teisipäev, 29. detsember 2009

Paistab, et Ingridi teema läheb hästi peale

Ma veel lisaks mõned nüansid. Nimelt ei saa ma aru, kuidas Reformierakonna meedianõunik Ingrid Tähismaa, kes pidi vahepeal lausa poliitikasse minema ja kandideerima Reformi nimekirjas, kuuldavasti Valgamaal, saab töötada Postimehe Arteri peatoimetajana.
Kuidas ta saab olla ajakirjanikuna erapooletu ja objektiivne? Ja ega ta ei olegi, ma olen tähele pannud, et igal võimalusel ründab ta Keskerakonda ja Savisaart, Reformierakonna peamist rivaali. Kui sellist olukorda tolereeritakse, siis jääb mulje, et paljud ajakirjanikud on mõne erakonna palgal. Ja siis pole ime, et väljaannete loetavus väheneb ja sealt pole midagi lugeda. Kõik põnevad asjad lihtsalt mätsitakse kinni. Kesknädalat kritiseeritakse kallutatuse pärast, aga ta on vähemalt avalikult Keskerakonna leht. Postimees on Reformierakonna leht, aga seda ei afišeerita kuskil. Samas, ega lugeja pole loll ja saab sellest aru.

Seda esiteks.

Teiseks, kui Ingrid pidevalt algatab kõiksugu kriminaal- ja muid asju ning vaidleb aktiivselt oma eksmehega, käsib keelata raamatute müüki Apollos ja Rahva Raamatus (see on muidugi tase, et Ingrid Tähismaal on mõjuvõim ka Hans H. Luige üle), siis millal ta oma põhitööga, Postimehe Arteri toimetamisega tegeleb. Ja ega ei tegelegi, sest Arter on veel igavam ja näotum kui siis, kui seda toimetas Heili Sibrits. Ingridi tulekuga pole midagi muutunud, välja arvatud mõned skandaalikesed, nagu see Evelin Ilvese kräpi-asi, kus Ingrid kuritarvitas talle usaldatud siseringi infot. Ehk murdis lahtisest uksest sisse (igast privaatsest vestlusest võib skandaali välja koukida) ja käitus ajakirjanikuna äärmiselt ebaeetiliselt, pannes kogu lasteaia kollektiivi löögi alla. Eriti lapsed, ma toonitan, LAPSED!!! Evelin oleks saanud ta lihtsa vaevaga maatasa teha, aga ta ei teinud seda, vaid kaitses oma kehaga, oma renomeega kõiki lapsi ja lasteaeda. Selle eest vääriks Evelin Ilves medalit, Ingrid Tähismaale aga võiks kinkida ämbritäie sitta.

33 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sõnnik on rammus asi millegi uue kasvatamiseks. See on tegelikult heategu.

Kassisitt ei oleks heategu, see ei kõlba väetiseks.

Anonüümne ütles ...

Muidugi läheb peale, Ingridi-teemad on ühed mu lemmikud. Eriti kui Irja kirjutab. Andke aga hagu või nagu Ira ütleks: "bring it on" :)

Anonüümne ütles ...

Evelin kaitses lapsi oma kehaga - vot see on isegi teie kohta ikka tase. Hohohoo, hahahaa, hihihiiii, heheheeeee (kukkus naerust laua alla)

Anonüümne ütles ...

Pole küll teemasse, aga Inno, miks sul vanemlike õigusi oma Ingridiga sigitatud lastele ülepea vaja on?
Õigusi oleks tõesti vaja, kui tahaksid lastega regulaarselt kohtuda, aga sa ju ei taha seda!? Ise ütlesid, et ei suuda neid näha, sest see rebiks lahti haavad, mis oled saanud oma eksiga 13 a kodusõda pdades.
Seega - loobu õigustest ja sellega peaksid EDASPIDI vabanema ka elatise maksmise kohustusest! Või ei toimi eesti õigus sel viisil? Selge see, et seni tekkinud võlg elatisrahade mittemaksmisest tuleb ära maksta, aga vanemlike õiguste kaotamise hetkest nagu ju enam ei peaks maksma?

Anonüümne ütles ...

It's all fun and games until somebody gets hurt.

Seega ma arvan, et see teema lõpeb kord Inno enesetapuga.


Ja see ei ole enam nali.


See on lihtsalt see sitane eesti elu.

Anonüümne ütles ...

KINKIGE INGRID TÄHISMAALE SEEPI, PALUN, ET TA OMA HAISVA VITU PUHTAKS PESEKS. POSTIMEHE OMAD ON LÄMBUMAS!

Inno ütles ...

22:36le:
Elatise maksmisest ma sellega ei vabaneks, seda peab ikka edasi maksma.
Ja ma pole ka öelnud, et ei suuda lapsi näha (kohtumääruses on kohtunik rebinud kontekstist välja teksti ja oma suva järgi tõlgendanud). Ma ei taha kohtuda lastega siis, kui seal viibib kohal Ingrid Tähismaa, ent mulle pole pakutud võimalust, et ma võiks lastega ilma Ingridi juuresolekuta kohtuda.

Mulle tundub, et Ingid pole kaotanud lootust mind tagasi saada ja sellest kogu see kammajaa. Kui algul lapsi enda juurde võtsin, siis kaasnes sellega Ingridi hüsteeria, nii et lapsed nutsid, laste huvides ma ei sooviks enam säärased asju korrata. Selline hüsteeritsemine rebiks lahti haavad ja mul oleks seda kõike raske kõrvalt vaadata.

Inno ütles ...

22:56:
enesetapuga, kui üldse, oleks võinud lõppeda minu kooselu Ingrid Tähismaaga. See oli paras peaga vastu seina jooksmine. Sellega on raske midagi võrrelda.

Seda teemat valgustades tahan vältida samasuguste asjade kordumist. Ehk, et minusugused noored ei astuks sama reha otsa.

Inno ütles ...

Ma pean vajalikuks lisada, et Ingrid on vaimselt ebastabiilne. Ise ta seda muidugi ei tunnista, peab end kõige paremaks maailmas, aga need, kes teda lähemalt tunnevad, või temaga pikemalt koos töötanud, võivad seda kinnitada.

Anonüümne ütles ...

Jälle Inno valetab. Eelmisel nädalal oli keegi pannud üles siia blogisse kohtumääruse 2007. a algusest (või umbes sllest ajast), kus oli kirjas, et Inno võib lastega kohtuda lastekaitsetöötaja juuresolekul. Ingridist polnud seal juttugi.

Anonüümne ütles ...

Ma arvan, et sedavõrd vänge vituleha juures seebist ei piisa. Vaja oleks midagi kangemat, näiteks dihloflossi.

Või oot, tegelt oleks ikka vaja keemilist puhastust. Ma arvan, et vähemaga Tähismaa-Ingridi vitu puhul hakkama ei saa.

Ajakirjanik, kes ei saanud Postimehest kinga

Inno ütles ...

22:07:
ära kuku laua alla, see oli piltlikult öeldes. Evelin käitus nagu tõeline ema. Ma ei imesta, et hoopis teda peetakse presidendiks.

Inno ütles ...

23:20:
lastekaitsetöötaja ütles, et ka Ingrid on juures.

Anonüümne ütles ...

Aga võiksid saada. Ja loodetavasti võimalikult varsti. Vastik on teada, et selline labane ropendaja kusagil ringi hiilib.

Anonüümne ütles ...

Ingridi vaimne ebastabiilsus on tõesti väljaspool kahtlust. Aga seda kohus kahjuks ei näe.
Ega te kaks ka just eriti stabiilsetena ei paista, no offence.
Eriti Irja, kes mu arust ässitab Innot üles. Ilma Irjata oleks Inno rahulikum, kuigi ilmselt õnnetum. Niisiis pole midagi teha.

Aga seda ma ütlen küll, et sellist patoloogilist turumutti-latatara nagu Inno pole küll ammu nähtud (loetud). Ma ei suudaks küll ealeski oma verivaenlase kohta niipalju teksti produtseerida, kui Inno Ingridist.
Selles suhtes on kohtunikel kahjuks õigus, et see on laste suhtes pahatahtlik.
Rääkimata sellest, et see on patoloogia.

Anonüümne ütles ...

23:28 - no aga eks sa, Ingrid, tseki siis välja, kes sind siin laimab. Edu sulle! Meie loodame, et sa saad enne seda kinga.

Anonüümne ütles ...

mh, kas Postimehes töötavad siis tõesti 11 aastased ropendajad?Nii vastiku teksti pärast peaks isegi Innol häbi hakkama.
Huvitav, mis siis nüüd lahti on, kas kohtuistung tulemas või? Trellid paistavad ehk?
Miks muidu nii hullusti jälle innole hoog peale tulnud?

Anonüümne ütles ...

blogil loetavus vaja suurendada, mis muud. inksu teema ju müüb.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Ei lähe peale..
ELU ILMA ARVETETA- No bills anymore! ehk mida tähendab vabadus ja sõltumatus?

Vaba on see inimene kes ei pea ostma kütust ja maksma transpordi eest,ei pea maksma toasoojuse ja elektri eest,ei pea maksma kodulaenu ja üüri eluaseme eest,ei ole sunnitud ostma toitu,ei allu meedia ajupesule ja riigivõimude sigadustele(ei maksa selliseid makse mida mõni jätis kes on riigipiruka lähedal on kehtestanud seaduseks)on lojaalne Eesti rahvusele aga mitte korrumpeerunud riigivõimudele mis teenivad võõrvõime,ei ole sunnitud igal sammul kellegile või mingi teenuse eest maksma ja ei pea kellegi heaks tegema tööd,kes elab oma unistuste järgi ja viib neid ellu jne.

Ennemuistsel ajal inimesed kodustasid metsloomi aga veidi hiljem juudid kodustasid inimkonna...nad korraldasid terves maailmas elu sedasi,et igaüks peab rügama tööd teha või äri ajama nii,et higipull otsa ees aga ikka on igaüks kellegile võlgu,ikka peab rabama nii nagu orav rattas,igal sammul tuleb tasuda arveid-seda nimetatakse monetarismiks,kapitalismiks,liberalismiks-selletõttu kõik elanikud üle maailma teenivad pankade kaudu juute...sestap tulebki teha sedasi,et enam keegi ei peaks maksma arveid...elu ilma arveteta on lahendus kõigele...
Religioonid on ju kah tehtud sel eesmärgil,et inimesed otsiksid väljapääsu maisest elust sel viisil mis jätab inimesi ikka pankade orjaks aga ei lase inimesi vabaks igasugustest arvetest ja nende kaudu pankadest-juutidest...
Ma teen ettepaneku Eesti meediale kirjutada artikleid ainult sellest kuis inimesed peaksid korraldama oma elu sedasi,et nad ei peaks maksma arveid,ei elektri,ei gaasi,ei peaks maksma kodulaenu,ei peaks ostma kütust,ei peaks maksma makse,ei peaks ostma süüa jne.
Kõike seda on võimalik korraldada ja selleks tuleb rääkida aina neist
toredaist viiest asjast mis toob inimesed tagasi küladesse ja täidab kõik külad lastega,ning annab kõigile tööd:
1.TASUTA ELEKTER-katuseharja elektrituulikutel ja päikesepaneelidel peale tasuvusaja möödumist hakkab jooksma tasuta elekter.Majanduskomisjon andis rohelise tule tasuta elektrile s.o. iga mees võib asetada oma maja või ühistu maja katusele katuseharja elektrituuliku ja siis tasuvusaja möödudes hakkab jooksma tasuta elekter...
Majanduskomisjon andis rohelise tule elektrituru avamisele http://www.e24.ee/?id=200694
Iga mees võib ise ehitada katuseharja elektrituuliku,materjalide kulu on köömes-vaata www.otherpower.com
2.PEAAEGU TASUTA TRANSPORT-elektriautod ja elektriveoautod vajavad ju vaid elektrit aga elektrit saab tasuta maja katuselt katuseharja elektrituulikust...

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

3.TASUTA ELAMUD(TALUD) s.o. ei ole enam vajadust maksta üüri-talgute korras ehitatud majad päästavad meie inimesi pagaorjusest s.o. kodulaenust,vaata www.savikodu.pri.ee Pange tähele,et ehitusmaterjalide peale kulub vaid umbes 20 000 krooni-Kui mitme kuu üüriraha on see summa linnas? Kui maksad kuus kolm tuhat krooni üüri siis kusagil kuue-seitsme kuu üüri raha asemel saaksid omale kodu kus poleks vaja maksta kellegile üüri...vaba ja odavat maad leidub palju.
4.TASUTA JURIIDILINE ABI:http://innojairja.blogspot.com/2009/12/pakun-tasuta-juriidilist-abi.html
http://innojairja.blogspot.com/2009/12/rootsi-pangad-liigkasuvotjad.html
5.TASUTA PANGANDUS ehk Islami pangad ei võta laenult intresse:
http://www.idara.com/store/islamic-books/english-books/banking-without-interest/prod_846.html
http://www.onlineislamicstore.com/b2355.html
http://www.islamicgoodsdirect.co.uk/product_info.php/products_id/2771
http://www.sustecweb.co.uk/past/sustec12-3/bank_operates_without_interest.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_banking
http://www.abc.net.au/worldtoday/stories/s66783.htm
http://www.kriso.ee/Banking-without-Interest-Revised-edition/db/9780860371199.html
http://www.soundvision.com/shop/pview.asp?item=420-057

Keskpankade poolt loodud inflatsioon on mega kõrge:
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2009/12/touseb-toornafta-hind-maailmaturul.html
www.riigikontroll.ee/.../ka_40070_riigi_tegevus_energiasaastu_saavutamisel_3.06.2009_lopp.pdf -
Rahvusvahelise Energiaagentuuri (IEA) 2008. a prognoosi kohaselt
tõuseb toornafta hind maailmaturul aastaks 2030 kuni 200 dollarini (1997
püsihindades 120 $). Elektrihind ühtlustub Põhjamaadega elektrituru
avanedes ja Eesti Energia prognooside kohaselt maksab elekter 2016. a
ligi 2,5 korda senisest enam.-elama jäävad vaid põllumaaomanikud sest kümne aasta pärast keegi enam ei jaksa osta toitu...

TASUTA ELEKTER ANNAB SULLE VABADUSE...
TASUTA ELEKTER VABASTAB SIND...
TASUTA ELEKTER TÄIDAB LASTEGA KÕIK EESTIMAA KÜLAD...
elektritsaabtasuta.blogspot.com

Anonüümne ütles ...

Inno - kui sa nüüd mõtled ja tõeliselt, kohe päris ausalt, enda sisse vaatad - kas sa oled nüüd tõesti nii kangesti õnnelik oma eluga, mida täidavad viimastel aastatel: kõikmõeldavad kohtusaagad, milles paraku oled sina ja Irja pigem kostja, kust te hagesite, sinna te lõpuks ei ilmunud kohale, siis mingi lõputu kanakitkumine oma eksiga, ilma igapäevatööta elamine, mingi jama, negatiivne vimm, mingi pidev vastuvoolu ujumine enamasti kõigi ja kõigega, nagu siga tuhnid poris ja otsid pitakamat s...seent, mida siia blogisse järada võtta. Kas see kõik kaalub tõesti üles selle, et sinu poeg on pidanud kohtus tunnistusi andma, pidevalt on mingi jama, sõda, vaen ja tõestamine.
Sa oled pealegi mees. Sa ise tulid vabatahtlikult ära töölt ministeeriumist, et oma uue naisega mööda maailma seigelda, äriklassis, ja lukshotelle testides... siis oli sul ju raha ja sa võisid ka kindel olla, et su kahele lapsele jäi piisavalt raha.
Sa ise tahtsid uut elu alustada uue naisega, kas sul tõesti on nii kahju, et su kahele toredale lapsele jäi nende kodu ja kas sul tõesti on kahju neid toetada?
Kui sa poleks siin blogis ja kõikmõeldavates muudes väljundites oma eksist kesteab mis intiimsusi pajatanud ja teda igal sammul tümitanud, oleks kohus olnud oluliselt mõisvam ka sinu elatusrahade nõudmisega - kuigi, ma ei mõista, miks sa vahetasid korraliku palgatöö selle õudse blogimise vastu... siis ammu oleks olukorrad lahenenud ja üldiselt vanemad peavad need lahendama laste heaolu silmas pidades.
on ju loomulik, vaata psühholoogiaõpikutest, et igal lahkuminekul on teatud rasked ja keerulised etapid, sh ka teineteise suhtes "aga ma sulle nüüd maksan kätte nii ja nii..", aga mis läbitakse ning ekside vahel suhted siiski normaliseeruvad.
Sa ise oled oma käitumisega teinud kõik selleks, et sa oled omadega ummikus. Jumal küll, sa oled täiskasvanud mees. Võta aru pähe!
Mis sa sellega nüüd veel saavutad, et sa oma eksi edasi tümitad? Kuigi, omavahel öeldes, kui ikka pojal on paha ja ta ei taha sellist isa, siis minul oleks sinu asemel ikka väga paha olla ja ma võtaks ette kõikmõeldavad sammud, et oma poegade nimel teha kõik, et sinu poisid ise tahavad sinuga suhelda.
Aga pärast sellist s...laadungit siin blogis oma ema aadressil, põlgavad lapsed sind tõsimeeli.
Tule oma mullist välja, enne kui su laps endale käe külge paneb piinlikusest, et tal on selline isa...
Ausõna, andku jumal sulle mõistust ja südametunnistust.

Anonüümne ütles ...

Inksu teema? Kas see kui inno jääb vanemlikest õigustest ilma on inksu teema? tõsi, tõlgendamise küsimus. minu meelest läheb hästi peale see teema, kus teil sitasti läheb.
mõni aeg tagasi kui krimikutse saite. siis ka läks hästi teemaks. lahe ju. kõigil oli lõbu laialt. nüüd jälle.

Inno ütles ...

1:24le:
ka minul oli selline ootus ja lootus, mida sa kirjeldad. Ent ma sain aru, et võin teha järeleandmisi palju tahes, sellega surve ja rünnakud ei lõppe. Kui ma töötasin veel ministeeriumis, hakkas Ingrid saatma kõiksugu kirju ministeeriumisse, mida ma siis oleks pidanud hakkama ootama, et Kroonikas oleks hakanud ilmuma lookesed ministeeriumi töötajate kohta?! Arvestades Ingrid varasemat praktikat, kus ta meie lahutuse ajalehe veergudele tõi ja sellest meediasündmuse tegi, ei olnud mul tuleviku suhtes mingeid erilisi illusioone. See mutt on kahjuks aru kaotanud, naiseks ja laste emaks ma teda enam pidada ei suuda, parimagi tahtmise juures. Seetõttu olen võtnud kaitsepositsiooni ja ei loobu sellest enne, kui rünnakud lõppevad. Minu ainus võimalus on end kaitsta avalikustamisega.

Anonüümne ütles ...

Ehk nimetab Inno mõned kuupäevad: millal tutvus Irjaga, millal alustas Ingrid Inno-vastaseid avalikke rünnakuid (ajakirjanduses, ministeeriumis?), ja millal Inno ennast selle tõttu töölt lahti võttis. Ahjaa, ehk nimetab ära ka artiklid, kus Ingrid teda mustas, laimas, ründas - ja tuletab ühtlasi meile meelde, millal ta ise oma nime all ja näopildiga avaldas artikli Õhtulehes, kus kiitis bordellivõlusid.

Anonüümne ütles ...

minu meelest paistab küll ainuke täiearuline siin Ingrid.
Seda, et inno/irja normaalsed on ei usu enam mitte keegi.
See, mida inno kutsub kaitsepositsioonikis , on lihtlabane räpane kättemaks ja irja poolt utsitatud sopp.
Mis siis nüüd on, et ise ei maksa lastele ja teeb kõik, et laste ema ka ilma tööta jääks, mis need lapsed tuleb siis lastekodusse anda või?
Äkki on tühismaad tähele pannud kuidas kogu meedia (KN va võib-olla, ma ei loe)ignoreerib.
keegi ei taha end räpaga siduda.
Kui ikka eksnaine oleks niisugune monster nagu inno kirjeldab, oleks seda ka mõni teine inimene märganud, meil pole nii võimsaid kodanikke, kelle kohtra heameelega halba ei avaldataks. Rein lang ei jää ka puutumata, kui oleks ingridist midagi kirjutada, küllap siis seda tehtaks kah.

Inno ütles ...

No ja sõu vott, nagu ütles Tähismaa Ingrid.

Anonüümne ütles ...

Innol pole midagi öelda... Ja küsimustele sündmuste kronoloogia kohta ei taha ka vastata. Mida me sellest järeldame peame?

Anonüümne ütles ...

On kuidas on. Aga nii palju kui ma siin seda blogi loen ja vaatan. Alati saate te kohtust peksa. Pole teil ju ühtegi õigeksmõistvat otsust. Või kuidas? Kui ikkagi nii õiged olete, kuidas siis kohus ikka teile sitta keerab. Ja riigkohtuni välja? Aga euroopa inimõiguste kohus? Minge sinna. Vaatame, mis saab. Nalja saab.
Aga miks te sinna ei lähe? Sest teate ise ka, et seal ei saa sellele eesti sussermusserile loota, mis teil siin on. Siin võid sa öelda kohtuniku kohta mida iganes. Aga katsu sa mõne euroamentiku kohta nii öelda. Küll sa siis alles saaks.

Anonüümne ütles ...

1:24 on raudselt Ingrid ise. Mutil sõrmed kommimisest vist juba higised.
Täna sai suitsunurgas arutatud ja ennustatud, kui palju veel, enne kui mutil katus lõplikult pealt ära lendab.

Üldine arvamus oli, et ega kaua enam ei lähe.

Anonüümne ütles ...

Mutil on ammu katus pealt lennanud :)

Anonüümne ütles ...

Aga kas siis keegi selles enam kahtles või? Käib ju juba pikemat aega mööda toimetust ringi ja karjub kõigi peale.

Anonüümne ütles ...

Kaua Kadastik teda enam peab, ei tea?

Anonüümne ütles ...

Inno võiks kirjutada, mida Postimehe inimesed peavad tegema, et sest fuuriast lahti saada.