale mõtleb igasugu muid põhjusi välja.

Niimoodi. Ja siis Saar, see Indrek Saar, kauni maadami Ülle Lichtfeldi abikaas, tema kandideerib volikogusse palju, ütleks, aatelisematel põhjustel. Nimelt korraldavad tema kolleegid teatrist üle aasta Baltoscandali festivali. Riigilet selleks eriti pappi ei tule, hea kui kultmin teatreid üldse jõuab ülal pidada, aga pidutseda ju tahaks ka, nö lõbu ka natuke, puhata ja mängida, ning selleks puhuks on andnud Rakvere linn meie näitlejatele pappi, mingi pool miljooni ikka. Et see scandali-kene ikka korraldatud saaks. Ja see on ka Saare tingimus võimuläbirääkimistel: et Baltoscandal peab jääma. Kasvõi üle tema laiba.

Sellised lood praeguseks. Kui tuleb lisa, kohe raporteerin.
Teie ustav Inno.

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Selle olete endale ikka selgeks teinud, mis on Baltoscandal? Naisterahvast pidi ju kultuur huvitama. Irw...

Anonüümne ütles ...

Mis teil üldse Baltoscandali vastu on?

Inno ütles ...

Mitte midagi pole. Väga tore asi on.

Anonüümne ütles ...

Ja milles sellisel juhul probleem on? Toreda ürituse jaoks toetuse taotleja isikus?

Anonüümne ütles ...

No on ikka tsirkus.

Anonüümne ütles ...

Baltoscandal on väga normaalne üritus ja on ka normaalne, et linn seda toetab. Võiks ka miljoniga toetada, poleks miskit häda. Masu ajal muidugi nii kõvasti toetada ei saa.
Soovitan teilgi tulevalt aastal Baltoscandalist osa võtta, sest seal näeb selliseid tükke, mida kusagil mujal Eestis ei näe.

Anonüümne ütles ...

Jama ongi jälle selles, et siinkandis toimuvad kõik üritused ilma kesikerakonna "gurude" osavõtuta. Kartuleid ega küttepuid pole kellelegi pähe määrida, sundüürnikke pole, venelased tunnevad ennast koduselt... no tuleb ju suures hädas, raevuga ja pisaraid neelates õlekõrrestki haarata ja kuidagimoodi tänitada, noh!

Anonüümne ütles ...

kes veel aru ei saanud, siis Baltoscandal ON tore yritus ja loomulikult peaks linn seda toetama rahaliselt.
jutt aga käis selle ümber, et Saar kandideeris peaasjalikult seepärast, et tagada linnapoolne panus festivalile.
kes leidis siit mingi Baltoscandali vastalisuse, on ilmselt hea fantaasiaga.

Anonüümne ütles ...

Esiteks on see kinni I&I peas, et Saar just sellepärast kandideeris. Teiseks - kui see ka tõsi oleks, mis siis? Baltoscandali toetamine tähendab kultuurielu toetamist ja see on Rakverele kasulik. Seega igati normaalne ja hea eesmärk, mille pihta sülitamine alandab vaid sülitajat ennast. Ehk siis nagu tavaliselt.
Aga soovitan ikka välja uurida, misasi see Baltoscandal on (ei ole ainult pidu ja joomine, "tarkurid"). Siis ei esine ehk piinlike lapsustega nagu Green Christmasi puhul. Näha on ju, et kultuurist on "kirjanikud" ikka väga kaugelt mööda käinud. Kaugemalt mööda käia Rakvere elanikul ei olegi tegelikult võimalik.

Anonüümne ütles ...

boooooring....

Anonüümne ütles ...

4:03 on meil muidugi ideaalne ja ei tee kunagi mingeid apse.
teiseks. sa mõtled asju juurde. algne postitus konstateeris või tõlgendas lihtsalt fakti.
selle hea ja halva mõõtme tõid sina ise sisse. mis on asja point?

BS veteran

Anonüümne ütles ...

Probleem on muidugi olemas - miks peaks ainult üks inimene sellepärast võitlema, et Baltoscandal edaspidigi toimuda saaks? Teistele see justkui ei lähekski korda. Et Rakvere rahvas valib Puldreid ja muid jõmme, kes BS'le raha ei eraldaks ja Saar on siis see "mohikaanlane" peab yksi rabama.

ken taur

Anonüümne ütles ...

BS veteranile.
Ma ei tunne ühtegi ideaalset inimest ega ole ka ise ideaalne. Aga ma ei pea ka sitaloopimisblogi, kus valimatult mulle võõraid inimesi laiman ja sõiman. Normaalne inimene olen nagu ka enamik siin tule alla jäänud "indrek saari". Mõtle selle üle väheke. See, kas sa BS veteran oled, ei puutu siinkohal justkui asjasse. Sa meenutad anekdooti armeenia raadiost (küsitakse üht, vastuseks tuleb arusaamatu jutt suvalisel teemal).

Anonüümne ütles ...

Küll ikka Rakvere on üks heasüdamlik linn! Linnas OMA jõuluvana, kes jagab linnavalitsuse poolt saadud vahendite eest linnarahvale kingitusi! Loodan seda, et see hea kristlik jõuluvana kirikus toob eestpalvesse INNO JA IRJA, sest mida teised inimesed ei suuda seda suudab JUMAL kindlasti, muutmas neid ning nende suhtumist oma kaaslinnlaste suhtes!

Santa Claus