laupäev, 19. detsember 2009

Asjalik arvamus Märt Vooglaiult


Väljavõte E24 veebist.

Kui seni räägiti, et võim on kaugenenud rahvast, siis viimaste sündmuste valguses võib öelda, et võim kuseb rahvale pähe. Kuidagi teisiti ei saa põhjendada Riigikogu liikmete palk rahva sissetulekutest lahti siduda ning seda vastupidiselt üldisele trendile tõsta.

Ja nagu arvab Märt Vooglaid, arvan ka mina, et IRLi omad olid erilised mölakad, kus nemad, teades, et palkade tõstmine nagunii läbi läheb, hüppasid viimasel hetkel alt ära, tehes näo, et nemad on vastu ja kangesti rahva poolt. IRLi labase afääri paljastas spiiker Ene Ergma, kes viimase hetke otsusest ei teadnud ja eelnõu poolt hääletas, jäädes sellega erakonnakaaslaste kõrval lolli seisu. Võib öelda, et Mart Laar, kes oli arvatavalt selle otsuse taga, on veel eriti suur mölakas, et naisterahva niimoodi alla lasi.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Limukad jäävad limukateks!

Anonüümne ütles ...

No mölakusastmelt on su sõbrad kesikud veel hullemad, silm ei pilkunud ja JAH palgatõusule tuli ära. Aga jah, unustasin, et see on IRLi materdamise ja Keski lakkumise aasta.

Anonüümne ütles ...

http://www.kertturakke.com/ajakirjandus.php

siin on päris huvitavaid lugusid, mis Kerttu Rakkega juhtunud on, muuhulgas mainitakse ka Inga Raitarit pärit korralikult. ehk huvitab.

Anonüümne ütles ...

Kägu ja Ojulinnu lambad koolevad!
http://www.ohtuleht.ee/ilm/artikkel/359664
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Ilves: palgatõusu otsus ei mõju riigikogu mainele hästi.
http://www.postimees.ee/?id=203739
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Aga ühed mölakad ajasid oma valimiskampaaniaga Tallinna pankrotti ja nüüd paadi- ja muud rahvakoorimismaksud peavad bilansi korda ajama?