kolmapäev, 11. november 2009

Läkski nii nagu kohvik ennustas: Rakvere linnapeaks sai Vassiljev, abilinnapeadeks Suurkaev ja Pihlak, Puldre jäi kõigest ilma


Olev "mul pannakse maja täis" Puldre jäi Rakvere abilinnapea kohast ilma ja peab leppima reeturi kuulsusega.

Kuigi Keskerakonna nimekirjas Rakvere volikokku pääsenud ning valimisööl IRLi üle hüpanud Olev Puldre lootis, et talle naeratab abilinnapea, või vähemalt volikogu aseesimehe koht, jäi ta kõigest ilma ning peab lootma veel sellele, et tema uued sõpsud IRList aitavad tal "maja täis panna" nagu lubatud. Mis tähendab siis linna mitme miljoni krooniseid toetusi tema kiratsevatele hooldekodudele. Samas peab ta alla neelama reeturi kuulsuse, aga Puldre on tuntud kui mees, keda huvitavad ainult raha ja noored tüdrukud, nii et see ei tohiks talle probleeme valmistada.

Täna siis pani Rakvere volikogu paika linnapea, kelleks sai, nagu kohvik ennustas, 28-aastane sots Rannar Vassiljev.

Vassiljev näeb välja selline:



Abilinnapeadeks kinnitati 46-aastane Ain Suurkaev (IRL) ja 40-aastane Kairit Pihlak (sots).  Esimene oli varem samuti Rakvere abilinnapea ja teine rahvastikuministri Urve Palo nõunik, ning siis töötu.

Linnavalitsuse liikmeteks said 45-aastane Tiina Halling (IRL) ja 53-aastane Aivar Part (Reform). Esimene oli varem Lääne-Viru maavalitsuse ametnik ja teine Rakvere Gümnaasiumi direktor.

Rakvere endine linnapea Andres Jaadla üritas volikogult välja kaubelda 6 kuu pikkust kompensatsiooni tema linnapea palga ulatuses, ent see ettepanek ei leidnud toetust.

Värske linnapea Rannar Vassiljev ütles volikogu liikmetele, et sotsiaaltoetusi pole linnas kavas raskel ajal suurendada, vaid neid on kavas hoopis kärpima hakata. Võib ka aru saada: kulud on suured, sest sotside endi veekeskus ja koolitoit nõuavad aastas üha enam miljoneid, ja ega eelarve pole ju kummist.

Järgmine volikogu istung on järgmisel kolmapäeval kell 15. Siis saab juba olulisemat lisainfot.

15 kommentaari:

Unknown ütles ...

Kle Inno, kas sa oled IRL ka nii lol, kui blogis näid ? Otse loomulikult ei huvita Puldret ükski "palgaline" koht linnavalitsuses, kuna mittepalgaline volikogu liige olla on kordi kasulikum

Anonüümne ütles ...

Vaene Jaadla, mis koht talle siis pudistati ja mis palgaga, 5 korda vähem? Pange aga täisnimekiri koos töötasude ja hüvitistega siia ruttu üles! Pööbel tahab teada!
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Vassiljev? Miks on venelane Rakvere linnapea?

Anonüümne ütles ...

Küsimus homoekspert Innole, kas Vassiljev on ka homo?

Anonüümne ütles ...

Küsimus kapihomo Innole, kas Vassiljev on ka homo?

FYP

Anonüümne ütles ...

inno on ju vana pede miks te küsite,ta ju tumelilla ja see eit keda ta runkkab on ju transu

Anonüümne ütles ...

Selgitage kuidas visati Puldre Keskparteist välja, kui ta sealt ju ise putket pani, kas ta oli siis kahes parteis vahepeal korraga?
rumalpoiss

Unknown ütles ...

Pildilt paistab olema selline karm mees, ja millised vägevad puhmas kulmud! Karvased poliitikud on siiski üle kõige.

RJR ütles ...

Veelkord: tunnen, et oleks ja peak Juhani kaitseks miskit ütlema j aüelda on päris palju. Hää meelaga annaksin teile autoriteetse intervjuu.
Palun võtke kontakti 56657807

Anonüümne ütles ...

"Jaadla üritas volikogult välja kaubelda 6 kuu pikkust kompensatsiooni tema linnapea palga ulatuses, ent see ettepanek ei leidnud toetust."
?
Rakvere linna kodulehel antakse teada:
"Linnavolikogu otsustas ühtlasi, et senisele linnapeale Andres Jaadlale makstakse lisaks kolme kuu palga suurusele teenistusest vabastamise hüvitisele ka sama palju preemiat"
Minu matemaatika ütleb et see summa on ikkagi kokku 6 kuu kompensatsioon (lihtsalt nimetatakse teistmoodi)?

Anonüümne ütles ...

rumalpoiss 21:32 !

Eestis on kombeks üks partei korraga aga Puldre ei tunne Eesti kombeid.

Tarktüdruk

Anonüümne ütles ...

Mis palkadega nad seal istuma hakkavad ,vaevalt,et palja aitäh eest kokku käiakse?Millal siis mullavall ära veetakse ,see ju sotside lubadus?Millal saavad inimesed normaalse hinnaga soojust Rakvere Soojuselt,lubati ju,et hakatakse odavamalt soojust tootma,kuid arved tulevad samade hindadega, kui eelmine aasta.1000.kr.3 toalise eest,jube.Mis veel jaan.saab?Nemad seal kogunevad terve kuu ja jagavad ameteid,tööle tuleb hakata kiiremas korras, arutatakse ainult paari päevakorra punkti ja minnaksegi laiali.

Anonüümne ütles ...

Ega siis neil tunnipalk pole...
Teevad tööd siis kui pohmelli pole!
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Kuis sotsid (Kreitzberg ja Co) Kalevi spordiseltsi varasid (tegu on kümnete miljonite kroonidega) kandivad:

http://sport.postimees.ee/?id=187015

Anonüümne ütles ...

Hakkab vist põnevaks minema. Kauaks liitu Rakveres on?

http://www.virumaateataja.ee/?id=187403