teisipäev, 29. detsember 2009

Irja kommentaar vanemlike õiguste äravõtmisele: ebakohtunik Epp Haabsaar

Avaldasin omal vastutusel kohtu poolt salajaseks tunnistatud dokumendi, sest minu hinnangul on tegemist justiitsvägivallaga, kuriteoga kohtunik Epp Haabsaare poolt, ning kui kohtunik kasutab talle antud talaarivõimu halvas usus ning teeb ebaseadusliku otsuse, siis on selle avalikustamine õigustatud.
Seega - avalikustan, et kohtunik Epp Haabsaar võttis Innolt vanemlikud õigused seepärast, et ta kirjutas oma endisest abikaasast ja laste emast Ingrid Tähismaast. Ingridi abielurikkumistest ja vägivallast, vägivallast enda ja nende kahe ühise poja suhtes. Rääkis ausalt oma elust endise Kroonika peatoimetaja ja praeguse Arteri peatoimetajaga.

Seepärast võttis Eesti Vabariigi kohus kohtunik Epp Haabsaare isikus Innolt vanemlikud õigused ära.

Mul on seda raske kommenteerida, isegi natuke häbi, sest kohtunik, kes sellise otsuse tegi, on häbiks Eesti õigussüsteemile. Isegi lapsepeksjatelt ja -pilastajatelt ei võeta niisama lihtsalt vanemlikke õigusi. Ja nüüd võeti vanemlikud õigused mehelt, kes ei teinud muud kui.. KIRJUTAS.

See on naljakas ja see on kurb ning eriti naljakas on selle loo puhul veel see, et Epp Haabsaar on seesama kohtunik, kes lasi Ingridil Innole varajagamise istungil mütsi pähe tõmmata. Kes kinnitas Inno ja Ingridi kokkuleppe, mille kohaselt jäi Ingridile Nõmme maja ja Innole Massiaru ning Ingrid pidi Innole maksama iga kuu 4166 krooni kuus kuni aastani 2011. Sellesama kohtuniku juuresolekul kinnitati ka suuline kokkulepe, et Ingrid ei nõua Innolt järgneva viie aasta jooksul pennigi elatist ja Inno ei nõua Ingridilt seda 4166 krooni kuus kuni aastani 2011. Kohtunik Epp Haabsaar lõi Innole ettekujutuse, et piisab suulisest leppest, et kohus arvestab ka suulist lepet. Et see suuline lepe on Inno ja Ingridi vahelise varajagamise kokkuleppe osa. Kui Inno pärast Ingridi-poolset lepingu rikkumist kohtuniku poole pöördus ja küsis, kuidas siis nii, ütles Haabsaar vaid, et tema ei saa midagi teha.

Epp Haabsaar on üks sellistest kohtunikest, kelle kohta räägiti prokuratuuris, et Eesti Vabariigi algusaegadel kinnitati kohtunikuametisse väga palju selliseid inimesi, kes passiks paremini turu peale kurke müüma kui kohtunikuks. Andku Eesti Vabariigi kohus mulle andeks, aga Epp Haabsaar on üks selline isik. Ta passiks palju paremini turu peale kurke müüma kui kohtunikuks.

Kohtuniku asi on õigust mõista ning lähtuda seda tehes seadusest ja südametunnistusest. Millest Epp Haabsaar oma otsuseid tehes lähtub, ei ole mina veel siiamaani aru saanud. Taevatähtedest, horoskoobist ehk? Sest õigust see naine, kelle hobiks on, muide, ikoonide maalimine, küll ei mõista. Vaid pigem ebaõigust. Esimene ebaõigus leidis aset Inno ja Ingridi vahelise vara jagamise kokkuleppe kinnitamisel, kus Epp Haabsaar käis Innole peale, et ta jätaks kõik Ingridile ja võtaks autoraha (!), ning kinnitas lõpuks leppe, mille kohta ta lõi Innole ettekujutuse, et kehtib ka selle suuline osa (Ingridi-poolne elatisest loobumine).

Teist korda mõistis kohtunik Epp Haabsaar ebaõigust Innolt vanemlikke õigusi ära võttes. Ta kasutas talle antud talaarivõimu selleks, et aidata ühiskonnas mõjukal positsioonil oleval naisel oma eksmehel suu kinni panna. Et selle mõjukal positsioonil oleva naise eksmees ei saaks kirjutada, milline sadist see naine tegelikult on. Milliseid kuritegusid ta pani toime koduseinte vahel. Sellega asus ebakohtunik Epp Haabsaar kurjategijale kuritegude varjamisel appi.

Minu meelest on sellise ebakohtuniku otsuse avalikustamine täiel määral õigustatud. Nähku kõik, milliseid otsuseid teeb Eesti Vabariigi kohus. Eesti Vabariigi kohus, mida on selliste ebakohtunike pärast üha raskem austada.

44 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ütlen veekord, mine Euroopa kohtusse, kui arvad, et sul õigus on. Aga seal saad veelgi haledamalt peksa. sellisele vanemale, ei annaks keegi vanemlikke õigusi.
samas oled sa nüüd ju laste elatise maksmisest prii. sa polegi ju nende vanem. oled ju õnnelik.

Anonüümne ütles ...

Ma ei suuda uskuda, et selline asi on võimalik... Kamoon, mis riigis me elame, inimesed? Inimeselt võetakse vanemlikud õigused ära kirjutamise pärast?

Igal juhul soovitan Innol edasi kaevata. See ju alles maakohtu otsus, ma saan aru?

Anonüümne ütles ...

Aga milleks Innole need vanemlikud õigused, kui ta lastega suhelda ei taha ja elatist ka maksta ei soovi? Pensionisambaks? Nii küüniline ei maksa ka olla, las eelmine perekond elab rahus edasi, teie elage oma uut elu ja kõik on rõõmsad.

Anonüümne ütles ...

18:50-le. ka vaimne vägivald on vägivald. ja see mida siin blogis tehakse on meeletu terror laste vastu. tal ei ole selleks õigust. ükski normaalne isa ei tee oma lastele seda, mida see siin teeb. see on ju jube. ma ei tahaks minutit ka nende laste nahas olla. see on jube. ja see jääb neile pikaks ajaks külge. igal pool!!! ükskõik kus oled, on keegi kes sind mõnitab ja alandab, et sul selline tropp isa on. jäle ju.

Anonüümne ütles ...

Toetan teid praegusel hetkel 100%!
Jätkake võitlust.

Anonüümne ütles ...

29 detsember 2009 18:58


KUULE OINAS, SEE BLOGI POLE DELFI VÕI ÕHTULEHT KUS ON IGA PÄEV SADU TUHNDEID LUGEJAID, LIHTSALT INGRIDIMUTT DRAMATISEERIB ÜLE KOGU ASJA.

Anonüümne ütles ...

to 29 detsember 2009 18:44

Muideks vanemaõiguste äravõtmine ei vabasta elatise maksmisest.
Nii, et Innol on põhust vihane olla.

Anonüümne ütles ...

to 19:03
Piisab sellest, et keegi nende laste nime googeldab, ja lendabki selle blogi otsa. On see siis tulevane tööandja, õppejõud, kes iganes. Ma küll ei tahaks, et minu laps nii kergesti haavatav oleks.

Anonüümne ütles ...

Kirjutamise pärast ei võetud õigusi ära. Vaid sellepärast...

Inno Tähismaa ei võta osa laste kasvatamisest ja nende eest hoolitsemisest. Üle kolme aasta ei ole Inno Tähismaa laste ülalpidamiskohustust täitnud.


ta ei hoolitse laste eest

Anonüümne ütles ...

olen nõus, et kohus pani ühes asjas tõsiselt puusse - Innole psühhiaatrilise ekspertiisi mittemääramine on vale - sellise taotluse esitamine ei ole kiuslik vaid iga normaalse inimese mõttekäik......ainult ülimalt sadistlik inimene saab enda lapse panna sellisesse olukorda nagu Inno on pannud - ilmselgelt Inno "ex"poega narritakse selliste hulluste pärast, mida tatiprits siin kirjutab

Anonüümne ütles ...

Millal järgneb sitapangelaadung kohtus a. lapsi esindanud b. Tallinna linna esindanud c. Rakvere linna esindanud isikute pihta - kelle kõigi arvamusele tuginedes kohtunik oma otsuse tegi. Ja ärme unustame, et kõigil neil isikutelon ju sugulased ja sõbrad ja... ossa, suuremat sitsatsunamit on oodata, püsime Irja lainel!

Unknown ütles ...

Jah täiesti nõus, kuid Irja taktikaliselt rumal käik. Iga asi omal ajal, per aspera at astra.

Jäta palun ikoonid rahule, see on neiu Epu poolt vaid poos. Kui tema on südames usklik, siis olen mina Hiina Keiser.

Ma olen selle neidisega kaks asja isunud ja kinnitan, tegu sügavalt rumala inimesega.

Unknown ütles ...

Linna või lastekaitset esindavad isikud ongi ebapädevad ametnikud, see ei tohiks küll kellegile saladuseks olla.

Mul ei ole Inno ja Irja vastu üleliia sümpaatiat, kuid justiitsterrorit ma ei seedi ja see lugu seda on.

Anonüümne ütles ...

Kuigi ega see nina nokkiv sombreero mees ise ka just nagu austuse tunnet ei tekita. Või mis?

Kuradi imelik bloog. Kes on elektik, kes on sombreero hull, kes on rusika perse toppija, kes on luuletaja ... aru ma ei saa mis mind siia tõmbab. Olen ka hull?

Anonüümne ütles ...

Ikkagi ma ei saa aru: milleks Innole need vanemlikud õigused? Sisuliselt ei muuda see ju tema jaoks absoluutselt midagi. Palun seletage keegi.

Anonüümne ütles ...

19.21-le väike vihje: mina näiteks käin seda blogi aegajalt lugemas sellepärast, et näha, KUI kaugele kaks inimest oma alatuses, räpasuses, enesekesksuses, igasuguse enesekriitika puudumises, kättemaksuhimus jne jne jõuavad. Tõesti nagu laborihiirte jälgimine, nagu keegi kaaslugeja kunagi mainis. Sul äkki sama eesmärk - ja sel juhul sa vaevalt hull oled. Ja mida eohkem siin käid, seda rohkem veendud, kui toredad ja normaalsed on inimesed, kellega päris-elus suhtled.

Anonüümne ütles ...

Inno on ülalpidamiskohustust täitnud, LAMBAD, ta ei ole Ingridilt sisse nõudnud Ingridi võlga tema ees, mis on 4166 krooni igakuiselt. Seega on ka ülalpidamiskohustus täidetud ning vanemlike õiguste äravõtmine täielikult põhjendamata.

Anonüümne ütles ...

Veel kord küsimus juristiharidusega Irjale: miks te taotlenud kohtunik Haabsaare taandamist, kui ta juba varem... jne. Ja kui ei taotlenud, siis tasuks meelde tuletada ütlust, et pärast kaklust ei tasu rusikatega vehkida.

Irja ütles ...

Haabsaarest - ta muidugi juba neidise-east väljas ja pensionieelik. Kui ma veel proksis töötasin, siis teised prokurörid irvitasid kohtunike üle ja rääkisid, et Eesti Vabariigi alguses kinnitati kohtunikuametisse väga palju purulolle inimesi. Eks see Haabsaar ole üks neist ja õnnetuseks sattus ta Innole lausa kaks korda.

Anonüümne ütles ...

19:39 on vist Triin Põldra? Sa kunagi kirjutasid oma blogis midagi sarnast, ma mäletan, sest olen su blogi püsilugeja. Aga miks sa oma nime all ei kirjuta? Julgust napib?

Anonüümne ütles ...

Toetan Innot ja Irjat, ebaseadusliku otsuse (ja see justiitskäkk seda kahtlemata on) avaldamine on IGAL JUHUL õigustatud.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kõik sellised jamad tulevad sellest,et me oleme seotud IMF-iga ja seepärast
mel tuleb end lahti siduda IMF-st ja siis meil läheb hästi...
siduda end lahti IMFst,
siduda end lahti IMFst,
siduda end lahti IMFst,
Eesti ühiskonda ja majandust saab korda vaid ühtemoodi:http://uudised.err.ee/index.php?0571035
ISESEISVUSPARTEI (IP): Eesti ühiskonda ja majandust saab korda vaid ühtemoodi: taastada rahvuslik pangandus, siduda end lahti IMFst, rakendada protektsionistlik majanduspoliitika, välja saata "sõltumatud väliseksperdid" ehk võõrriikide spioonid ja tankistid, rakendada ekspordile suunatud rahvusprogrammide põhine eksporttootmine, välja astuda Euroopa Liidust. Kui kõike seda ei tehta, siis Eesti riik ja rahvas hukkuvad.

siduda end lahti IMFst,
siduda end lahti IMFst,
siduda end lahti IMFst,

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Sellised lood on monetarismi sünnitis...vasturohi:
ELU ILMA ARVETETA- No bills anymore!
Asi on lihtsalt selles,et ammu-ammu aega tagasi inimesed kodustasid metsloomi aga veidi hiljem juudid kodustasid inimkonna...nad korraldasid terves maailmas elu sedasi,et igaüks peab rügama tööd teha või äri ajama nii,et higipull otsa ees aga ikka on igaüks kellegile võlgu,ikka peab rabama nii nagu orav rattas,igal sammul tuleb tasuda arveid-see on see monetarism ja kapitalism-selletõttu kõik elanikud üle maailma teenivad pankade kaudu juute...
sestap tulebki teha sedasi,et enam keegi ei peaks maksma arveid...elu ilma arveteta on lahendus kõigele...
religioonid on ju kah tehtud sel eesmärgil,et inimesed otsiksid väljapääsu maisest elust sel viisil mis jätab inimesi ikka pankade orjaks aga ei lase inimesi vabaks igasugustest arvetest ja nende kaudu pankadest-juutidest...
Ma teen ettepaneku Eesti meediale järgmisel aastal s.o. juba homsest kirjutada postitusi ainult sellest kuis inimesed peaksid korraldama oma elu sedasi,et nad ei peaks maksma arveid,ei elektri,ei gaasi,ei peaks maksma kodulaenu,ei peaks ostma kütust,ei peaks maksma makse,ei peaks ostma süüa jne.
Kõik see on võimalik korraldada ja selleks tuleb rääkida aina neist viiest asjast:
On olemas viis toredat asja mis toob inimesed tagasi küladesse ja täidab kõik külad lastega,ning annab kõigile tööd:
1.TASUTA ELEKTER-katuseharja elektrituulikutel ja päikesepaneelidel peale tasuvusaja möödumist hakkab jooksma tasuta elekter.Majanduskomisjon andis rohelise tule tasuta elektrile s.o. iga mees võib asetada oma maja või ühistu maja katusele katuseharja elektrituuliku ja siis tasuvusaja möödudes hakkab jooksma tasuta elekter...
Majanduskomisjon andis rohelise tule elektrituru avamisele http://www.e24.ee/?id=200694
Iga mees võib ise ehitada katuseharja elektrituuliku,materjalide kulu on köömes-vaata www.otherpower.com
2.PEAAEGU TASUTA TRANSPORT-elektriautod ja elektrirekkad vajavad ju vaid elektrit aga elektrit saab tasuta maja katuselt katuseharja elektrituulikust...
3.PEAAEGU TASUTA ELAMUD(TALUD)-talgute korras ehitatud majad päästavad meie inimesi pangaorjusest s.o. kodulaenust,vaata www.savikodu.pri.ee
4.TASUTA JURIIDILINE ABI:http://innojairja.blogspot.com/2009/12/pakun-tasuta-juriidilist-abi.html
http://innojairja.blogspot.com/2009/12/rootsi-pangad-liigkasuvotjad.html
5.TASUTA PANGANDUS ehk Islami pangad ei võta laenult intresse:
http://www.idara.com/store/islamic-books/english-books/banking-without-interest/prod_846.html
http://www.onlineislamicstore.com/b2355.html
http://www.islamicgoodsdirect.co.uk/product_info.php/products_id/2771
http://www.sustecweb.co.uk/past/sustec12-3/bank_operates_without_interest.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_banking
http://www.abc.net.au/worldtoday/stories/s66783.htm
http://www.kriso.ee/Banking-without-Interest-Revised-edition/db/9780860371199.html
http://www.soundvision.com/shop/pview.asp?item=420-057

Keskpankade poolt loodud inflatsioon on mega kõrge:
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2009/12/touseb-toornafta-hind-maailmaturul.html
www.riigikontroll.ee/.../ka_40070_riigi_tegevus_energiasaastu_saavutamisel_3.06.2009_lopp.pdf -
Rahvusvahelise Energiaagentuuri (IEA) 2008. a prognoosi kohaselt
tõuseb toornafta hind maailmaturul aastaks 2030 kuni 200 dollarini (1997
püsihindades 120 $). Elektrihind ühtlustub Põhjamaadega elektrituru
avanedes ja Eesti Energia prognooside kohaselt maksab elekter 2016. a
ligi 2,5 korda senisest enam.-elama jäävad vaid põllumaaomanikud sest kümne aasta pärast keegi enam ei jaksa osta toitu...

TASUTA ELEKTER ANNAB SULLE VABADUSE...
TASUTA ELEKTER VABASTAB SIND...
TASUTA ELEKTER TÄIDAB LASTEGA KÕIK EESTIMAA KÜLAD...
elektritsaabtasuta.blogspot.com

Anonüümne ütles ...

Nigu asi huvitavaks läheb, tuleb see elektrilollakas ja rikub kogu rõõmu ära!

Anonüümne ütles ...

Elektrihull, sulle juba tasuta sõitu tasuta vanglasse pole tehtud jõuluvana peksmise eest või?

Anonüümne ütles ...

Irja, mis moodi sina küll selle juristidiplomi küll said? Tõeline TÜ praak. Sa rumaluke ei mõista vist isegi seda, et lähjipäevil algatatakse sinu ja Inno suhtes uus krimasi salajase kohtudokumendi pärast. Võin selle peale mürki võtta.

Anonüümne ütles ...

20.28, seda ta taotlebki. järsku siis annab "sõpradele", kes viimasest valehäirest väga pettunud, kuidagi serveerida, et nad on tagakiusatud.

Anonüümne ütles ...

Ja taga kiusatud loomulikult poliitilistel põhjustel, sest Ingrid, see ongi ju reformierakond, ja tema ju kehtestabki Eestis vaikiva ajastu, ja pronksiöö provotseeris ka tema ja... uhh, mis ta kõik tegi, ja maailm, eriti see idapooolne, peab sellest taada saama!!!!

Inno ütles ...

Mind palun seekord mängust välja jätta, mina poleks samuti seda määrust avalikustanud. Ma poleks julgenud. Aga Irja on meil selline võitleja-hing, tema kohe ei saa jätta reageerimata. Ja ta lubas ka vastutada oma tegude eest.

Ma arvan, et Irja südikus tuleneb oma isast, kes oli tema suur eeskuju. Irja isa oli leegionär, kes võitles paljude jaoks lootusetut võitlust Eesti vabaduse eest 1944. aastal ja hiljem aitas Tartus metsavenda kodus varjata, mille eest sai 10 aastat vangimaja Vorkutas (tema peale kaebas ta enda sugulane, muide). Ent isa oli südikas ja andekas nagu ka Irja, ent oma unistuste eriala juurat kinni istunud ja kahtalse minevikuga mees õppima minna ei saanud, ent ta võitles omale koha Tartus ülikooli metsanduses ja hiljem sai temast Rakvere metsamajandi direktori asetäitja, edasist karjääri takistas vaid tema vastuseis komparteisse astumisele. Irja täitis oma isa unistuse, õppis juurat, kuigi, nagu Irja on ise öelnud, meeldinuks talle hoopis ajakirjandus. Vahepeal otsustas Irja, et jätab oma juristi kutse üldse sinnapaika, ent viimasel ajal olen märganud taas sädet tema silmis, kui ta õigusalaste asjadega tegeleb.

Irja ütles ...

Aga palun algatage siis see kriminaalasi.

Anonüümne ütles ...

20:56 on vist kerges hüsteerias. Seda on nii naljakas vaadata. Inimesed, kas teil oma elu pole?

Inno ja Irja räägivad rahulikult oma elust ja teie hüsteeritsete. Olge rahulikud, jumal hoidku. Kui Ingrid ise kommib, siis ma muidugi saan aru. Ja ilmselt kommib ka.

Anonüümne ütles ...

Jaa, Ingrid ja tema jüngrid vist kergekujulises hüsteerias? ;)

Inno ütles ...

Päris kõva andmine käib. Ma viskan veel õli tulle:

Ingrid on ise öelnud, avalikult siis, et ta seda blogi ei loe ja teda ei huvita ka, mis seal kirjas. "Andku tuld!" ütles ta viimati. Aga kohtule kurdab, kuivõrd see teda häirib. Kellele ta siis valetab?

Anonüümne ütles ...

Kui juba see isakese teema jälle sisse sai toodud, siis mu meelest Inno natuke aega tagasi kirjutas, et Irja ei saanud teda (s.t Innot) kohtuasjadega omal ajal aidata, sest pidi oma haiget isa "lohutama ja hooldama". Et mis siis samal ajal Irja ema ehk isa seaduslik abikaasa tegi, kes ju nii 50 eluaasta tuuris oli ja tööl ei käinud?

Anonüümne ütles ...

Edastan palve Postimehe töötajatelt: Mayday! Mayday! Oleme Ingrid Tähismaa vituviha sisse uppumas! Mayday, Mayday!

APPI!

Anonüümne ütles ...

Kui juba Ingrid Tähismaa vitust rääkimiseks läks, siis edastan teate ka A-I Putnikult, kes palub öelda, et kannab juba pikemat aega Ingridiga seksides gaasimaski ja soovitab Postimehe töötajatele sama (siis temaga samas ruumis viibides).

Anonüümne ütles ...

Aga Inno on ju ise tunnistanud, et lapsi nägi ta viimati vist viis aastat tagasi, elatist pole maksnud sentigi peale selle, et jättis lastele elamiseks maja ning tema ainus panus laste ellu on see, et ta suurendab ohtu, et nad kogevad jõhkrat koolivägivalda.

Mida see vanemlike õiguste ära võtmine siis Inno jaoks reaalselt muudab? Mitte midagi.

Jõulukingitusi ja sünnipäevakaarte saab postiga edasi saata ja kui lapsed sooviksid, siis saaks nendega ka suhelda. Lapsed ilmselt ei soovi.

Anonüümne ütles ...

Edastan palve ka Kroonika töötajatelt: Mayday! Mayday! Oleme Ingrid Tähismaa vituviha sisse uppumas! Mayday, Mayday!

APPI!

Anonüümne ütles ...

kui ingridil oleks viitsimist kogu see blogi, eestotsas irjaga, euroopa kohtusse kaevata, siis sealt poolt pandaks teid lausa trellide taha
ausalt öeldes on mul SIIRALT kahju neist kahest lapsest

Anonüümne ütles ...

Järgneb Postimehe töötajate teadaanne: "Mayday! Pullerits on juba otsi andmas! Päästke meid Ingrid Tähismaa vänge vituleha käest!"

Anonüümne ütles ...

See närviline naksitrall, kes millegipärast esineb Postimehe ja vahepeal ka Kroonika töötajate nimel, võiks endale gaasimaski hankida, siis ei sega teda mingi lõhn.

Anonüümne ütles ...

Jah, see on üks lahendus, kuidas Ingrid Tähismaa läheduses olla saab. A-I Putnik kuuldavasti kasutabki Ingridiga seksides gaasimaski.

Unknown ütles ...

Irja. Üks asi jääb arusaamatuks. Kui väidetavalt on Ingrid Innole võlgu mingid 4000 tonni ja kui seda saab ka tõestada, miks Sa seni siis kuskil vastuhagi ei ole esitanud?

Mul on üks pisuke soovitus. Ma ei tunne Ingridit, kuid tean analoogseid tegelasi ja mitte vähe. Nüüd tee tema elu veidi keerulisemaks. Ma pean silmas, et tal ei jääks aega muuga, kui Kohtuga tegelda. Vaata kõik asjad üle ja ime iga pisiasja kohta hagi välja, nii et neiu oma jalatallad kohtu vahet joostes ää kulutab. Usu mind, see on üks väheseid asju, mis sellistele mõjub.

Irja ütles ...

Ingridil on jooksev võlg Inno ees, 4166 krooni kuus, mida ta peab maksma vara jagamise kohtuotsuse järgi.

Seda kuni aastani 2011.

Kohtutäitur Marek Laanemets tasaarveldaski nüüd hiljuti INGRIDI ENDA PALVEL tema võla Inno võlaga, s.o Inno on igakuiselt maksnud 4166 krooni.

Ingridi täitur Terje Tšapis tegi Ingridile nüüd uuesti ettepaneku tasaarveldada Ingridi võlg Inno ees Inno võlaga Ingridi ees, aga Ingrid keeldus sest. Ilmselt seepärast, et siis ta poleks saanud Inno suhtes krimasja algatada ja teda edasi kottida.

Hetkel on olukord selline, et mõlemad on teineteisele võlgu, aga ei suuda kuidagi kokku leppida selles, et võiks teha nii, et kumbki ei nõua teiselt võlga sisse, mis oleks ju kõige parem.

Tänud hea soovituse eest. Seda ma mõtlesingi teha :). Kui mu isa veel elas, siis mul polnud jaksu Inno asjadega tegeleda, sest isa oli väga haige, tal oli südame isheemiatõbi ja ta vajas mu tuge, aga nüüd, kus olen isa surmas taastunud (me olime väga lähedased), saan ma täiel rinnal Inno asjadele pühenduda.