kolmapäev, 30. detsember 2009

Ingrid Tähismaa sõidab purjuspäi?

Tuli kaks huvitavat vihjet Postimehe inimeselt, kelle nime jätame tema palvel ja huvides (et Ingrid Tähismaal ei oleks võimalik talle kinga anda ega tema peale kuhugi kaevata) saladusse.

Nimelt, nagu räägitakse Postimehe majas, olevat Ingrid Tähismaal tõsine alkoholiprobleem. Lausa nii tõsine, et ta kaanib end pea igal koosviibimisel silmini täis ja istub pärast purjuspäi autorooli. Ta olevat mitu korda sedasi purjuspäi peolt koju sõitnud.

Kas keegi teab midagi täpsemalt?

Teise vihje avaldame homme, püsige kohviku lainel!

36 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vaat kus lops! Ingrid kõigele lisaks veel ka roolijota.

Anonüümne ütles ...

Võin kinnitada, et nii see on.

Postimehe inimene

Anonüümne ütles ...

Ja politsei peab küll kinni, kuid laseb kohe minema, kuna v--uhais on nii hirmus, et protokolli pole võimaliki vormistada.

endine TopTop töötaja

Anonüümne ütles ...

Võin kinnitada, et nii see ei ole.
Postimehe inimene
Ja loodan, et lähikonnas ei tööta inimest, kes rõvetseb ja valetab. Ja loodan ka seda, et KUI selline tüüp siiski olemas on, siis teevad Postimehe itipoisid selgeks, KES ta on, ja rõvedik saab tõesti väga kiiresti kinga. Või saabast. Või susssi. Vahet pole. Peaasi, et rohkem ei haisutaks. Aga veel kord - loodan, et sellse inimese osa etendab Irja. Või Inno. vahet pole.

Anonüümne ütles ...

Ingrid ise kommenteerib. tore on. pane siis mõnikord nimi ka alla, või logi end omanimelise konto pealt sisse, siis me usume.

Anonüümne ütles ...

Inno, mul kael juba sinu peale peavangutamisest kange. Ei saa sa seda naist unustatud? Kohe mitte ei saa? See oli su elu armastus?

V6ibolla v6tab ta su tagasi. Ikkagi laste lihane isa. Lased end veidi longu ja neelad alla. Ja vahetevahel k2id Irjaga kohtumas ja elu vajub j2lle heasse soonde ja sinu ader sirgesse vakku?

Anonüümne ütles ...

Ojulind sõitis ju kaa...

Anonüümne ütles ...

22.29 ei tea, et Ingrid on terve tänase päeva arvutist väga-väga kaugel olnud. Mina tean. Aga sulle ma rohkem ei ütle. Vat nii.

Anonüümne ütles ...

Jälle Ingrid!

Anonüümne ütles ...

Ingridi sõbrants Postimehest? Kes se siuke küll olla võiks? Kas tõesti on Inksul PM-s ka sõbrannasid? Kes teab?

Või ehk I-A sPutnik?

Anonüümne ütles ...

Ei tea kas inno mõtleb ingridi peale siis ka, kui Irjat põrutab? Tundub küll nii, homme ütlen uue vihje :)

Anonüümne ütles ...

To 22:16 - looda aga looda, Ingridike. See ju pidi lollide lohutus olema.

Kah ajakirjanik, aga mitte Postimehest

Anonüümne ütles ...

Aiaiai, kui huvitav! No mõtle, rõvedik, mõtle-mõtle. Nagunii oled sa enne väljamõtlemist kinga, sussi, või saabast saanud Postimehest - kui sa tõesti peaksid seal töötama. Väike vihje: Ingrid ma ei ole, sõbrants ei ole, Putnik ka ei ole... assa mait, mõtle edasi, rõvedik, mõtle. Ära kohe magama ka mine, muudkui mõtle. Kui niisugune asi nagu mõtlemine sinu puhul muidugi võimalik on.

Anonüümne ütles ...

Sel haisva v...ga vanamutil Postimehes vaevalt sõbrannasid on. Need PM ajakirjanikud, kellega ma rääkinud olen, kiruvad teda maapõhja.

Anonüümne ütles ...

Tuli vihje, et Inno paneb narkot ja sõidab laksu all. Kelguga. Autot ei juhi, sest bentsu jaoks raha ei ole.

Anonüümne ütles ...

Mina vähemalt suudan mõelda. Ingridil mõtlemisvõime puudub.

Millal meie arvutid ja e-kirjad läbi nuusid nagu Kroonika omade omad nuuskisid?

Anonüümne ütles ...

22:54 on surmkindlalt Ingrid :) Hüsteeritsed, Tähismaa-mutt? Hüsteeritse-hüsteeritse, kauaks sind PMs enam pole.

Anonüümne ütles ...

Muide, mina tean, mida sina tegid eelmisel suvel... ja ma tean ka seda, mida sa tegid Postimehe peol... Aga Ingrid, tema sõbrants ega Putnik ma ikkagi ei ole. Isegi mitte Suur Vend, aga vot tema sind kül jälgib. Ise tead, millega riskid.

Anonüümne ütles ...

Huvitav, miks nüüd eetris vaikus tekkis? Kardad Suurt Venda, rõvedik-nuhutaja?

Anonüümne ütles ...

Rõvedik oled sa ise, Ingrid. Ja on vaid aja küsimus, millal ka teised teada saavad, milline rõvedik sa oled. Ja sinu ülemused. Kuidas sa Kroonikast kinga saidki?

Postimehe inimene

Anonüümne ütles ...

Rõvedik-nuhutaja ei saa kohe kuidagi olla Postimehe-inimene (jumal tänatud!), sest muidu ta teaks, et Ingrid ei saa täna kohe kuidagi olla arvuti ligi, isegi kui tahaks. Aga vahva on seda dialoogi jätkata. Suurel Vennal ka jätkuvalt tegemist.

Anonüümne ütles ...

See haisu-jutu tshikk on tõsiselt nilbe.Isegi nii nilbe, et ei suudaks teda Innoks-Irjaks ka pakkuda(kuidagi liiga madal tundub)..
Kahjuks ka sama aktiivne kui elektri-kutt :)
Kopp on ees sajaga..

Anonüümne ütles ...

Heili ehk võiks nii nilbet juttu ajada?

Anonüümne ütles ...

Vahva mäng. Kass. Hiir.

Anonüümne ütles ...

Ei tea, see vituvärk on ikka irja looming.

Anonüümne ütles ...

Ma arvan, et vb isegi Irja..see roppude sõnade kasutamine jne.Aga miks selline väljendus?Te ise näete ka ju mitte just äsja pestud välja..
Ausalt, nõme lugeda..

Anonüümne ütles ...

rõvedik on magama vist läinud. või hakks Suurt Venda kartma? sel juhul Irja ei ole, mida tal ikka karta.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Asunduse rahvast hakatakse uuest aastast bussiga poodi vedama http://www.vorumaateataja.ee/?a=uudised&b=10207
Asunduse rahvast hakatakse uuest aastast bussiga poodi vedama


Elina Kononenko

TRANSPORT • Uue aasta 8. jaanuaril saavad nii sügisel ilma poeta jäänud Asunduse küla kui ka ümberkaudsete külade elanikud sõita seitsme krooni eest kaheks tunniks ­Vastseliina toiduvarusid soetama ja muid asju ajama.

Kui Võru tarbijate ühistu sügise hakul oma Asunduse kauplust sulgema hakkas, kogusid kohalikud inimesed selle vastu 122 allkirja ja saatsid Võru maavanemale Ülo Tulikule. Pärast maavalitsuse esindajate kohtumist Asunduse kaupluse seniste klientidega otsustati uuest aastast käiku panna buss, mis viib inimesed korra nädalas Vastseliina poodi.

„See on väike katseprojekt Võrumaal ja mul on hea meel, et suutsime lahenduse leida,” ütles maavanem Tulik. „Probleem on tegelikult järjest süvenev ja laiem, kui vaadata, mis praegu Võru tarbijate ühistus toimub.”

Vastseliina külade ühenduse esimees ning Vastseliina vallavolikogu külaelu- ja heakorrakomisjoni esimees Aado Kuhlap, kes sügisel allkirjade kogumist korraldas, on lahendusega rahul. „Praegu olen üsna õnnelik ja loodan väga, et rahvas hakkab bussi kasutama ja me ilmaasjata vaeva ei näinud. See on suur sotsiaalne abi ka vallale,” lausus ta.

Asunduse ­ümbruse külade elanike ja maavalitsuse esindajate kohtumisel jäid tulevased sõitjad uue liiniga rahule ja leidsid, et reede on sõiduks sobiv päev, sest reede hommikul võtab ka Vastseliina perearst patsiente vastu. Tilsico kauplus­auto aga käib teisipäeviti.

Ka Vastseliina vallavanem Raul Tohv peab leitud lahendust normaalseks. Tohvi sõnul plaanib vald järgmisel aastal avada rahvamajas vanurite päevakeskuse. Siis saab seal veeta aega, mis Vastseliinas veedetavast kahest tunnist üle jääb. Seni võib peale poe ja tohtri raamatukogu külastada.

Liin nr 48 väljub Asunduse külast igal reedel kell 9 hommikul ning jõuab kella 9.30ks Vastseliina. Buss hakkab Vastseliinast tagasi sõitma kell 11.30 ja jõuab Asundusele kella 12ks. Riigipühadel buss ei käi. Uut bussiliini hakkab teenindama OÜ Asunduse 20kohalise väikebussiga. Sõitjal tuleb edasi-tagasikäigu eest tasuda seitse krooni, olenemata kohast, kust inimene peale tuleb.

Maavalitsuse transpordispetsialisti Rein ­Ruschi teatel saadakse aastas liini käigushoidmiseks vajaminevad ligi 20 000 krooni riigi doteeritavast maakonnaliinide transpordirahast tänu mõne liini ümberkorraldamisele.

Kell 17.30 startiv Vastseliina-Koidula liinibuss ei sõida enam Koidulani välja, vaid keerab Võmmorskist Obinitsa poole ja sõidab sihtpunkti tagasi.

Anonüümne ütles ...

see on see järjekordne buff. eks ju. ja sina oled ennast jälle täis sittunud. silmini.

Anonüümne ütles ...

Siin on ikka nii, et kui ingrid on jälle mõne võidu saavutanud. Siis kaks sõnnikulaotajat hakkavad kõvasti tööd tegema.
Te saate pidevalt vastu nina. _Ingrid on nii palju tugevam ja asisem, et teil ei jää muud üle, kui laimuga peale sõita. Ja ikkagi tõmbab ta teil jalad alt.
Samas ära unusta, et sa pole juba kaks kuud oma laste vanem. Sul pole selleks ju õigusi! irw.

Anonüümne ütles ...

Tehke ka küsitlus kas Ingridi vit:

1) haiseb väga;
2) haiseb keskmiselt;
3) haiseb nõrgalt;
4) ei haise üldse.

Anonüümne ütles ...

Eks Irja ise ikka ropendab siis, talle ju istuvad sellised väljendid, isegi luuletab nendega. Ma kohe näen vaimusilmas, kuidas ta istub ja sõrmede alt lendavad vitud, endal on silmad heameeelst kissis ja suu nurgast sülg tilgub...Mis Inno sel ajal teeb, ma parem ei räägi.

Anonüümne ütles ...

Heilil on Ingridist jumala poogen, ta ei huvita teda üldse.

Anonüümne ütles ...

Jutt jumala õige. Olen ise ka näinud Ingrid Tähismaad nõnda autosse istumas, et ta jalad ei kanna. Ime, et ta ei ole politseile vahele jäänud. Aga küll varsti jääb.

Anonüümne ütles ...

No sina, Ingrid, süüdistaks muidugi hea meelega KÕIGES Heilit, eks ole?

Anonüümne ütles ...

Äkki võtad Heililt ka vanema õigused ära, ah?